Läggdags för min del

Nu börjar klockan närma sig elva. dvs läggdags för min del + att jag inte mår sådär hundra, min mage känns jävligt orolig och har även ont. Jag har inget att vara orolig över vad jag kan komma på och jag är inte heller stressad, har inte heller någon anledning till ont i magen.
Kanske känns bättre när jag vaknar imorgon!

Måste visa en söt bild på mig och min absoluta bästa vän, Harry


Här får ni även en bild på fredagens födelsedagsgris och Gustav som var lite scarry för råbiffen

Ni förstår inte min ilska

I mitt förrförra inlägg eller ja, jag vet inte men dendär vita klänningen som jag skulle köpa i blått provade jag igår och la undan den över den dagen för det var liksom maxtid. Det fanns bara ett exemplar kvar i XS och det var den jag hela tiden strävade efter. men för att jag skulle kunna köpa den klänningen så behövde jag ett lån av käre far, endast 200:- saknades. Pappa rent utsagt vägrade eftersom att han tycker jag köper för mycket kläder och redan har så fina klänningar men han är bara inte förstående! I morse efter kyrkan åkte jag ju till centrum och då passade jag på att se så klänningen fanns kvar och ja, det gjorde den! När jag kom hem lyckades jag övertala honnom efter ett litet gräl, jag menar.. snälla han får ju pengarna tillbaka? Vi åkte till centrum och jag gick direkt till Salt och där hängde den kvar så fint. Jag kom på att jag behövde ta ut pengar när jag stod där med klänningen i handen i kön till kassan. jag hängde klänningen längst bak av de alla "i fall att" tänkte jag. Jag var borta max tre minuter och när jag kommer tillbaka så är den ju SÅKLART borta. jag blir lite orlig och frågar butiksbiträdet om hon sett den. Hon gick runt i butiken och letade lite och kikade in i provhytterna. ja, där var den. En annan tjej hade tydligen nappat den på de 3 minuter jag var borta. jag gav mig inte utan stannade där och när hon kommer ut ur hytten har hon den på sig och tittar lite fult på mig, det är en kort och tjock tjej. (jag har inget emot överviktiga) Men kan ni förstå er in i mitt perspektiv??? jag är ju förkrossad och så står hon bara där, fet och ful är hon och det ser ut som klänningen kommer spricka, inte alls bra sitter den. Hon sneglar på mig  och säger till hon i kassan. "Jag tar den här". vadå ska hon bara "ta den här" när jag kämpat? Jag blir så full i ilska och hon bakom kassan förstår mig eftersom hon sett mig i butiken 100 gånger de här 2 dagarna. Jag beger mig därifrån med tårar i ögonen, jag vet jag är en tönt!

Nej nu ska jag ringa runt till alla Salt butiker i världen. hejdå

Dress - By Vila, Nitra Corsage dress €59.95.  Jewellery - Circle pendant, €99. Earrings €35. Ring  €40. Shoes - Carvela  €175


Söndag och första advent

ja idag är det första advent, jag var nyss på gudstjänst och det var faktiskt rätt mysigt i kyrkan idag (även om det var så tråkigt att jag höll på att somna in på Luddes axel)
Igårkväll blev det inställt hos Anton men vi blev räddade och fick komma till Carro, rätt så skoj fast vi gick hyffsat tidigt. Jag, Jocke och Erik gick hem till Jocke och såg "Step Brothers" haha jag lovar, den är sevärd!
Råkade även somna där så nu imorse traskade jag och Erik hem till mig och bad pappa skjutsa oss till kyrkan. Man måste ju fixa alla steg innan konfirmationen..
Nu ska jag, pappa och Gustav fika lite med lussebullar och glögg, helt ärligt så är nog glögg med alkohol i det vidrigaste som finns.

Hörs! :) <3

Jag är sjuuukt taggad

Dagen har varit bra som jag lovat mig själv, jag och pappa åkte till centrum för att uträtta några ärenden. Det var sjuukt mycket folk.
Där hittade jag även världens finaste klänning som jag har tänkt att köpa imorgon. Kan berätta att jag köpte en av de 10 klänningar som jag provat, axelbanden gick av på ca. 2 timmars använding så det fic k jag bytt idag.
Jag och pappa minglade iväg till ett litet glöggparty hos föredetta grannar. Gud vad mycket livsfarligt julgodis!


