borta bra, men hemma bäst!

Igår åt vi lunch med Susanne som bestämt i Chelsea. Det blev en maffig kycklingsallad med småplock till.
Vi hann även med Madame Tussauds. Jag har jätt fräcka bilder där ifrån men just nu ligger kameran på laddning så jag lägger in bilder senare troligtvis.
Flygturen gick bra tycker jag, sov mest. Kändes bara rätt knasigt när man åker vid 6pm och är framme här vid sju på morgonen. Får en känsla av att jag förlorat sex timmar av mitt liv, hmmm...

Idag blir det en fixa-röja-packa upp-och-tvätta-dag. KUL!  not

Sista dagen | NY


Kan börja med att säga att Mamma Mia var otroligt bra igårkväll. Alla sjöng med och det var verkligen en "get-happy-hit"! Vi åt på något amerikanskt ställe innan som var helt ok.


Idag åt vi samma gamla vanliga frukost, ägg, bacon, potatis osv. Erkänn att det är en riktig jobbig panik känsla man får när man hamnar med en gubbe mittemot bakom pappa som aldrig slutar stirra! Man kan ju själv inte ignorera det. Sen att han försöker vara sådär rolig och tar fram kameran och fotar och blinkar som om man skulle gilla det.
Efter frukosten gick vi till apple store's stora lokal med hiss och allt. Jag har aldrig sett pappa så såld som när han fick trixa på iphonen. Central Park låg intill så vi åkte häst och vagn en bit genom parken. Sen vandrade vi en bit själva ner till the boathouse. Där fick jag grillad lax med bulgursallad, Gottttt!!!!
När vi sett en hel del gick vi ut på broadway och tog tunnelbanan ner till penn station där Macys och Victoria's secret ligger. Inne på Victoria's hittade jag en skitsöt rosa bh och tre matchande trosor i olika mönster till.
Ikväll har vi varit på rainbow room och ätit en lätt middag.



Ball affär


jag i vagnen


rätt fin vagn tycker jag


fin polle


vy


Djurliv i central park


Italiensk middag på Rainbow Room. Skinka, melon och parmesan.


Imorgon åker vi hem :( Det har varit en grym vecka i en grym stad som jag absolut kommer åka tillbaka till! En vecka är precis lagom men det känns som att det aldrig är tillräckligt med shopping..
Hinner käka lunch imorgon innan vi drar till Newark för att flyga hem så vi ska äta med Susanne på något ställe i Chelsea. Om vi inte hörs innan dess så ses vi hemma i Sverige!!
Kram på er bästa läsare ♥♥♥♥

Blev ingen shopping dag | NY

Nej minsan, idag har vi turistat oss. Efter att vi ätit ägg, bacon och potatis till frukost åkte vi upp i Empire state building. Oh helvette var min första tanke kan jag säga när jag kom upp. Jag som tyckte att "the view" var högt, att rockefeller center var läskigt. Det här var liksom gånger två. Man tittade ner på alla skyskrapor och tyckte att the top of the rock bara smälte in.


Downtown


Någon som också varit där uppe och förstår höjden?


Jag tror att jag har besegrat min svindel efter denna resa..


Efter detta besök gick vi bort till 1st avenue precis vid vattnet och besökte FN. Vi hade guide och det tog ca 1h. Man lärde sig en del fast det är rätt svårt att hänga med på allt när han blandar in amerikansk slang. Vi får ju bara lära oss den jädra brittiskan i skolan!


United Nations


FN's generalförsamling



Pappa Fredrik kan posa han!

Vi har också köpt biljetter till Mamma mia musical ikväll klockan 8pm. Så om vi ska hinna måste vi ut och käka nu.
xoxo ♥

What a day... | NY

I morse var jag riktigt trött när jag skulle upp. Rätt ovanligt i och med tisdomställningen men det kan bero på att det blev lite för trevligt igår kväll på Erikssons hotellrum. Vi gick och köpte en massa mat på ett gatukök efter vi varit uppe på "the view" och sen köpte vi lite dricka i affären och sen upp på deras rum.

Tillbaka till imorse. Vi började dagen med att gå till central park för att äta frulle på ett ställe i närheten. Rätt nära skulle bussen för Sex And The City touren komma och plocka upp oss så det blev perfekt. Går inte riktigt att berätta allt vad vi gjorde på turen för det var så grymt mycket roliga saker med en fantastisk ledare som tydligen var stand up komiker annars men jag kan rekomendera denna tur till er SATC fan!


Alla fick cupcakes!


Det fanns säkert tio olika att välja mellan


Pappa nöjd med en cosmopolitan


Jag fick min egna utan alkohol


Dagens shopping blev Abercrombie och Tiffany
Abercrobie and Fitch är nog den grymmaste butiken jag någonsin varit i. Direkt när man kommer in är allt nersläkt, det är hög skön musik och alla står och dansar. Det luktar pafrym och alla modeller som jobbar där hälsar glatt medans de svänger med höfterna lite feminint. Nu förstår jag varför deras villkor på att komma till Sverige var att få dramaten.


Eftersom att jag aldrig i hela mitt liv har smakat sushi så tog vi det ikväll på en riktigt ball sushibar precis vid Times Square


Om jag skulle betygsätta sushi på en skala 1-10 blir det nog 6. Det var gott och en rolig maträtt, men jag är så jädra skraj för rå fisk!


Avslutade kvällen med ett besök på m&m's stora 3-vånings hus, och en kaffe på sheraton. Gott gott...


