no ångest rebecka!

Om jag somnar efter tolv en skoldag får jag verkligen alltid ångest. Det behöver inte finnas en förklaring, men det får jag!
Imorgon är det ingen skola och det ska bli så härligt att kunna gå och ta en långdusch nu, klockan halv tolv.
Tror jag ska fräscha upp mig riktigt med hårinpackning och shaving, borde jag inte passa på att ha lite "småspa" inne i badrummet?
Det kan man unna sig en tisdagnatt tycker jag absolut!


Tänk dagen man får uppleva ett riktigt spa, lyxspa!

pics!!!











Dethär är då bilder från i fredags, när jag var på middag hos Johanna!

inte skola på rätt många timmar nu

Dagens väder gick ju bara inte att klaga på. När jag vaknade i morse trodde jag att sommaren hade kommit, så jag drog såklart på mig klänning och tunn/för liten vårjacka. När jag stod och väntade på bussen imorse började jag gråta för att det var så kallt...
Dagen var inte särskilt jobbig. Slutade 14.45 då jag drog mig hem till mamma. Slarvig som jag är, glömmer jag nycklarna och sitter och spelar spel på iPoden i ca. 60 min. Tills brorsan kommer.

Kvällens planer var att klockan 21.00 skulle Martina komma hit och se andra avenyn med mig och sen när mamma kom hem skulle vi ta sprutan (livmoderhalscancersprutan 3/3) Sen när vi var klara skulle jag gå med henne till viggan där hon bor, för att sedan träffa Anton, som också bor där och gå en promenad med vovvarna.
Martina ringde nyss och nu sprack planen totalt. jaja, Får titta på andra avenyn nu istället på internet så får jag mer tid med anton sen!

Imorgon har jag studiedag, hur skönt är inte det på en skala 1-10?
juste, kameran.... den kommer!


panka rebecka ska få klirr i kassan

Under påsklovet kommer jag att passa Jockes hund, Texas. Jockes familj ska till Indien (tror jag det var) och jag är inte alls avundsjuk, nejnej...  jag ska alltså vara hundvakt och hundvakt i åtta dagar innebär money. Nu ska jag inte behöva gå med tom plånbok längre. Däremot ska jag spara! som jag aldrig kommer att lyckas med.. Man känner verkligen igen sig från shopaholic filmen, när man väl står där i butiken, håller i plagget och man bara hör att plagget talar till en, eller så sitter det en jävul på ena axeln och en ängel på andra som krigar. Killar, försök inte ens att förstå!

voices.gif image by commentsjunkie

sötisen ebba från lund skrev nyss...


Tjena mittbena

Det har varit en rätt rolig skoldag tycker jag, om vi bortser från mitt dunkande huvud. Efter skolan gick jag hem till mamma, lägg märke till att jag gick..
Har inte hunnit med allt idag som jag skulle ha hunnit med, bara svängen förbi pappa och stallet. Jag kan säga att min kamera ser inte rolig ut. Får fixa det i veckan!

Nu ska jag bara precis plugga biologi hela kvällen. Mamma är bra på det där med könsdelarna (hon är barnmorska) så hon har erbjudit sig att hjälp mig!
Något som är jobbigt är att provet endast består av en uppgift;
- Skriv så mycket du kan om kvinnans och mannens könsorgan.

Och från ingenstans ska jag visa er världens snyggaste tvillingpar!

Anna & Ebba



















Kommentera gärna och tyck till! =)

godnatt

Sitter här vid mitt skrivbord och försöker få morgondagens pusselbitar på plats, det är bajs mycket saker jag måste få ihop den kommande veckan. Imorgon ska jag försöka hinna med att;
- gå i skolan (ett måste)
- åka förbi stallet och plocka upp min halva kamera
- åka förbi pappa och plocka upp de viktigaste sakerna han glömt i packningen
- fixa ett par nya ridpjux
- titta ut en ny kamera
- börja plugga till biologi provet som är dagen efter
- börja plugga till svenska provet om 14 ordklasser på torsdag
- sova (ett måste)

En viktig sak är ju verkligen detdär med kamera, särskilt när man driver en blogg. Jag själv skulle tycka det var värdelöst att läsa en blogg utan personliga bilder! Jag får väl köra på tattarstilen från facebook ett tag till...

Nu måste jag gå till sängs, innan jag missar sömntåget. Ett väldigt konstigt uttryck, men det stämmer faktiskt!
KRAM PÅ ER ♥

söndag

Tänk vad man kan hinna med mycket på en dag! Därför tänker jag bara berätta vad jag gjort och inte hur allt gick till, eller... lite kanske.

Dagen började som vanligt varje söndagmorgon, golfträning. Idag var det faktiskt sista gången inomhus och OJ vad det gick bra idag, helt otroligt. Endast klockrena slag! Nu är jag riktigt taggad inför uteträningarna som kommer börja i slutet av april!
Sen åkte jag hem, fräschade till mig och bytte om. Där efter bar det av hem mot Sasha, Hann inte vara där särsklit länge förrens vi skulle ta bussen mot centrum. Där åt vi varsin donken meny och sedan gick vi mot bowlinghallen. Yes, ni hörde rätt. VI BOWLADE! Lirade med axel och martin, Gissa vem som vann? JAG, REBECKA PERSSON SOM VANLIGTVIS ÄR SÄMST! Snacka om turdag. Jag gillar inte att skryta men jag måste faktiskt säga att jag gjorde sex st. strike (tre på rad i seriens slut), tihi!!! :)

Efter bowlingen firade vi lite smått på donken. Man det gjorde minsan inget, man kan bara inte få nog av deras cheeseburgare med endast ketchup!