Här är klänningen jag köpte igår



Väldigt behagligt material, däremot kanske inte så smart med dragkedja över bysten. Folk kan ju bli helgalna på fester??


Den här klänningen hittade jag idag på salt, kanske köper den fast då i en storlek mindre och marinblått, nå?


Salt, ca. 500:-

Om ni undrar varför det står att "jag är sjuuukt taggad" är för att det är partyparty ikväll och det ska bli SÅÅÅÅÅ kul för jag är SÅÅÅÅÅ taggad

VET NI VAD?

Världens bästa pappa kom just ner till mig med en bricka fylld med frukost. Är inte det världens bästa pappa? Som ger mig frukost på sängen? Denna dagen kommer som sagt bli bra, riktigt bra...

Jag är morgonpigg

Godmorgon Godmorgon! Det fantastiska är att klockan är 11 och jag har vaknat av mig själv! *JUBEL* I vanliga fall sover jag tills någon väcker mig, sjukt. Därför är jag glad och känner på mig att denhär dagen kommer bli bra =)
Dagarna då det är skola, ska jag berätta mina rutiner? Jag ställer klockan på 6 för jag vet att jag antingen inte vaknar av den eller så stänger jag av den i sömnen så ungefär vid halv 8 kliver jag upp pappa kör mig 10-5 i.
Har ni någon bra idé hur man bara kliver upp och är jätte pigg? Jag menar.. jag sover ju ändå typ 8-9 timmar varje natt.

Dagens planer ser ut såhät:
Titta lite tv, kanske äta frukost, titta tv, titta tv, sticka, titta tv....
Nej så ska det inte vara. Hejdå för nu ska jag göra något bra av denhär braiga dagen!

Godkväll/natt Sverige

Min vackra blåtira blev inte så brutal + att jag hyffsat lätt kan sminka över den.
Idag den 28 november är det pappas dag (jag vet att klockan är kvart över 29nde). jag, pappa och Gustav åkte in till stan nu ikväll och åt världens godaste middag på Eriks gondol på söder. Som vanligt satt jag och oroade mig en hel del eftersom det gått rykten om fest i roslagsnäsby. Jag vill inte missa, kanske årets fest! Vid 23 tiden kunde jag slappna av. Hörde på de flesta att jag inte missat något speciellt.
Pappa fick av mig två snygga skålar i svart porslin. Han behövde verkligen det!

Jag får seriöst damp på min kamerakabel! Jag har ju tagit så fina foton idag som jag hade tänkt visa för er =(
Imorgon sover jag ut och just nu har jag inga planer för morgondagen så ni möter mig igen här i bloggen när jag vaknar!
Sweet dreams


Nu har klockan slagit 4 och det är världens sämsta torsdag

Kan börja detta inlägg med att berätta hur dålig dag jag haft. Försov mig, pappa stressar han ska vara på arlanda om 30 min, jag halkar det första jag gör när jag kommer utanför dörren, jag missar dagens två viktigaste lektoner pga. möte, på idrotten får jag en knytnäve i ögat och får åka till doktorn, har engelska prov imorgon som jag hade tänkt satsa på men det är näst intill omöjligt att plugga när man har sån kronisk smärta och ser dimmigt.
   Kan berätta allt positivt. jag lever, jag är ej blind men däremot har jag fått en rispa i hornhinnan så jag ser kontiga ljus på sidorna.

Snart kommer mamma och hämtar upp mig, dags att börja packa kläder...
Ingen människa på jorden vill se hur jag kommer se ut imorgon, vad ska jag ta mig till? Jag ska ju på finmiddag imorgon. fan!