Godnatt sweeties, imorgon ska jag nog fixa naglarna på ett ställe nära hotellet, sen ska vi till Victoria's secret och forever 21 (tror jag om inte planerna ändras) Ha det! ♥♥

Rolig kväll men det väntas en fullspäckad ny dag! | NY

Pappa och jag startade dagen med att ta tunnelbanan ända ner till Ground Zero. Där tog vi först oss ännu en nyttig frukost, burger king! (Vi är ju som sagt ändå i amerika) Sen kikade vi runt vid world trade center hålet och gick in på muséet om den 11 september.
Efter muséet gick vi ännu längre ner, ner till Battery park och tittade på frihetsgudinnan mm. När vi tittat klart och köpt lite saker vandrade vi uppåt igen, först förbi century 21 och stor shoppade och sen mot china town. Det var rätt kul där samtidigt som jobbigt. man tröttnade fort på alla jädra kineser. Har aldrig sett så många på en gång!
Vi blev hungriga och tog en lunch på en mysig restaurang i little italy. Stannade på ett antal fik och klädbutiker på vägen hem igen, Sen tog vi taxi sista biten hem. Det går inte att gå hur mycket som helst i klackar. Insé grabbar!


Här stod tvillingtornen


Jag nere vid battery park


Battery park


Statue of liberty i bakgrunden, ser ni?


Battery park


Efter denna långa dag bestämde vi träff med Erikssons och vi tog oss till Rockefeller Center för för att åka skridskor


Tom och jag på hal is!


Sen åkte vi upp till "the view" som snurrar, för att ta något att dricka.


Johan, Jag och Tom på Times Square


Här är vi igen!


Dagen blev lång vilket betyder många bilder. Ledsen för detta till er som stör sig på det.
Imorgon ska vi på Sex And The City sightseeing/tour. Ser mörkt ut om jag kommer hinna skriva på morgonen men vi hörs imorgon kväll! Kram på er som läser :) ♥

Frukost på G | NY

Vet inte vart vi hade tänkt oss men det blir nog inte mc donalds idag igen! Vet heller inte riktigt vad som händer idag. Tar nog dagen som den kommer. först mellan tio och ett ska vi nog bara tralla på 5th avenue och kolla i butiker och sen ska vi nog höras av med erikssons.




Här stod vi igår, självklart var det inte bara det låga staketet, pansarglas med!

Morgon nr 2! | NY

Gårdagen var super!



Åt frukost på mc donalds, kan inte bli mycket fetare..


Sen var vi i Svenska Kyrkan på mässa (gusdtjänst) Det var riktigt bra med bra låtar,  jämfört med det tråkiga i tibble.


Sen drog vi oss ner mot the village och käkade brunch med pappas vän Susanne. God mat!
Där efter gick vi upp till meatpacking och kollade i affärer och tog en fika, mest för att jag behövde på WC.


Efter det vandrade vi uppåt igen, till Macys. Det var jobbigt stort och efter ett varv på nedersta våningen blev jag trött på alla prislappar. Man kan ju lika gärna gångra dollarn med tio nu! Köpte varje fall en tröja från hilfiger.


På kvällen åt vi middag med Fam. Eriksson. Pizza!!
(Tom, Jag och Johan)


Efter vi käkat pizza gick vi till Rockefeller center för att åka skridskor. Banan hade tyvärr stängt 15 min innan vi kom så då kom pappa på idén att åka upp i huset istället. Gaaaaaah, jag som har sån svindel!
Upp kom vi i allafall....


Empire state buildings topp


Gick inte att missa Times Square


Central park

Första morgonen | NY

Nu är jag fördigfixad för en dag på manhattan. Gick och la mig vid elva tiden vilket är klockan fem på morgonen i Sverige. Vaknade vid fem pga tidsomställningen. Nu är jag som sagt redo och nu ska vi äta frukost, skulle inte sitta fel med en donken frulle!! Sen ska vi till Svenska kyrkan på gudstjänst (jag ska konfirmera mig) och se hur det går till här. Sen ska jag och pappa möta upp hans vän Susanne som bor här. Vi har köpt damernas värld och havregryn till henne, sen ska hon nog visa oss en del!

Ska bli en jätte rolig dag verkligen. kram på er! :)


Första kvällen | NY

Vid sjutiden kom vi ut och vi var rätt hungriga så vi stannade till på första bästa. Det fick bli ett klassiskt amerikanst ställe, inget fel med det!
På vägen gick vi förbi Times Square





Efter maten gick vi till ett hotel där man kunde åka upp 48 våningar med en hiss i yberfart. Kändes som uppskjutet! Där uppe fanns en bar som snurrade runt sin egen axel. Den snurrade 360 grader på 1 h och man fick sig en vacker syn över new yorks skyskrapor!






heeeeeeeeeeeeej! | NY

Oj vilken lång resa! Just nu sitter jag på 7th avenue, 55th street och skriver till er i Sverige, är det bara jag som är fascinerad?

Resan som sagt.. den gick bra! Inga hinder alls, lucky us! Vid 10 i morse satt jag och pappa på kastrup och väntade på att planet skulle gå. Ingen kan förstå hur trött jag var, jag som inte hade sovit på 22 timmar! Pga tvångstanke fick jag inte somna för mig själv förens efter tolv. Är man nära så ska man passa på att dygna! Planet gick vid tolv så gissa om jag sov mycket på resan. Planet var stort och det fanns verkligen space för mig. Var rätt dåliga filmer man kunde välja på men jag såg lite av shrek och lite av HSM 3. Sen utmanade jag pappa i memory. heh, vem vann? ;)

Duschade det första jag gjorde när jag kom till rummet. Kom på att plattången inte kom med, men det fungerar bra ändå!


Dåligt trött vid 03.30!


Arlanda!


Fika på Kastrup


Mohahaa, jag tar pappsen på memory

 
Ovanligt god mat! Risblandning, sparris, någon ishavsfisk och spenad i vitlök. Yum!


haha titta vad gölligt!


Försökte fota från planet


Så här glada var vi när vi landade

resan har börjat

Rena rama innan-julaftons-kvällen
Gick och la mig vid 23.30. Efter en timme hade jag inte somnat och jag började göra massa situps och styrke övningar eftersom det brukar fungera. Blev inte trött efter det så efter yttligare en timme satt jag på lugna favoriter. Låg mest och sjöng med, så sen klockan 03.00 steg jag upp och duschade. Nu är klockan strax 03.30 och vid 04.00 kommer Taxin!