Nu har jag flyttat hem till mamma igen och ska bo här två veckor framöver. Gött....


läggdags nästa

Kvällen var jätte mysig. När jag gick och mötte Sasha var klockan 20.25. Det var inte en dålig syn när alla släkte lamporna samtidigt kan jag säga. Min gata var dock rätt dålig på att släcka. Jag var nog den som var mest insatt. Sasha och jag gick runt i huset som lucior med levande ljus.
Efter earth hour gick vi till Anton som bor några gator bort. Där tittade vi på p.s. I love you Såg inte klart hela för vi skulle gå och följa Sasha till bussen. På vägen till bussen fick vi reda på att det var fest hos en vän precis intill, så vi stack dit.
Var där drygt en timme, sen kom pappsen och Harry för att möta mig. Nu måste jag sova eftersom att jag har tidig golfträning imorgon! KRAM =)

Johanna den lilla skitungen har fortfarande inte kommit med några bilder från i fredags...


Så länge får ni halva mitt ansikte att spana in

saturday night

Kvällen som kommer, kommer jag att spendera ihop med Sasha, hon kommer när som helst.
Det blir en mysig earth hour kväll med levande ljus, senare kanske vi drar till en kompis i området!

Vi hörs senare ikväll. Kom ihåg, var rädda om vår jord!


världens bästa vän, bästis, fruga och syrra.

kom igen nu, bara 30 min kvar!


20.30 - 21.30

Hos sashiiiiie

Kvällen var lika mysig som alla andra middagar. Johanna bjöd på god lax med pesto. Till efterrätt kom chokladfontänen fram!! Ni får se bilder när jag fått tag på dom helt enkelt.
Kvällen slutade inte där, utan vi drog oss till en annan fest där det var många igenkända ansikten. skojskoj!! Sasha bodde precis i närheten så vi gick hem till henne när kvällen var slut. Där åt vi biscotti och tittade på livet är en schlager. Den är fan i mig lika bra varje gång, det är verkligen en "get-happy-film"!

När vi vaknade i morse hör jag ett skrik,
- AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHH
- vad i helvette skriker du för? frågade jag
- de..det..... kryper ett.. ett kryp på min soffa!!!!
- o herrre gud, evakuera rummet fort som in i helvette!


När vi kommit ner för Sashas rum (hennes rum är en våning) ser vi hur ett bi trillar ner för trappan. Nyvaket verkar det som. Kristina (Sashas låtsas mamma) går upp och plockar några och skrattar för det mesta åt oss.
När vi kommer upp er vi yttligare några. Fyfan tänker vi, har vi sovit i en jävla biodling inatt?

Pappa kommer snart och hämtar upp oss, vi ska till centrum för att göra något ärende. Jag ska även provgå i Sashas nya 11cm's klackar. Ifall jag kanske ska köpa liknande fast i brunt.

En rolig sak jag hittade på Sashas dator. Se bara hur kul man kan ha en natt på sashas rum....


(klicka på bilden)

my friday

Uppsattsen gick antingen åt helvette, eller så blir det mvg. Läskigt det där när man får tillbaka den! Var inte alls förberädd, man fick välja mellan ca 5 olika början på en berättelse. Jag tog något i form av att en dam blev överfallen och rånad i en park.

På idrotten hade vi bip-test. Det är verkligen de jobbigaste som finns. Man ska springa fram och tillbaka (ca.50 m) och hinna till den andra sidan innan det låter "biiip" Det blev bara tätare och tätare mellan bip-ljuden och tillslut så känns det som att man ska dö.

Efter skolan åkte jag till centrum för att hitta något till Johanna. Det blev ********** och jag tror hon blir jätte glad för det!
Min ridlärare ringde även och berättade att de hade hittat kameran. I Marahs box.... jo, ni hör ju hur det gick med den. Sprang in på expert och frågade vad självrisken var om jag försäkrat den, det lät billigt och bra så jag ska tillbaka dit och få en sprillans!

Tog bussen hem till mamma där jag inte varit på över två veckor. Här luktar det alltid gott och på mitt rum stod en liten påse med smycken och hårgrejor i. Tror det är från när mamma var på shopaholic premiären!
Mamma kom hem från Frankrike igår. AAH vad jag är avundsjuk på henne ibland..

Nej nu kommer pappa snart och hämtar upp mig, ska bara plocka med mig det viktigaste till ikväll. Kram på er!

Förresten så köpte jag en ny jacka idag också, ni får veta mer om den sen om jag behåller den! Köpte även en ansiktsmask av choklad, låter det inte dögott??

titta ut....

....nej det får inte vara sant, fast jo. DET ÄR DE! Vintern gör nu sin femte comeback och då undrar man ju... Vem fan är det som bestämt att man ska bo i detta svenneland? När man kan ligga på tex beachen nere i Australien, leva lätt, billigt och jävligt skönt.

 

skolan

Hejhej! Sitter och nöter glosmaskinen på liber.se. Har ju uppsats nästa lektion! Det kommer gå bra.

Kanske inte hörs något mer idag, har fullt upp. Annars får ni ha en super fredag! =) PUSSS

min torsdag

Egentligen vill jag bara få ur mig all min ilska jag plockat på mig under dagen. Men ändå inte, i alla fall inte här på bloggen så ni ska behöva drabbas!
Från min fredag den 13 går jag istället direkt på allt roligt jag gjort idag..
Jag har ridit! Idag blev det Marah som fick lida med mig.. hah, nejmen det gick faktiskt grymt bra! Måste dock berätta en jätte tråkig sak, men bara en. Min kamera försvann medans jag red! Jag är en såndär fegis som aldrig vågar säga något till mamma eller pappa direkt när något hänt. De lär ju få reda på det genom bloggen hur som helst..
Jag hoppas verkligen att den kommer fram. Jag la ju mobil, nycklar och kameran i den vita påsen som hängde bredvid boxen och sen när jag kom tillbaka så finner jag bara nycklarna och mobilen! Det känns liksom som at det är en på miljonen som skulle kika ner i den ruttna påsen. Aldrig heller att någon i vigganstallet skulle ta en kamera!
Aja, jag får väl spara ihop till en ny, eller så önskar jag mig eftersom att jag fyller år om 38 dagar!!