Tänk om? =O


Tjena mors

Jag har så stöööööööööört mycket plugg till imorgon.
Imorgon flyttar vi hem till mamma igen tydligen.... jaja, jag är i alla fall på bra humör eftersom att jag hittat min kamera så jag kan lägga upp roliga bilder från mina dagar i livet igen. Den måste bara ladda....
Ikväll ska jag faktiskt på dansen, ska börja träna lite smått igen. Känns lite bättre i knät.



här är en riktigt snygg festblåsa jag hittade igår, runt 4-500 på Charmante fashion. Ska jag lägga in en stöt? Kanske till nyår?

Denna dag har jag mått som bäst

Vaknade och mådde bra, eller nej det gjorde jag verkligen inte. Jag kände mig vrålförkyld, jajaja... det gick över på morgonen. Jag hade en otroligt skön dag idag och det har bara hänt roliga saker,
Jag lyckades göra 2 headshoot på raken på zellman och björn idag (snöbollskrig)
Fick otroligt med beröm på musiken idag och fick extrauppgifter som bara jag, adde och adam fick.
Det är den 25 idag vilket betyder..... LÖN FÖR ALLA
Hittade massa fina kläder i centrum idag som jag aldrig brukar göra annars.
Fikade med Olivia
Fick min efterlängtade gitarr!

Helt ärligt är det inte ofta som jag har såhär perfekta dagar så nu ska jag verkligen utnyttja den för morgondagen kan bli pest, skulle ej förvåna mig! + att jag kom på att jag ljög i detta inlägg, jag mår som bäst när jag är med Kasper.. han träffade jag inte idag?
Nu ska jag tralla vidare med min fina gitarr ända in i badrummet. Måste fräscha upp mig!
Puss&snusk på er
 

2 veckor hos Pappa Fredrik väntar..

Ja, nu i eftermiddags flyttade jag hem till pappa. Faktiskt rätt jobbigt detdär att kastas runt hos mamma och pappa varje vecka och ibland varje dag... skolmaterial kommer lätt bort och man får skit i skolan. Jag klagar sällan för det finns ju inget ett barn i en tvådelad familj kan göra åt saken! Men det vore ändå rätt skönt om man hade ett hem och alla saker/kläder på plats.

Ikväll har jag suttit bänkad framför datorn, har nu sett avsnitt 133 i Andra Avenyn.
Imorgon ska jag se om jag hinner en runda förbi centrum efter skolan, är suger på att prova en massa kläder!
Det ända som hindrar mig är allt plugg denna vecka, återkommer!

Sov nu gott, själv drömde jag två mördrömma på raken natten som var!

Godkväll atodos

Hejhej! Det har varit en rätt behaglig söndag. Startade dagen med en gustjänst kl 11 i tibble. Sedan gick jag och Johanna över till centrum och köpte lite hårfärg, Johanna var nämligen sugen på lite mörkare nyanser nu i vitenter och mig till hjälp. Resultatet blev finare än förväntat!

Där efter tittade vi avsnitt 130 av andra avenyn. Har ni sett alla? Det är nämligen så att ikväll efter 8 så släpps 4 nya avsnitt.
Mamma gjorde jätte god middag, till förrätt fick vi en krämig morotssoppa och varmrätt fondue!
  Ikväll är det massa bra på tv. Framför allt får jag inte missa parlamentet, andra avenyn och wallander, men alla bra program går ju typ samtidigt?

Har inte berättat om gårdagskvällen! Den vart jätte lyckad och jag orkar verkligen inte skriva om allt men här har ni some pictures!


Ebba äger dansgolvet 2 sek.

dans på bardisk förekom

Hej mitt vinterland! lalallallaa.....


Vaknade och mådde på topp! (om man bortser från skrynkliga och blödiga läppar), vädret var ju fantastiskt med dessa maffiga snöflingor.
Ska nog starta dagen med att fräsha till mig lite och sedan kanske ta en långpromenad hem till pappsen, Nej det kommer aldrig att hända....

Uppdaterar senare om vad som händer i eftermiddag!

Kam på er!!!


45 min in på lördag

Klassträffen igår var otroligt lyckad och det var super mysigt. Vi lagade tacos ihop och framförde faktiskt "boulevard of broken dreams" genom gitarrer, piano och sångröster. Jag tycker det var grymt för att ha en idrottsklass med 40 min. musik i veckan.