Man vet aldrig när jag bloggar nästa gång. Kanske i taxin? Köpenhamn? New York? Hemma(!)?

Puss på er och ha världens bästa sportlov och ni får verkligen inte missa min resa i new york från bloggen! =) ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Farväl Sverige säger jag med denna härliga sommarbild!


Jag åker gummiring med Klara och Olle på Ingmarsö i sommras

middag med persson

Eftersom jag och pappa inte kommer träffa Gustav nu på en vecka så ska vi ut och käka. Vet inte vart det kommer bli men det får ni reda på efter! Har för några timmar sedan tryckt i mig en smoky angus så jag vet inte om jag orkar något stort.
Gustav ska till val thorens med massa kompisar, OM jag är avundsjuk..


Fam. Persson!
en gamal bild på någon sverigepremiär förra året för mercedez.

Nu ska jag ta bussen!

Nu såhär innan man ska dra iväg en vecka vill man ju umgås med sina närmsta. Sasha och Felicia var så taggade så nu ska jag åka och träffa dom!



Sasha, Jag och Felicia på klaras middag med tema svart

imorgon bär det av

Och en New York resa innebär en hel del shopping. Mina främsta desperate needs är

♥ Väska
jag söker en storleksbehaglig väska som jag kan ha till vardags. Även med ett hyffsat märke med hållbarhet.
Skor egentligen är det ingen desperate need men man kan aldrig få nog av skor, särskilt inte om man ska till NY!
Läppglans vill ha ett till sommaren med rätt mycket piggment i, antingen i ljusrosa eller corall. Looks fresh!
Parfym inga konstigheter, jag har redans bestämt mig. Guerlain Insolence!
Sommar toppar det beskriver sig själv, allt från sockersöta tunikor till kaxiga linnen som du bär upp snyggt med smycken.
Klocka min underbara klocka från DKNY som jag fick på min födelsedag förr året blev jag av med i båstad. Nu har jag gått runt med en hyffsat snygg klocka från regal 65:- under hösten men jag kan säga att den ser inte ut att vara i bra skick. Jag vill inte ha en seriös klocka för 20 laxar. Utan en som är hållbar och mer som ett smycke.

 

Godmorgon sweety pies

Vaknade för 30 minuter sen. Klockan tolv alltså så det var rätt skönt att sova ut. Jag har bara ett problem, jag hade jätte ont i ögat igår när jag vaknade och det fortsatte så hela dagen. Nu imorse när jag gick till speglen hade jag precis lika ont men inte nog med det. Jag har fått feta blåsan under ögat som är blå och röd med massa knasiga valkar!!!!!! Hallå, jag ska sticka imorgon? Enligt mitt dagliga horoskåp stämmer det i och för sig väldigt väl... Gud hatar mig! Kanske för att jag gjorde en synd igår? jaja....

Hoppas pappa har köpt någon god frukost, ska upp och kolla nu och sen ska jag ut med hunden. Ser kanske bättre ut om jag tar på mig scream masken?

godnatt världen

Nu kryper jag ner, imorgon är jag ledig. Troligtvis kommer det bli en dag då jag tittar på 3ans och 6ans serier och käkar pizza samtidigt som jag försöker plugga. Eller så blir det en dag med Harry och hittar på något skoj. Men vet ni vad, jag tror inte min kropp orkar det! Har varit igång i två veckor nu och gjort så mycket, haft för lite sömn med tidiga mornar. Nu ska jag till NY och kommer få sömnproblem där. Det blir nog en slapp/soft/chill dag imorgon. Här hemma kan jag ju faktiskt också mysa med min bebis!



Harry ligger i mitt knä och halvsover. Godnatt säger vi!


Sista prao dagen

Den gick bra måste jag säga, inte särskilt jobbig. Det ända jag behövde göra var att sitta i publiken i Malou von sivers program efter tio. Det pågick 1½ timme sen var jag fri. I publiken kände jag att jag stack ut, jag var nog den ända under 50 där och som heller inte "låtsas skrattade" när det inte var kul. Kan ni tänka er vilken colgate fresh doft som uppstod när alla tanter gapade samtidigt?
Det roligaste var nog att jag var med i TV. Sitter just nu och tittar och jag lovar, det går inte att missa mig!
På vägen hem klev jag av östermalmstorg för att gå till Klara och skryta lite om att jag blivit TV kändis. På vägen tittade jag in på Urban Outfitters. Jag vet att det är en synd att inte hålla det man lovat men jag köpte faktiskt en väst.. 69:- !!!???? Man kan inte låta bli då!

Mamma kom och hämtade mig vid danderyds sjukhus och jag fick mc donalds med mig hem. Tack mamma!
Sen tog jag en runda med Harry. Snart får jag inte se honnom på en vecka!! ='O


Jag fick träffa min sköna idol Christer Lindarw från after dark
(vet att jag ser knäpp ut)


Shopping!


promenad med Harryboy


Moi


"Titta in i kameran Harry"


Världens snyggaste hund


Väst med kort rygg och spets, Urban utfitters 69:-


http://anytime.tv4.se/webtv/?treeId=9017&progId=732958 , Här kan du se mig och glöm inte att se till så du tittar på rätt. Den 19/2!

aj aj aj

Jo det stämmer, jag har ont! Har gått i höga klackar hela dagen.