Faktum är att jag inte gjort så mycket mer roligt idag, imorgon får det bli min dag helt enkelt. Då är jag bjuden på middag hos mästerfotografen Johanna!


Söta Johanna för hundra år sen (ett)

nämen titta

Hittade en bild av Harry på Johannas blogg http://www.chillander.blogg.se/


ser ni stan? kaknästornet?

foton av johanna


Sol!


Jag, som rätt allvarlig.


Glad för ingenting..

Finns även riktigt häftiga bilder på Harry, men dom får ni en annan dag!


Onsdag, (nästan) snart helg!

Vi fick sluta 14.15 idag. Då tog jag och Johanna bussen hem till henne där vi åt tårta, cocostoppar och knappade på hennes nya kamera. En riktig systemkamera.....wooow...
Eftersom att jag och Johanna nästan bor grannar så trallade vi ner till mig där vi plockade med oss Harry och gick ut i solen och fotade. Grymma bilder! Ni får se sen direkt när jag får dom.

Snart kommer pappa hem, han har lovat att hjälpa mig med kemin. Ska råplugga ända fram till åtta då jag ska på dansträning. Har missat en gång och då gjorde de tydligen klart dansen, panik!


När Johanna gått hem plockade jag upp min egna lilla kamera. Det var knappt kul, en liten, fjuttig och brun sak.
Den tar hyfsat fina bilder tycker jag men dock är den verkligen sämst vid de flesta tillfällen, så jag rekomenderar er att inte lägg pengarna på en casio exilim.

Skolan

Nu har jag min näst sista lektion för dagen. Är färdig med hela engelskatexten så jag passade på att skriva lite.
Lunchen var inte så rolig kan jag säga, det blev minimal papperstallrik, en plastgaffel och en minimal plastmugg. Skulle kunna tro att jag går i en fattig skola men diskmaskinerna var faktiskt sönder.

Efter skolan ska jag hem och plugga, kanske ska vara med Johanna en stund innan dansen. Hon fyllde ju faktiskt år igår, GRATTIS! mmmm.... tårta...

Här får ni en bättre bild på mitt slingade hår, dock en förskräcklig bild på mitt ansikte


skolan går mig på nerverna..

Idag fick klassen besök av Anders Bärnström. Han pratade i två timmar om sin tid som ambulansförare för FN i de stora krigen i allt från östeuropa ner till arab-irak trakterna och om hur våld föder våld. Det var måga hemska berättelser med mycket bilder men otroligt häftigt! Han berättade även vad han gjorde idag, då han höll till nere i helsingborg på något socialhem för unga. Efter timmarna fick man chans att ställa frågor.

Efter skolan träffade jag Sasha och några vänner. Vi tog ett mellanmål på bunken och sen tog jag bussen hem.
Nu sitter jag och försöker plugga. Pappa hade lovat att vara hemma ikväll för att hjälpa mig med kemin, men ändå sticker han iväg i sista sekund på någon föreläsning om dagens ungdommar. Det är ju serriöst sånna grejer hela tiiiiiiden!!

Har i alla fall fått en hum om vad kapitlet handlar om men ingen aning om vad vad nukleinsyror, monosackarider, disackarid, polysackarid, cellulosa, glycerol, aminosyror, hemoglobin, enzymer och radikaler är för något...


Aja, ikväll kl 21 blir det Andra Avenyn med kanelsnäckor. Det får rädda min vardag!

Måndag kväll

Hejsan! Idag var det en helt vanlig skoldag, förutom att jag och Klara hade vårat idrottspass för åk. 6. Oj vad bra det gick, är verkligen förvånad. Eftersom att Göran (min indrottslärare) bara babblade på med positiv kritik eftråt och inte något negativt alls så kan det inte bli något annats än MVG enligt mig. KUL!

Efter skolan tog jag långpromenad hem till pappa, där jag sedan tog en riktig chill-eftermiddag. Pappa och jag har varit och handlat och ikväll blev det fisk med mos. Inte det godaste men det fungerar!

På torsdag har jag prov på Kemi, livets kemi. Det är ju läskigt svårt!
På fredag har jag engelskauppsatts. Det är faktiskt kul i och med att jag gillar att skriva, men på engelska vette tusan...

Nu blir det dags för andra avenyn, ligger seriöst efter med treavsnitt....
jag skaaaaaaaaa plugga...... jag hinner allt!


skolvecka på g

Hej igen! Konstigt att man inte tappar besökare när man inte skrivier? jaja, under denna korta paus har jag haft det bra kan jag säga. Min lediga dag varade tre timmar, sen åkte jag in till stan med några goa vänner. Men inte skadade det!

Igårkväll var vi först med några klasskompisar, jag och klara. Sen fick vi veta att favoriterna Sasha och Felicia var en bit bort. Tog bussen dit och tittade på star wars med några fler. Klara sov hemma hos mig.
Där fick ni min lördag fast väldigt kortfattad.

Idag har jag varit på golfträning i rosenkälla. Det gick väl sådär. Idag skulle vi panga på med drivern och det är INTE kul kan jag säga, när jag befinner mig i tältet. Ni golfnördar vet vad jag menar när jag säger att jag använder mig av en cobra.
Den låter så pass högt att folk vänder sig om och hyschar åt mig.

Sasha och jag hade denna vecka bestämt oss för att se Confessions of a shopaholic och idag blev det faktiskt av!
Pappa fick också följa med. Filmen var helt underbar och även om det går rätt så utför för henne så vill man vara precis som henne, Rebecca Bloomwood.