Vaknade hos A&E, sov nämligen där. Vi var uppe vid 7 tiden och begav oss där efter till skolan. Slutade redan 12. SKÖNT! Åkte hem, städade mitt rum som rent ut sagt såg ut som ett bombnedslag men sen när jag skulle tvätt alla kläder, fyllt tvättmaskinen, hällt i alla medler och klicker på start..... SPLASCH! det börjar mynna ut vatten över badrumsgolvet och vips så har rummet förvandlats till en sjö!

Vid 4 tiden åkte jag in till stan och träffade Kasper, vi tittade lite i butiker och hade trevligt, för min del blev det inget shoppande pga. tom plånbok. Jag fick iställer bli smakråd åt Kasper!
2 timmar efter träffade jag brudarna på segelstorg och vi åt en jätte god middag tillsammans. När vi var mätta och belåtna gick vi över till Filmstaden Sergel där vi såg "låt den rätte komma in". Helt ärligt så var filmen väldigt obekväm och man kunde inte slappna av en sekund, bara när det var dag i filmen, det bra med filmen var att den hade en handling som ett fåtal andra thrillers har.

Nu är klockan mycket och jag måste sova, imorgon bor jag hos far min etersom det antagligen blir partyparty precis i närheten.
Puss på er!


Ja nu var det ett tag sen igen

Hej på er! Måste bara berätta något sjukt kul. Vid nyår så åker jag till Hurghada och spelar golf med Mammsen och brorsan!
Den här veckan har varit oerhört hård som alla andra veckor, därför sitter jag inte vid datorn varje dag. Har nämligen 2-3 prov och labbrapporter hit och dit samt glosor och innlämningar varje vecka. Det är sjukt och man blir så jävla stressad, hur som helst hade jag So prov idag, samhällsekonomi. Det är faktiskt rätt kul. Men däremot hade jag Spanska prov igår.. Fyyfan vad det går sämst med Spanskan. Vad ska man ta sig till? Alla påstår att jag ska fortsätta kämpa och inte ge upp men vad fan har jag kvar att ge lixom?

Får se allt det roliga i mitt liv istället. Ikväll är det klassträff!!
Imorgon eller redan ikväll skriver jag igen och bli inte nere nu bara för jag råkar lägga mina bekymmer på er!


Söndag kväll

Har lite roliga saker att berätta
Faktum är att jag och mammsen längtar så till jul så vi har tjuvstartat med julpyntandet och de livsfarliga pepparkakorna (tihi)
Igår var jag på middag hos Ulrika som utvecklades till fest, tack så jätte mycket för igår!
För två sekunder sedan åt jag vääääärldens godaste köttfärssås som min bror tillverkat.
Mitt knä är kanske lite bättre (eller kanske inte)
Det är bara ca 20 skoldagar kvar till Jul

Har lite tråkiga saker att berätta

Min hand är sönderbränd efter en fimpning igårkväll
Imorgon är det måndag vilket betyder en-lång-och-tråkig-skolvecka-framför-sig
Jag har glömt att tänka smart innom ekonomin, hur ska jag ha råd till alla julklappar? Jag får försöka att flirta lite med "tanken som räknas"
Jag har 2 prov som står på tur i veckan som kommer och det värsta av allt är att det är 2 stora prov, dagarna eftervarandra och det är de värsta ämnena... SPANSKA & SO



Hemma, skönt

Jag och mickis åkte som bestämt till Djursan, i början var det ganska trevligt tycker jag fast det blev rätt dygt i slutet så alla gick ut där det var äckligt kallt, vi tog bussen hem och nu ligger jag, mickis och Lisa(mickis katt) i hennes säng och tar en tidig kväll med världens bästa film, Hitta Nemo!
Imorgon ska jag och pappa troligtvis kika på en nya gitarr och sedan ska jag nog titta på våran baskettmatch, Fan att inte jag får träna! (något med knät)

hörs imorgon, pussssssssss

JIPPI! FREDAG!

Äntligen fredag! Skolveckorna går ju verkligen fort nu...
Var närvarande på basketträningen idag (stolt) även om jag inte får vara med ( :( ) , satt och snackade med Lena hela träningen, hon är ju verkligen den bästa som finns! (?........)