Började med att ta mig in till hundcafét på gärdet. Alltid lika kul att ha Harry med ut i allmänheten, man får alltid léenden emot sig, folk som börjar prata och vill hälsa. När vi kom in på caféet var det massor av hundar! Allt från chihuaor till stora schäfrar. Det gör inget om man kommer ensam dit. Du sitter alltid med någon annan och pratar! Idag provade Harry på en ny maträtt som bestod av leverpastej, blodbudding, ost och skinka. Själv tog jag mig en kladdkaka med grädde och en stor latte.
Harry och jag lärde känna en jätte trevlig dam som hade en liten pudelvalp med sig. Mysigt!
Hur länge kan vi ha varit där... kanske 1 ½ timma. Aja, där efter tog vi oss till NK där vi hälsade på ullis samt lämnade tillbaka hennes tröja.
Hanne hörde av sig och undrade om jag hade lust att ses. Eftersom att jag hade harryboy med mig så frågade jag om det inte var lättast att hon kom in till stan så kunde vi sitta på någon uteservering och snacka i infraljuset. Vi gjorde så och det var jätte mysigt eftersom att vi aldrig annars träffas mer än i skolan då och då.

Nu har jag duschat och käkat lite. Imorgon börjar jag vid tio och ska vara med i Malous program efter tio. Missa inte mig i rutan då om jag skulle komma med! En sak till, DJURGÅRDEN VANN MOT TIMRÅ, 4-1! =)


Harrys lunch

    
några vovvar som kretsade runt mig

 
Sen blev det fika med denna snygging
Hennes blogg är http://haaniie.blogg.se/


morgonen började väl sådär

Pappa ringde och väckte mig vid elva vilket egentligen var bra. När jag går upp ur sängen reser jag mig för fort och det blir vitt framför ögonen så jag får ta om det igen. Efter fem minuter går jag ut från mitt rum och siktat in mig på badrummet.
*TJUUUUUUUUUUUUUUUUT* larmet går. Är Gustav så dum så att han larmar när jag ligger och sover?

Nu ska jag i alla fall slänga mig i duschen och om ca en halvtimme går jag mot bussen! Mobilbloggar från fiket ;)
Kram på er!

förlåt att jag glömt bort bilderna från i måndags som jag lovade, här är dom!


Käkade som sagt lunch med Ebba på Zanzibar


Sluuuurp*


Klara visade hennes nya skor


Klara hon slet..


Ebba leker mästerfotograf


På kvällen hade jag och Sasha kul, vi käkade en romantisk middag på donken. Efter donken var det konfirmationsträff, vi fick träffa alla våra ledare +en bibel. Yeaah!

ledig imorgon

Känner på mig att jag inte kommer vakna imorgon förens någon väcker mig. Jag vill helst inte sova bort min lediga dag så jag har lite planer!
Hade tänkt att stiga upp vid elva tiden då jag ska duscha och klä på mig. Sedan tar jag med mig Harry (äntligen har han kommit hem igen!) och åker in till himmelska hundar, det är ett hundcafé som ligger på gärdet, där har vi varit förut och det är så jädra kul med alla vovvar! Sen tar vi nog en långpromenad tvärs över gärdet och sen ska jag förbi NK's underklädsavdelning för damer där Ullis praoar! Hon ska få tillbaka sin tröja som jag lånade för en vecka sedan.
På kvällen har jag träning!

Godnatt vänner!

 
http://www.himmelskahundar.se/ - Värt ett besök för dig med hund






Jag och Harry för rätt länge sen

"new york new york you're gonna love it here"

Jaha, Nu är det bara 3 softa dagar kvar, sen lördag morgon kl. 6:20 går planet från Arlanda. Vi kommer att mellanlanda i
danmark (inte vet jag varför men det blev bara så när vi bokade) Inte heller stör det mig!

Jag har varit i USA två eller tre gånger förut. Men aldrig New York! När man hör folk tala om det eller när man ser på filmer som SATC så känns det verkligen som en obeskrivlig stad.
Något som jag tycker är mindre kul är att dollarn står i 8.72. Är det inte sjuuuuuuuuuuuuuukt? Aja, jag säger som pappa. Inget ska få hindra oss!
Eftersom att vi ska vara där en hel vecka så är jag inte så orolig för att missa något kul. Det känns bra!
 Pappa och jag ska bo på hotell Wellington på 7th avenue och vi kommer självklart ha med oss våra datorer så jag kan uppdatera bloggen!


Tisdag

Har aldrig varit så trött som jag var idag. I stort sett satt jag bara still i trappen och knaprade på en torr bulle från frukost buffén. Det var precis sådär så att ögonen slöt sig av sig självt om jag slappnade av och många påpekade också vad jag gjorde igårkväll med lite ironi i det hela. Men när jag väl kände för att hjälpa till så var jag så otroligt nära på att gå rakt framför kameran i direktsändning. Det pinsamma var att det hände två gånger idag och det var liksom en halv sekund/millimeter från att jag skulle förstöra allt. Nej, jag kände att jag gjorde mest nytta av att sitta i trapen mitt i studion. Där var jag inte i vägen! På torsdag börjar jag vid 9.30 Då har Malou(min handledare) slutat jobba eftersom att hon ska föda när som helst. Då ska jag istället få gå med Carro på (andra) Malous tv program "efter tio". Fick en svag känsla av att det skulle vara publik och att jag skulle hjälpa till med den.