Klara och Jag för hundra år sen

ikväll har jag bara tagit det lugnt hemma hos erik med några vänner och tittat twilight. Det är en bra film men det verkar som att jag är hyfsat ensam om att inte bli kär i Robert Pattinson?
Nu ska jag städa rummet, fixa Ipoden eftersom att jag och Klara får en ny chans imorgon med idrottspasset, storstäda hela badrummet (Pappa och Gustav packar ihop sig när man ensam kvinna i huset) och sen måste jag packa och lägga fram kläder inför imorgon så jag kan gå upp så sent som möjligt.
KRAM PÅ ER

vad ska man hitta på en sån här dag?

Vädret är sisådär. Pappa snackar om att åka in till stan eller vårstäda. Nej, jag orkar helt enkelt inte. Vet inte ens om jag orkar sminka mig, eller klä på mig...
Idag blir det en dag då Rebecka ska kunna känna ledighet (som hon gör ca 3 gånger om året).

Vilket betyder ingen stress eller bloggande. Kram på er och ha en fantastisk dag i vårluften!
Sen ikväll, då är det andra tankar ;)


Här är mina nya gladiatorpjux som mamma var och köpte till mig.
Eurosko 499:-

pigg och glad!

som ni märkte igårkväll var jag väldigt trött. Nu har jag sovit ut ordentligt och har faktiskt ingen aning om vad jag ska hitta på idag!

Lite från igårkväll


Jätte god middag med fläskfillé och potatissallad


Själv fick jag bästisen Klara till bordet, efter tre omgångar lottning.


En del av efterrätten....

Chokladfontän!!


Gott med Choklad, eller vad säger ni tjejer?


Du får skylla dig själv snygging

Det var en jätte trevlig kväll hos Jossan som sagt. Vid kanske tio tiden trog vi till en annan lya lite längre bort där det tydligen var partyparty! Var där kanske en eller två timmar, sen skulle de börja vandra mot näsbypark. Då var det bara jag och Johanna, när vi väl var där skulle de dra vidare till djursholm men det orkade inte vi. Eller rättare sagt, klockan var väldigt mycket redan och så som min plånbok ser ut nu så hade jag ingen lust att spendera pengarna på taxi hem.
Snälla pappa fredrik som istället och hämtade oss.

hejhejhejhejhejhej

Jag är stört trött. har varit en jätte trevlig kväll, verkligen. Skriver imorgon och kastar in lite bilder, annars kommer det bara bli sludder att läsa så trött som jag är!

KRAM

äntligen fredag!

Skrev inte mycket igår. Var nog för att jag blev trött efter ridpasset och jag var verkligen tvungen att plugga till mitt engelska prov idag som gick hyfsat.
   På tal om ridpasset kan jag berätta att jag fick rida hästen Space som jag ridit över hundra gånger. Han är en trevlig polle som kan mycket!

I onsdags skickade jag detta sms till mamma och pappa:
Det ligger kläder på gant och skor på eurosko till på fredag. Saker jag önskar mig..

Idag vid 14 fick jag tillbaka av mamma
Jag har köpt skorna.

Min mamma är bääääääääääst!

Efter skolan åkte jag till centrum där jag mötte upp mammsen som varit på begravningsbyrån. Vi gick och fixade en liten present till Jossan som fyllt år och som ska ha middag ikväll. Har hört rykten om att chokladfontänen ska fram, GAAAAH!!


Snygga Josssan

Nu kom sasha innanför dörren, Vi hörs antingen innan eller efter kvällen!

i skolan

Dagen har gått fort och nu har jag bara en lektion kvar. Just nu har jag kemi och jag fattar absolut inget om livets kemi. Fick panik så jag stack hit till biblan och googlade samt slog i bäcker. Min lärare förklarar ju som en kratta!
Hur som helst, efter skolan ska jag raka vägen hem för jag ska ju faktiskt åka och rida! Jag orkar inte dra hela historian igen men om ni klickar på "maj 2008" och skrollar ner lite så kan ni läsa där under rubriken "I love horses"

Nu har jag hur som helst fått lov att provrida i en grupp i ett stall där jag började min gamla karriär.


Min egna sommarhäst Cherie, 2006

image53
Quincy, hästen jag själv fick ta hand om under en period, 2006
Som sedan blev ridskolehäst bara för att jag inte köpte henne.

det är en ny dag imorgon

Mycket sorg tar verkligen på krafterna, det har jag verkligen känt de senaste månaderna. Nu måste jag slita mig från gitarren och faktiskt sova. har lovat att ringa en vän. Det gör jag i sängen.

Som somliga vet så spelar jag mycket gitarr när jag är ensam. Det blir oftast på kvällarna.
Just nu har jag börjat på better together med jack johnson. Kan introt, resten är omöjligt, jag fattar inte!


Hittade tillslut låten men videon behöver ni inte tänka på...

Nu till nyheten

Jag orkade faktiskt inte satsa på en snygg bild, bara så ni fick se mitt nyslingade hår som faktiskt inte stämmer enligt bilden...


På alla bilder jag tagit idag ser håret nästan lika mörkt ut som det gjorde innan jag slingade mig. Knas knas.. men det är ljusare i verkligheten.
Just nu är det heller inte så snyggt, känner mig mest som en tiger, men jag har gjort detta förr och vet att det kommer vara dösnyggt innom en månad.

man kan inte bara sörja, utan måste unna sig

När allt var avklarat kände jag att det var onödigt att gå runt och vara ledsen en sån här dag. Nu var det hemskaste över och man får istället tänka på allt kul man gjort. Visst, det är trist när man kommer och tänka på hur mycket mormor såg fram emot och alltid talade om min konfirmatioin om några månader, och min student om fyra år. Hon var ju dock min gudmor, som en liten extra mamma!