Ikväll ska jag nog starta hos Mickis eller iallafall ta sällskap med henne mot djursholm. Tror vi ska dit om inte planerna ändras fort.
Ha en superdupermuper trevlig kväll!

Juste! Jag köpte dessa vackra Bh:ar nu till jul då man ska vara fin!

( JAG VET! larmet är kvar eftersom den jäkla killen i kassan inte tog bort det och det pep inte! Fick återvända till butiken och oj vad dom skämdes)

Och denhär vackra jul-amaryllisen ställde mamma in i mitt rum.

har inte suttit vid datorn/kunnat blogga pga. plugg

Hej på er! Både biologi- och svenskprovet gick bra tycker jag, jag satsar ju på VG så det kändes hyffsat bra.
Jag är lite nere just nu men det är privata saker, får trösta mig med min gitarr som jag slagit på snart 1 dygn i streck. Har faktiskt kommit långt på "tears in heaven".
Idag skickade mamma och pappa mig på någon spanska hjälp hos en extralärare i sollentuna. Dom tror seriöst att jag är värsta dyssebarnet! Jag vet, jag har IG i spanska. Men det är ju det tråkigaste som har med skolan att göra? tillockmed kemiprov är roligare än att ha en spanskabok framför näsan. Vaför ska jag då behöva plågas med 90 min. extra spanska i veckan? jag DÖR

Nej nu ska jag återgå till min ensamhet...jag och gitarren... Nej det lät hemskt, hejdå alla kära

Pluggkväll

Kom precis hem från första basträffen. Oj vad många blivande konfirmander det var, urtrevliga!
Det var väldigt behagligt att se filmen om hur otroligt kul man kunde ha det ute på karlberg. Man satt bara och längtade med de underbara människorna i sin omgivning.

Bäst för mig att öppna biologiboken och kanske åtminstone börja läsa igenom första kap. om blodomloppet som vi har prov på redan på onsdag.
Därför blir det inte mycket mer skrivande ikväll...

Puss på er alla goa

Efter måndagens skoldag

Mamsen hämstade mig vid tre då jag slutade, skoldagen var faktiskt inte så grotesk som jag hade föreställt mig. I och försig är kemi och matte alltid lika hemskt men vi gick bara igenom ma provet som gick bra och på kemin gjorde vi slajm ( =D )


18.30 är det konfirmationsträff i tibble k.a. Ska bli så jädra kul med alla vännerna!

I'm back!

hej igen! Ja nu var det ett tag sen, det är söndag kväll och jag är inte taggad på en skolvecka som innehåller 2 prov, biologi och svenska.

kan dra en snabbis om vad jag gjort idag;
13.00 Vaknar upp hos Kajsa
14.45 Åker till matchen i Råsunda
17.00 Kommer hem och degar lite framför datorn och åker sedan och handlar med Pappsen.

Handlade mig en tidning, en chipspåse och lite saft. Nu är kvällen räddad!


Glöm inte farsdag idag och sköt om er ♥ 

sry för att jag inte skriver..

men det har faktiskt varit en såndära "sitta-så-lite-som-möjligt-vid-datorn vecka"!!
Får skylla på att jag behöver ladda upp med inlägg till nästa vecka! Seeeee ya ♥


Söndag kväll hos mamma....

... och jag har precis käkat en god middag med henne.

Idag är det som sagt söndag och imorgon är det måndag, SKOLA! Usch, usch, usch, usch och ännu mera usch. Jag mår serriöst illa när jag tänker på hur plågsamt, hårt och jobbigt det kommer vara att orka upp ur sängen i hela 7 veckor med 13 prov och långa skoldagar. Det som kommer att rädda mig är helgerna och alla vännerna.
Det är faktiskt ganska hemskt att man tycker illa om skolan, men så tråkigt är det tyvärr..

Om en timme börjar andra avenyn och efter det ska jag nog sova, tills dess ska jag försöka utnyttja denna tid som är kvar på lovet.
Man får tänka, "snart är det jul" som jag alltid gör.

RSS 2.0