Har fastnat för den varma chokladen från kaffemaskinen på tv4 och levt på ca 10 koppar av den idag. Tänkte inte ens på kaffe så inte konstigt att jag satt som en sengångare i studion. På hemvägen tog jag med mig en kaffe för att inte somna på tunnelbanan. Kom på att det var en dum idé, jag hade planerat att sova nu men nu är jag ju hyper!!!

lunch med ebba

När jag slutat vid tio tiden tog jag tunnelbanan mot östermalm och mötte upp snyggingen Ebba där. (Nu pratar vi självklart inte om sydow!) Jag och Ebba käkade lunch på Zanzibar och vi satt säkert där i 1½ timme och bara babblade på. Vi beställde in två olika sallader och delade broderligt.
Har tagit många fina bilder idag men alltid är det något som fattas för att det ska fungera.. nu är det batterierna som är urladdade och då krävs ju en laddare...suck*

Här får ni Ebba ändå fast rätt gammal bild


glad-chock

Hann knappt somna innan jag skulle upp igen. Direkt när jag kom till tv4 tog jag mig en stur frukost och gick och satte mig i ekonomistolen och tittade på soffan när dom pratade om allt från piratebay rättegången till nätdejting. På tal om det så tro mig, nätdejting är faktiskt så Sveriges vardag ser ut, så glöm alla pinsamheter!
Precis när jag ska springa i pausen för att hämta kaffe kommer jag fram till kaffemaskinen och framfDen perfekta baströjan? Bra nära!ör mig står en tjej och knölar med maskinen.. Hon har en oversizetröja med en stor öppen rygg och jag drar en djup suck, högt låter det!
Tjejen framför mig vänder sin öppna rygg bort från mig och näsan mot mig, DET ÄR JU EBBA VON SYDOW! Jag klämmer fram något i stil med, "heheheeeeej!" Vi växlar några ord om situationen och sen kommer det på tal att jag läst hennes bok och jag verkligen gillar henne. Jag menar, hon är ju ändå en av mina största idoler så jag tycker det var lite respekt. Hade däremot Blondinbella stått där och vänt blicken mot mig skulle jag sucka ännu högre.. Ännu en gång!



För varje dag som går på praon får jag roligare uppgifter och störe ansvar för saker och ting. Detta känns helt rätt och jag tror detta är något för mig i framtiden, eller ska jag som sagt kanske vara på andra sidan kameran då? ;)


nattdjur i mitt nästa liv?

Klockan är prick tolv och jag ska upp om bara några timmar. Vad gör en ung människa mot sömnproblem? Det är verkligen inte för tillfället för att jag tycker det är så pirrigt och kul på min prao. Nej, det är liksom varje natt... jag kan bara inte somna!
Tänk när man var liten, då somnade man ju herregud på kommando!

hoho

haha, titta vad jag hittade i Håkans stilblogg!


Nu har jag fått min förklaring till vad det var som blixtrade till när håkan kom springande.
Då ska ni också få en förklaring till varför vi snackar graviditeter, det är nämligen så att Malou (min handledare) är höggravid och min mamma titti är hennes barnmorska, vips kom Tilde och hon själv har ju flera barn och ja, därför!

Håkans blogg hittar ni här, http://www.tv4.se/1.381878/hakans_stilblogg

tv4 i morse

För er som tittade på nyhetsmorgon i morse kan jag ju passa på att säga att det var jag som la upp fruktfatet så fint, jag som la upp bullarna samt dukade fram "frukosten", jag som bytte ut och satte dit nya blommor, jag som tände alla ljus, jag som sprutade ut röken vid uppträdandet av Titiyo och ja...  jag fyllde på vattenglasen.
Inget av detta la ni förståss märke till men det käns bra nu i efterhand!




Här har ni lilla mig en dag på praon.
Jag kanske är Sveriges nästa nyhetsankare? Who knows?

en underbar middag

Vi blev 27 pers på långbord, tacos och bästa vänner. Kan det bli en bättre alla hjärtans dag?


Det blev Robin till bordet, inte dumt!


Efteråt så blev det partyparty!

Mysdag med frugan

Mobilbloggar och är jätte stolt! Sitter just nu på toalocket och Sasha plattar mitt hår inför ikväll. Är hon inte underbar? Det är ju ändå alla hjärtans dag så varför inte? ;) Ikväll ska jag ha på mig min nyårsklänning och ni måste bara se Sashas nya klänning från stylebystars, jag slänger in en bild på den när jag sitter vid datorn. Snart kommer klara och vi ska ta sällskap till middagen ikväll. Har självklart kameran med mig överallt! Ha nu så mysigt alla glada samt ledsna. Love u guys :)<3

Happy valentine!

Dagen var lång men jag fick allt gjort. Kom till zanzibar vid två där pluttisen klara praoar. Hon slutade inte förrens vid tre så jag tog en gigantisk runda på NK och tittade ut saker, allt från läppglans till skor som jag hade tänkt kika vidare på i NY. OM jag hittade många snygga saker...
Klockan tre var jag hos Klara igen och vi tog oss hem mot vårt eget köpcentrum där vi träffade några vänner för att fixa en sak. Sen kom pappa förbi och hämtade upp oss samt pizzor från forno romano (sveriges nog godaste pizzor som är stenugnsbakade). Klara, Pappa, Gustav och jag hade en mysig middag ihop här hemma. Sedan fick vi skjuts till Renen i stockan där vi hade världens myskväll med chips, läsk, Tv, bastu, dans och skratt. Världens bästa pappa kom därefter och hämtade mig, kajsa och max.

Foton har jag tagit under dagens gång men först måste jag hitta den jäkla sladden också! Godnatt allihopa och idag är det faktiskt alla hjärrtans dag. Då ska man umgås med sina nära och kära, dvs. familj och vänner. Det måste inte vara med en partner. Själv ska jag ju på stor middag med vännerna!

Kram på er, allihopa!








God-mor-gon

Finns det något godare än God-mor-gon juice? drack precis 2 glas så jag ska nog klara denhär dagen bra utan att bli yr!
Om ca. 45 min ska jag ta bussen till danderyd för att hämta min efterlängtade kamera, sen tar jag tunnelbanan från sjukhuset in till stan där jag ska luncha med pluttisen klara där hon arbetar och sliter just nu. (mohahhaha)

Kanske mobilbloggar på min färd, bara mobilen är på bra humör idag.... seee ya soetisar


sluta lägg in fler bilder nu från sommaren klara, snart gråter jag


Mickis Sasha och Jag vid rösjön i somras, miss it!

morsning korsning


Vaknade vid åtta av att städet kom. Jag gick upp i soffan och la mig och vid ett vaknade jag igen. Jag och Kajsa bestämde träff vid näsbyparkcentrum för att ta tåget in tillsammans till stan vid tre tiden. Tog min älskade hoj (från kronan som jag fick i höstas) dit och när vi var i stan mötte vi upp pluttisen Klara på urban outfiters. Klara och Kajsa hittade mest saker och provade. själv vågar jag inte prova ifall jag skulle fastna för något plagg, då ryker ju alla pengar till NY.