Hur som helst, när allt var avklarat träffade jag Sasha. Hon hade varit och köpt jätte fina rosor till mig. Sasha är HEEEEEEEEEEELT underbar. Jag bytte om från de mörka kläderna till lite mer färgstarkt och åkte till centrum. Där unnade jag mig ett par byxor som jag tyckte va rätt fräcka. Där emot när jag kommer ut från Gina Tricot känns det som att varannan människa jag möter bär dom. Jag som hatar att ta efter och klä mig som andra får nästan lite ångest.



Dötråkiga hål har jag insett. Fram med sandpappret och saxen Rebecka, sen har du dina unika brallor!

Begravningslunch på PONT


Gustav och Pappa i solen


Det blev entrecote med potatis


Där efter blev det topmodel med kusinerna för hela slanten.


onsdag den 18

Isabella gjorde mig super snygg i håret. Hon är verkligen alltid lika glad och jag skulle kunna sitta hos henne länge än nästan tre timmar som jag stod ut med idag

Pappa kom och hämtade mig kvart i, då vi skulle vara där. Hann ändå och när vi kom till kyrkan stod alla utanför. Vi gick in och satte oss på raden längst fram. Jag satt intill Mamma och höll henne hårt i handen. Gustav satt till höger om mig och fy vad jobbigt allt var.
   De hade verkligen gjort jätte fint, det var bara en liten kyrka men det blev perfekt, i och med att vi inte var mer än 15 st. Prästen sa många fina meningar om mormor och läste även upp min favorit text ur boken "Livets sista tid";

Tänk dig att du står vid havsstranden en sommarkväll och ser ett vackert fartyg som förbereds för avfärd. Seglen hissas. När kvällsbrisen kommer fylls seglen och båten glider ut på det öppna havet. Du följer den med blicken när den far mot solnedgången. Den blir mindre och mindre, och till slut försvinner den som en liten prick vid horisonten.
Då hör du någon vid din sida säga " Nu har hon lämnat oss". Lämnat oss för vad? Detta att hon blivit allt mindre och till slut försvann är ju bara som du ser det. I själva verket är hon ju lika stor och vacker som när hon låg vid stranden!
Just när du hör rösten som säger att hon lämnat oss, finns det kanske någon på en annan strand som ser henne dyka upp vid horisonten, någon som väntar på att få ta emot just henne när hon når sin nya hamn.

Sen var det dags för att gå fram till kistan, lägga min sönderklämda och tårblöta ros, klappa på kistan och säga ett sista farväl till världens bästa mormor/gudmor


Vackert var det
 Rest In Peace

Bra start på dagen

När jag vaknade var jag helt utsövd, mitt hår var snyggt och jag kände mig smal.
Nu är jag färdig fixad, behöver dock inte röra håret, eftersom det kommer Bella att ta hand om!


Blir en lite suddig bild, men på mig kommer jag att ha

Gråstickad klänning - GANT
Skinnstövlar med klack - Din sko (de måste putsas upp)
Kappa - ser inte vad märket heter men den är från jackie och har en spetsbit på sig.
Runt halsen har jag mitt halsband från Tiffany & co.
Nya och fräscha strumpbyxor - från H&M skulle jag tro.

godnatt säger jag och harry


Nu har Harry och jag varit ute för dagens sista runda


Såhär ser vi ut just nu, sitter och myser ihop i min babyblåa plyschdräkt. Nu säger vi godnatt! Ska upp rätt tidigt imorgon även om jag inte ska gå till skolan.
Vi säger också farväl till mitt bruna hår....

imorgon är det dags för ett sista farväl

Det är mormors begravning imorgon. Jag och Gustav håller på att testa kläder och nu har vi bestämt oss.
Ska vara hos Isabella imorgon klockan 9.00 för klipp och slingning så jag är fin till begravningen klockan 12.00.
Jag är nog inte ensam om att tycka att det är döjobbigt att sitta där på första raden och lyssna på orgel och sen ta ett varv runt kistan. Där emot är det ju otroligt vackert på en begravning. De gör så otroligt fint! Mamma är inte så förtjust i kistan med en blaffig blomma på med en text under. Vi ska istället ha ett ljusblått skynke över kistan (ni vet som att man har flaggor över personers kistor som dött i krig). Över skynket kommer det att vara en blomstergirlang som slingrar sig över.
Jag kommer absolut fota så ni får se!

Här får ni Gustavs och min begravningsklädsel. Mormor sa det att på hennes begravning behövde man absolut inte klä sig i svart. Vi skulle heller inte ödsla pengar på någon grav. Jag tror det blir minneslund som resten av släkten! Känns bäst så, att kunna gå dit var man än är i Sverige.


Gustav kommer vara klädd i sin nya kostym.


Själv kommer jag vara klädd i min gråstickade GANT klänning som jag minns mormor gillade.
(ursäkta om ansiktet inte fick vara med, men jag är osminkad och känner mig svullen av all halsont)

happy happy happy

Temadagen om skadegörelse var väl sådär. Först var det SL Jonny som talade. Det är någ tredje gången nu som han drar samma historier, men han är skön! Sen var det snack med Täbypolisen. Det handlade i stort sett bara om mopeder. Om trimmning och vilka lagar som gäller. I tio minuter handlade det om alkohol, droger och fester. Efter endas negativt snack om fester bryter Hampus ut.
- Vadå, ska man sitta som en jävla svenne framför tv'n varje kväll. Är det de ni vill?

Avslutade temadagen med prat om stödcentrumet som tillhör polisen. Det var absolut det tråkigaste.
Efter skolan träffade jag de humorristiska vännerna, Sasha, Johanna och Axel. Vi tog en fika och skrattade.

Nu är jag hemma och pappa är inne i stan på vinprovning. Det blir förmodligen Findus gulasch till middag med brorsan.


Välkommen sköna och gröna vår!! =D
Jag och Ulrika i solen.

sry


Vissa inlägg jag skriver blir alldeles för långa. Själv hade jag aldrig tagit mig tid eller orkat läsa igenom allt. Ska bli bättring!

tråk från skolan

Imorse när jag vaknade hade jag fruktansvärt ont i halsen. Ni vet sådär ont så man känner sig tjock, svullen och omöjligt att svälja. Tog en kopp te (som jag hatar) och tro mig, det hjälpte!

Sen bar det av mot skolan, pappa skjutsade mig och det blev som vanligt morgongräl i bilen. Nu har jag svensk/engelska (har ej dyslexi). Det är valfritt arbete och jag känner att det finns inget bättre jag kan göra i denna situation än att blogga. Slutar om 15 min. Då är det lunch och sen temadag som ska handla om skadegörelse. Vi ska bla. få träffa busslink, polisen och "stödcentrum för unga offer". Det som suger är att vi slutar 16.00. Jag tror seriöst att jag aldrig har varit på min skola vid den tiden..

Nu när jag tittar ut genom fönstret kan jag säga att vädret ser väldigt roligt ut......

GE MIG VÅR


 


Våren 08

Hola måndag!

Danslektionen vi skulle ha idag för åk. 6 blev inställd. TYPISKT! Jag som hade suttit uppe halva natten för att få rätt på all musik som skulle laddas ned, läggas i ordning i en viss spellista och föra över. Vi var bara en ända jävla sladd från att kunna ha vår lektion. Göran har förut sagt att det ska gå med iPod så om vi får sämre betyg för detta så byter jag skola...

Skolan var dötrist idag, hade ett möte med styrelsen ang. balkommitén som var heeeeeeeeeeelt meningslöst. Efter de dötrista timmarna träffade jag Sasha som piggade upp min dag. Vi tog bussen hem till pappa (flyttar hem till honnom idag) och tittade på tecknade mr bean, finns inget roligare barnprogram! Sen kom pappa hem och lagade mat. Kommer du hem till familjen Persson får du vara berädd på spaghetti med köttfärssås. Pappa lagar inget annat. I såfall blir det restaurang, pizza eller wook från ica stop. Där emot kan jag vara snäll och säga att pappas köttfärssås är den godaste!

Pappsen var gullig och skjutsade mig och Sasha till konfirmationsträffen som varade mellan 18.30-21.00. Vi gick mest igenom psalmboken och sjöng väldigt mycket. Sen gör man ju sammarbetsövningar som jag avskyr med nytt folk.

Där efter var det dags som vanligt, att packa väskor för att flytta hem till pappa. Det finns verkligen inget jobbigare än att bo på två ställen. Hade mina föräldrar växt upp som jag, och förstått hur det är, så hade de aldrig skilt sig. Jag vill verkligen bara bo på ett ställe, men hur gör man när man vill bo hos båda lika mycket och känner sig tvungen till att vara rättvis för att inte såra?¨


rekord!

Vet ni vad jag just insåg? Att igår hade jag rekord på flest unika besökare. Rekordet har länge legat på 103 men nu var det 106! Hah, jag fattar inte var alla kommer ifrån =O
Jag är stolt och tycker det är bra för att vara en så liten och okänd blogg. Tänk att så många orkar ta sig tid att klicka sig in på MIN egen hemsida! LOVE YOU och fortsätt gära att titta in, ni nya! ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


Man ser ju tydligt var min bloggpaus höll hus...

AAAAAAAHHHH

Nej nej nej nej nej.... Det är inte sant!!
En shopaholics bekännelser, filmen som jag sett fram emot mest under denna vår... MIN MAMMA SKA FÅ GÅ PÅ GALAPREMIÄREN IMORGON!! Bajs mamma.
Tänk att få gå på röda mattan med ALLA kändisar. Mingla och där efter få ha hela vasagallerian för sig själva i två timmar. Det stod att man var tvungen att klä sig trändigt så jag ska faktiskt låna ut min kaninpäls till mamma!

Jag hoppas att alla förstår att denna ilska är ren avundsjuka..


I filmen heter hon Rebecca, nästan precis som jag. ballt...

söndag kväll, suck

Arbetet gick galant och jag känner på mig att det kommer bli grymt imorgon när det väl gäller.
Hemma hos Bristedts finns det alltid god mat. Först gjorde jag mig två toasts med goda pålägg och sen blev jag bjuden på middag som bestod av en god thailändsk gryta med kyckling.
Fick nästan kasta i mig maten eftersom att mamma skulle komma och hämta mig. Vi åkte på gudstjänst i St: olofs kapell. Den kyrkan ligger väldigt nära mig och den är jätte liten, väldigt mysig. Där berätta de att mormor hade dött. Där är det även begravning nu på onsddag kl. 12. Såg ni det i tidningen igår? Mormors namn var Lill-Karin Östensson och står sist i svd.
När jag kom hem igen hade mamma gjort kalvstek (som jag fick igår) med rösti. Snacka om att jag är mätt nu...

Just nu ligger jag i soffan och det är nyhetspaus i Beck. Jag har nog aldrig missat en beckfilm...


När jag klampade in hos Klara så höll hon på med att ränsa garderoben.
Titta vad kul man kan ha!

090315

Jag känner mig som en sengångare med knän gjorda av gelé. Golfträningen gick rätt dåligt, men det kan bero på hur trött jag är.

Nu ska jag snart sticka till tåget. Ska jag hem till Klara och ..... ja, jag har nog tagit upp det minst tjugo gånger så ni vet exakt vad jag ska göra där. Sen när jag kommer hem måste jag verkligen fixa mitt prao arbete som är försenat. Bra där Rebecka!