Kom hem vid sex och då tog jag mig några mackor samt fastnade framför tvn. Klockan åtta åkte jag och pappa till hans kontor och fixade med visum och pass till new york (vi saknar skrivare i huset).
Imorgon ska jag förbi Ullis och hämta min kamera, sen käka lunch på zanzibar där klara praoar.

Hörs troligtvis senare ikväll! Pussis

soft dag

Promenaden hem till mamma var härlig, det var i och för sig ruskigt halt ute men det var de värt! Mitt gamla stall som jag red på förr ligger på vägen så jag tog en titt in. Allt stod kvar som orört sen den dagen jag lämnade ridskolan. Hälsade på alla hästarna som jag ridit runt runt i paddocken på i 7 underbara år. När jag kom hem ringde jag Maria och Sasha och vi bestämde träff för fika. Åkte bara till vårat eget köpcentrum i täby men det var lika mysigt det med och det var verkligen jätte kul och mycket att snacka om!

Sen kom pappa och hämtade mig och vi åkte och handlade mat på stopet! Vid åtta tiden fick jag skjuts till dansen, det var lika kul som vanligt och jag kan dansen bra nu. Sen tog jag en dusch och efter det ringde jag anton och frågade om han var med på en kvällsprommis. Nu är jag hemma och lägger upp morgondagen. Tro det eller ej men imorgon händer det saker!

Kan passa på att länka lite till två nya bloggar som kan behöva en kick med lite läsare!

www.bullfnatt.blogg.se
www.svartskalleseif.blogg.se

Godmorgon!

Gaaah, vaknade nu vid 12. Det kan tyda på att jag missat rätt mycket sömn. Annars vid denhär tiden brukar jag komma hem från praon och ändå hunnit en timma på stan. Idag kanske jag och Maria ska träffas, det var mer än ett år sen sist så det finns nog rätt mycket att snacka om. Först måste jag bara hem till mamma (sov hos pappa inatt, helvette vad man ska kastas runt hela tiden!) aja, hos mamma har jag då alla mina saker så jag tar en promenad dit, kommer kännas tomt utan Harry fast fort kommer det gå!

Filmen igår var helt underbar, vi såg Australia som fått så mycket bra kritik. Rätt skönt eftersom att vi typ var ensamma i salongen. Det är kanske inte så konstigt när den är slut vid midnatt en tisdagkväll ;) Filmen handalade mycket om hästar och jag blir såklart bara mer och mer intresserad av att ta upp min ridning igen, finns det något mysigare?
När jag kom hem stod det en ny parfym från Lancôme på diskbänken, Min pappa är bäst!



Kanske skriver när jag anlänt hos mamma

lugn eftermiddag

Har i stort sett bara tagit det lugnt hela eftermiddagen, har hunnit bläddra igenom alla våra 200 nya kanaler som vi fick idag. Nödvändigt med arabisk mtv! ;) Nu är ludde här och han har hjälp mig med en sak på datorn. Tack underbara grabb!

Nu ska jag på bio, jag skriver efter! KRAM

:) / :(

Jätte rolig dag verkligen men den är ju slut redan klockan tio och nu ska jag vara helt ledig ända tills på söndag. Det låter i och för sig ruskigt skönt men inser ni hur otroligt tråkigt det är när man är helt ensam om det? Får försöka hitta på något kul under dagarna, det blir svårt eftersom att Harry åkt på läger med grannarna. KAN MAN BLI MER ENSAM?
Kanske åker till naturhistoriska för att... inte vet jag, trösta mig själv och bli snäppet mer allmänbildad. Att tralla runt på stan med tom plånbok och fönstershoppa är inte kul längre, i alla fall inte ensam som jag gjort två dagar i rad nu för att fördröja tiden.
Vad gör de ensamma pensionärerna hela dagarna? :O

För att ni inte ska dö i min negativitet så kan jag säga en liten rolig sak, visste ni att Henrik Alsterdal alltid tar av sig skorna innan han läser ekonomin i direktsändning? Jag har hört att det är för ett trygghetsskäl men gissa om det ser gulligt ut när han sitter i sin stol med fötterna i kors och vickar på tårna.

detta ska då inte bli en 3 timmars natt

Siktar på att somna vid elva så jag i alla fall får lite mer sömn denna natt än förra.
Imorgon funderar jag och Robin på att gå på bio så jag har reserverat två biljetter till Australia efersom att det är en film som måste ses men inte setts. Nu är ju chansen hyffsat stor att jag får som jag vill (!)

Nu är det bannemig inte långt kvar tills Ebba kommer upp till STHLM! Å vad kul det ska bli. Ebba är så skånsk man kan bli med den grovaste dialekten och den skönaste stilen.