Jag kan berätta en rolig sak. Jag som sökt ett extra jobb så länge nu har kommit ett steg närmre. Pappa ringde nyss och sa att grönsakshallen i boarp (Båstad) Sökte personal så att pappa ska ringa dit så fort som möjligt!
Hoppas verkligen jag kan få det jobbet så jag har ett sommarjobb, då kan jag känna mig trygg!

Nu är det bråttom KRAM


SHIT, vad jag längtar efter sommaren, konfirmation, båstad, pizza på peppes, hamnkrogen (bilden), madison mm.

lördag

När jag gick upp i morse stod håret rakt upp och doften var bara unken rök och ofräscht. Duschade minst 30 minuter, sen åkte jag hem till Sasha och fick ÄNTLIGEN träffa Isabelle! Det är Sashas lillasyster på 1 ½ månad.
Vi åt jätte god middag med kalvstek mm.
Sashas pappa Kaare var gullig och sa "Eftersom att middagen blir så sen, så bjuder jag på taxi dit ni ska"
Efter maten tog vi taxin till en kompis där vi satt och tittade på tv och hade mysigt. Sen åkte vi vidare på någon lokalfest som var så tråkig att jag hellre satt på en busshållsplats (skojar inte). Vi vandrade hem till en kompis som bor rätt nära mig och där kunde vi fortsätta våran myskväll.

Imorgon ska jag och mamma till kyran. Både pga konfirmationen och för att de skulle säga något om mormor.
Där efter åker jag i racerfart direkt till golfträningen och sen ska jag och Klara slutföra våran idrottslektion som vi ska ha på måndag för åk. 6! Det blir en danslektion kan jag säga.

Nu är jag så jädra trött att det svider i ögonen. puss

Tack för en grym kväll

Kvällen blev riktigt rolig och Anna&Ebba fick supersöta koppar från Indiska av mig!


Ullis och den goda maten!


Födelsedagsbarnen med tårtan!


"Livet är en fest"


Sen kom det några till


Ett par andra grymma tvillingar, Ludvig och Erik! (och jag)


Snyggisar


Galna människor

Finns hundratals roliga bilder men nu måste jag bannemig sova! Har ingen tid att passa imorgon bitti men det kommer väl bli som vanligt att man väcks av en Sasha vid 11... KRAM på er och hoppas att ni hade lika kul som mig ikväll!!!

Nu slutar jag

Det har varit en otroligt soft dag. Nu ska jag åka och möta upp sasha som slutar inom kort. Jag måste också hitta något till A&E i centrum. Jag är nog sämst på det där med presenter, oftast...

Nu vill jag bara bort från skolan och få helg! Kram på er :D

Goddag/natt

Det räcker med att berätta att jag hade en bra dag. Ebba blev överlycklig för dockskåpet och mamma klackade om mina skor så vi slapp kista!
Ikväll hann jag med promenaden med Anton, 1 ½ timme var vi ute!!! Anton har en chihuahua, Kasper!

Funderade på att göra ett nytt album på facebook om sommaren, eftersom att det inte finns något bättre än just sommaren.  Jag får snart panik så mycket jag längtar till vår/sommar. HATAR SLASK!


Jag i somras utanför torekov på hallandsväderö



Morgondagens planer lyder;
Skoldag till klockan två. Möta upp Sasha, fixa present till A&E och sen hem och göra oss i ordning. A&E har fyllt år och ska ha middag, som jag hoppas utvecklas till fest.

Klockan är förfärligt mycket nu ser jag.... GODNATT!!!


dålig och tråkig uppdatering

Jag är ledsen för det men just nu finns det inte så mycket ledig tid och framför allt inte så mycket kul att skriva om.
Kan berätta att idag på lunchen hann jag ringa Isabella och boka om min tid. Så om en vecka den 18 klockan 9 på morgonen ska jag vara där. Det tar nog 2 ½ timme, det blir perfekt till begravningen.

Imorgon är dett rätt så fullspäckat.
Först är det vanlig skoldag fram till tolv eller ett (minns inte). Sen ska vi på skolbio i stan och se "I taket lyser stjärnorna". Snacka om att jag kommer tjuta som ett spädbarn där i salongen. Högt!
Eftersom att jag och Klara inte kommit så långt på vår idrottslektion för åk. 6, så ska vi hem till henne efter bion och äta lite gott och försöka komma en bit på det. Klockan halv fem kommer mamma och hämtar mig, vi ska på barnkalas! Min mellersta kusin Ebba fyller år. Mest av allt önskade hon sig ett dockskåp, funderade på om hon kanske kunde få ta över mitt gamla. I och för sig har det betytt rätt mycket för mig, min sista present från morfar innan han dog. Å andra sidan så har nog Ebba det tio gånger roligare med det än vad jag någonsin kommer få.
Efter kalaset ska jag och mamma ut till Kista galleria eftersom de har så pass bra öppettider. Där ska vi försöka hitta ett par nya läderstövlar till mig. Jag har aldrig lyckats köpa ett par bra, som håller! Om man bortser från mina hilfiger boots som tar hundra ljusår att knyta..
När jag slutligen kommit hem ska jag ta en kvällspromenad med min vän Anton från viggan (om jag hinner och har den orken).

Där har ni en syn över min morgondag, ingen bryr sig förmodligen men så ni vet var ni har mig.