Måndag eftermiddag

Har så mycket att berätta men allt kan jag inte få med.
Pappa skjutsade mig i morse och jag var där i tid. Första tanken när jag kom in genom entrén var, WOOOOW. Det var stort, snyggt, stilrent och fräscht. Precis så det ska vara enligt mig, vilket var toppen.
Malou (som ansvarar för mig under veckorna) kom och hämtade mig i reseptionen, eller vad vi ska kalla det. Hon följde mig upp till studio 1 där morgonsoffan, nyheterna och hela köret fanns. Jag fick först hälsa på alla studion, började med Kristin och Anders som idag höll i nyhetsmorgon och gick sen runt lite och pratade med de andra studiomännen jag skulle jobba ihop med. Fick på mig ett headset med mick (såg as ballt ut) så jag kunde ha kontakt med skriptan och de som styrde i ett annat rum vilken kamera och var den skulle vara i gång. Det roliga var att dom egentligen nästan bara satt och snacka en massa skit där uppe så man fick sig ordentliga skratt då och då.
En sak som jag också tyckte var skit tufft var att om jag ställde mig framför duken av vädret så kunde jag se mig själv som en reporter i en av alla tvrutorna. En annan bra grej var att dom hade massa mat framdukat som en buffé och det var bara att ta. Dom hade också en kaffemaskin och det var inte vilken kaffemaskin som helst! Nejnej, nu snackar vi stora saker. Det skulle seriöst inte förvåna mig om jag kunde få en cornetto utsprutad.
vad fick jag mer göra.. Jo, jag fyllde på och tog undan glas till dagens gäster.
Idag tror jag nog att jag fick lära mig det mesta, imorgon ska jag upp och vara där samma tider, 6-10 sen är jag ledig ända tills på söndag. Då blir det tydligen jätte kul i studion och jag skulle få vara med på alla bildrepen (på deras röst lät det som något kul)

Vid 10 var jag som sagt klar och jag var fri för dagen och det kändes som att klockan var 4 på eftermiddagen.
På vägen hem var jag i krokarna där klara och Martina praoar så jag kikade in och båda verkade nöjda med ställena!

Nu har jag varit ute och sprungit en halvtimme, så rastlös blir man faktiskt om man slutar så tidigt. Nu vet jag inte vad som står på tur men jag tror att jag ska hem till mamma för enligt henne ska jag bo där, aja... what ever;)

Ledsen för ett långt inlägg, själv skulle jag aldrig ta mig tid att läsa det men det ska aldrig mer hända!


kristin & anders
gammal bild jag hittat på nätet

Läggdags

Klockan är lite över tio och jag ska upp lite över fyra vilket betyder att jag kommer sova mindre än 6 timmar. Inte bra!
Därför ska jag springa och tvätta av mig och borsta tänderna nu, hörs imorgon!

Puss alla goa

Tack för en rolig fest

Maten var underbar och festen likså. Det jobbiga var att min kamera försvann under kvällen och om någon skulle råkat få den med sig kan den gärna höra av sig, vore så kul att ha med den dessa tre fullspäckade veckor! Det knasiga är att det aldrig hänt på våra fester att något blivit stulet, är så glad för jag kommit i umgänge med rätt folk! Därför skulle det förvåna mig om någon stulit den!
Fester var i alla fall lyckad men slutade i och för sig rätt tidigt men det kändes bra. Våran efterfest var himla kul!


Jag och Olivia


Bilder hittade på facebook

Nu är jag färdig fixad

Är hos pappa nu eftersom att ullis bor rätt nära härifrån. Sitter också med pappas knasiga lap top så kan inte visa bild på hur jag hade tänkt se ut ikväll men jag kan säga att jag har en kjol från urban outfiters och en top i silke från odd molly instoppad. Vet inte hur jag gör med håret men jag kör antagligen på det gamla vanliga, att det hamnar där det kommer!
Idag känner jag mig helfrisk, lite huvudverk men jag kommer troligtvis sova hos Ullis så det kanske kommer ett inlägg därifrån.

Hoppas ni också kommer ha en lika rolig käll som jag!

Ett sista inlägg för denna långtråkiga dag

NEJ NU ska jag hoppa i säng och hoppas på en lugnare natt!
Smetade på mig en klick brun-utan-sol så jag ser något piggare ut imorgon ;)


idag fyller min blogg ett år! (7/2 -09)

Haha, ett av mina första inlägg måste gett ett värmande intryck ;)

"Sitter i datasalen och försöker leta fakta om akvedukter, nämligen det jag fördjupar mig i på vår SO. (för er som inte vet så är det något romar shieat)
Klara sitter vid datorn intill mig och petar upp en finne på kinden. Det blöder!
Som tur är så är hon inte sur och gnällig över den borttappade miniräknaren!  Så alla vet så är Klara Bristedt en pluggis*
Nej nu moste jag bannemej sätta igång för det är bara en kvart kvar av lektionen!

Hejdå :) ha en fortsatt trevlig skoldag alla glada människor! Puss"


Klara och Jag samma dag på ett café i stan

Nu är det bara att sova sig frisk

Filmen var jätte fin. Just "fin" kanske inte låter så bra ur Rebeckas mun men det var den verkligen! Den hade nog varit bättre om jag hängt med lite mer i den, satt rätt mycket och pillade på mobilen så det är en film du måste hänga med i från början för att förstå slutet!

Ja, nu som sagt är det bara att sova sig frisk. För imorgon måste jag vara frisk för att kunna,
- Shoppa present till Födelsedagsgrisen som har partyparty imorgon!
- Hitta något jag kan ha på mig. Måste komma åt garderoben hemma hos pappa!
- Ta kontakt med Malou, studioman på Tv4 ang. prao'n (kanske inte behöver vara frisk för det men ett bra intryck måste jag lyckas med!)
- Träffa min fru som äntligen blivit frisk från influensan.
- Och jag måste självklart vara frisk för att kunna gå till Ullis.



Eftersom att Ludvig är världens bästa kille får ni en bild på oss


myskväll på G


Mamma och jag är ensamma i lägenheten ikväll och vi har precis käkat jätte god middag som bestod av stekt rostbiff med rösti(potatis)
Faktum är att jag inte haft en ända kväll imop med mamma sådär en helg sen typ ett halvår tillbaka. Så vi har laddat upp stort med massa godis och chips och hyrt film, vi ska se "away from her" som handlar om ett par som varit gifta i över 40 år, sen får frun alzheimers och glömmer bort sin man och får ihop det med någon annan på sjukan. Typisk sådan film jag stortjuter i så jag får hoppas på det bästa!







yep yep, i know that i'm a fatty girl



 

seriöst 5:te identiska koppen nu med varm oboy med grädde.
Det finns absolut ingen anledning till att snåla med grädde när det finns gott om det.















Help!

Blir denna bild bra eller ska jag bara ha en bild på mig själv, som framsida av arbetet?



godmorgon fredag och grattis ullis!

Det har varit en hektisk natt måste jag påstå! När jag skulle lägga mig låg jag vaken en halvtimme och upptäckte hur otroligt varmt det var i rummet. Gick och öppnade fönstret och kunde därefter somna...
Det jobbga var att efter en timme så vaknade jag av att jag var förfryst som en isbit i sängen, sprang och stängde fönstret igen och sedan bara fortsatte det så ända tills klockan 10 då jag låg som ett kokt ägg i sängen.

Idag är det inte en vanlig fredag faktiskt! Det är nämligen så att världens sötaste Ulrika fyller 15 idag! :)
Hipp Hipp Hurra!



Snyggingarna Lovisa och Ullis!

Nu säger jag godnatt för denna torsdag

Mår bara sämre vilket jag absolut inte hade hoppats på. Om jag är sjuk imorgon kväll får jag seriöst damp, därför ska jag vila upp mig hela dagen imorgon och knarka allt från a till ö vitamin.
Kanske hinner se ett avsnitt andra avenyn eftersom att jag ligger efter lite känner jag.

kameran har legat i koma idag så jag bjuder på en gammal bild av världens sötaste tvillingar!


Ebba & Anna

nu vill jag hem och sova

Känner mig inte 100% frisk och det är ju något som jag måste vara nu inför helgen och sen i nästa vecka då jag ska praoa!
Har egentligen slutat men sitter ändå kvar för jag har inget val. Jag måste bli klar med Svenska arbetet om min barndom som ska vara inlämnat imorgon. Tror jag gör så att jag skickar hem hela arbetet så kan jag istället ligga i sängen med min lap top och dricka varm choklad med grädde. Låter inte det typ.... NICE när man känner sig sådär "på-väg-att-bli-sjuk-och-har-ont-i-varenda-led" eller(?)


Hitta denna bild på mitt konto i skolan, funkar den som framsida i arbetet om jag inte kommer åt någon annan?
(heh, tro det eller ej men det är mina egna lockar)

kvällen är gammal!

Dansen gick lysande och det är verkligen jätte kul. I kväll har jag hunnit med rätt mycket svenska där vi jobbar om barndom och då ska man förståss ha med bilder så kvällen har ju gått genom att titta i 10 gamla fotoalbum. Allt från -98-01. Tog en paus och käkade några gamla pannbiffar från frysen.
Kvällen är som sagt ej ung, klockan är nu halv 1 och jag skulle ha sovit för 3 timmar sen.

Imorgon kanske ni kan få en titt av min barndom för nu är min dator jätte knasig när det gäller bilder....
sweet dreams ;)


dans på laisings

Nu om 10 minuter går bussen, ska på träning och då dansar jag. Som de flesta vet så har jag ju slutat med basketen. När jag kommer tillbaka igen vid 9 tiden ska jag hinna plugga svenska/engelska/matte/fysik, duscha, titta ett avsnitt andra avenyn. Sen måste jag ju kunna klämma in ett inlägg och en måltid någonstans(?)

jag tycker synd om mig själv


Sasha är nämligen sjuk och har legat hemma flera dagar irad nu med 39 graders... Finns det något jobbigare?
Om man tänker efter borde det vara mest synd om mig som inte fått träffa min hustru på flera dar!! För er som inte tror oss så har jag ett bevis på att vi är gifta.


God eftermiddag!

Skolan har varit riktigt slapp idag, 2 lektioner sedan satt jag i ett seketeriat med klara för en handbollsmatch med en drös av snygga killar såklart. Det blev faktiskt rätt svårt efter ett tag när man skulle hålla koll på varenda mål som skulle skrivas ner, sen var det varningar och alla nummer hit och dit, jag tror jag har fått mig en riktig hjärngympa idag.


Klaris på tåget



Efter skolan åkte jag till centrum med tvillingarna och ullis. De skulle titta ut skor och klänningar eftersom att vi har ett par fester/middagar inplanerade innom kort. Själv har jag allt klart och ska inte shoppa en pryl till innan NY, (hehe, lucky me!)


Ebba vann nog provandet av kläder. Visste ni föresten att hon är model? Kan lägga in lite bilder på henne någon gång så ska ni få se!

ingen förstår hur underbart det är

Nu är det bara denna skolvecka kvar sedan ser det ut såhär:

V. 7-8 Prao på TV4 morgonsoffan
V. 9 New York med pappa, en HEL vecka med bara nöjen
V. 11 Studiedag
V. 14 Studiedag
V. 15 Påsklov i Åre med Felicia och Sasha

Sen kommer ju valborg och alla anda helgdagar då man slipper skolan. Visst verkar det som att jag älskar skolan?
När ska man börja räkna ner till sommaren?








Jag på tal om sommaren

Tack för ännu en mysig kvällspromenix Ludvig

Detta är nog de bästa killarna jag känner


Ludvig & Harry

hej hej saknade blogg!

Jag vet, det låter dölöjligt men jag saknar min blogg.. det känns nästan tomt.
Man vet inte riktigt vart man ska börja nu men jag kan ju dra en sammanfattning om vad som hänt för er som missat mitt liv på facebook etc.


Vi firade jul nere hos Farmor i skåne och det blev rejäla klappar för min och Gustavs del.
Han fick ett hemmabio system och jag en tv från samsung, 32tum med inbygd digitalbox.



sedan bar det av till Egypten över nyår


Sen har jag i stort sett endast umgåtts med en jävla massa vänner


rätt dåligt på festfronten men några roliga!


Jag, Anton och Anna


Middag med systrarna Naess (OBS! googel bränna)


Bästa "klassbrudarna"


Sasha och jag lever numera som ett gift par...

RSS 2.0