Snart blir jag blond/are igen. Inte riktigt lika blond som jag var för ca 1½ år sedan. På bilden färgar Klara mitt hår kritvitt och som ni ser är jag mitt inne i min fjortisperiod då man la på ännu ett till lager smink och kände sig fräsch när man precis vaknat och då man alltid langade denna pose.
Även om man idag ser ner på fjortisar så var det en underbar tid (tyckte man då)

wednesday

Fick sluta klockan två idag, Tack Chatarina! Åkte hem på en gång och åt ett STORT mellanmål (Det var ingen höjdarmat idag i skolan) Sen tog jag ut Harry på en promenad. Han är omöjlig i snön! Jag har oftast honnom lös och han kan leka i snön flera timmar. Han reagerar inte ens om man skriker "Gott gott, Godis" Efter en halvtimme i snön kom vi in och därpå kom mamma hem.
Ikväll måste jag verkligen plugga till matten imorgon. Det är omöjligt... Snacka om att jag kommer få IG. I min grupp tvingas man till den lättare versionen av boken, där det bara finns G kriterie uppgifter. Vi kan inte ens få chansen att lära oss!
Magen kurrar igen, jag undrar SÅ vad det blir till middag.
Ikväll ska jag hinna med träning också. Madde (min danstränare) kommer inte vara där idag så vi ska få en lockingdansare till vikarie. Det kan man inte missa!

Det är klart jag fixar denna dans, heh?


godnatt underbara och omtänksamma vänner

Ljusen brinner fortfarande så fint kring mormor. Nu är det dags att säga godnatt till henne. Mamma föreslog att jag kunde flytta bak klipp och slingningstiden till den 18, innan mormors begravning. Så jag är fin när jag kommer dit! Ringer Isabella imorgon, om jag kommer ihåg.

Juste, matte var det.... ånej, måste hitta psalmen, i den oändliga boken!!

tårar är oändliga

Vi har nog världens bästa grannar. När jag och mamma kom hem stod där en fin vit ros i en vas med hälsning. Vi gick in till dem och satt nog där en timme och pratade, de är verkligen helt underbara.
När jag och mamma kom tillbaka gjorde vi en kycklingsallad, ganska lätt. Kyckling, färdigköpt blandsallad, coctail tomater och riven parmesan. När vi satt och åt pratade vi om begravningen. Den kommer att äga rum den 18/3 i st: olofs kapell. Vi håller på att bestämma psalmer och jag ska få äran att välja min absoluta favorit. Det värsta är att jag har ingen aning om vilket nummer eller vad den heter. Det ska lämnas in imorgon, panik!
Där efter grävde jag efter bilder på mormor och fick till det lite fint.


Många fina människor som tänker på mamma


♥Vila i frid♥

 

livet går vidare

Igår när jag kom hem var ingen hemma. Jag mådde inte så bra efter gymmet så jag tog en dusch. I duschen gör man inte så mycket så då har jag alltid tid över för att tänka. Man hinner ju aldrig bara frysa till och tänka efter på livet.
Hur som helst kom jag och tänka på vad det stod i boken "livets sista tid" som jag precis läst, att när någon ligger där och verkligen inte har långt kvar är det viktigt att dess närmsta är med en. Jag är gudbarn till mormor och kände bara, "Vad i helvette gör jag i duschen när mormor håller på att dö?" Stängde av kranen och ringde pappa. Han kom och hämtade mig och när jag kom dit satt mamma, morbror och Gustav runt mormor. Fyfan vad hemskt det var. Hon andades till, var tionde sekund och hade tydligen kämpat och kämpat på så i sju timmar. Nu var alla samlade och även fast mormor inte kunde röra en ända kroppsdel eller tala, bara låg där och såg död ut. Så kunde hon faktiskt höra mig. Det läste jag också, att hörlsen försvinner sist. Jag kom dit 22.30 och 23.05 lämnade hon oss. Detta var det jobbigaste jag någonsin varit med om. Att sitta bredvid en närstående person som dör. Men det var viktigt, för mig och mormor!

Vi gick ut i vardagsrummet och drack te. En timme efter gick vi tillbaka. Då hade personalen gjort jätte fint. Det luktade gott i rummet och mormor var finklädd i sin kashmirpolo. Välkammad var hon och hon höll i en aprikosfärgad blomma.
Höll henne hårt i handen ett tag. Sen var det puss&kram, och sen hejdå världens bästa mormor/gudmor.

Vid två var jag hemma igen. Mammas bror Patrik sov också här. Jag och mamma sov ihop i min nya stora säng.
Skoldagen gick bra men var rätt tufft. Tänker på dig mormor ♥

usch

Gymmet gick åt helvette. Kommer dit, då är det öppet hus och knök fullt. Folk står och nästan minglar samt äter snittar. Hallå? Här ska jag stöna och svettas! Det var seriöst kö till alla maskiner och tillslut kom jag upp på springbandet. Fick direkt knip i magen och tårarna började plötsligt rinna. Åkte hem direkt.
Nu vet jag inte vad jag ska göra, vet inte när/om mamma kommer hem. Jag tänker så mycket på henne hela tiden, och mormor...

Måndag kväll

Mamma kom inte hem klockan 5 som hon sa. Hon ringde och berättade att hon satt kvar hos mormor. Hon vågade inte lämna henne, mormor ligger bara och sover. Hon andas sämre och sämre. Jag som har gjort världens grej här hemma som skulle överaska mamma.. Hade varit och köpt blomman, börjat med maten och dukat fint, tvättat, diskat och städat upp. Mamma kommer inte hem så pappa kom förbi och plockade upp mig och Gustav. Det blev pizza och stämningen var ju verkligen på top..

Nu vet jag inte vad jag ska göra så jag sticker nog till gymmet. Ha det bra allesammans!
Mamma du är bäst, du fixar detta. Jag älskar dig mest av allt ♥♥♥♥

studiedag

Drömde jätte otäckt och vaknade nästan gråtande. Då var klockan tolv på dagen och ingen var hemma. Jag gjorde en stor frukost och sedan åkte jag in till stan för ett litet ärende och träffade två kompisar. På vägen hem hann jag beställa tid hos världens bästa frisör Isabella, hon ska få klippa och lägga foljeslingor i mitt hår den 14 april, dierkt efter påsklovet.
Jag ska inte bli blond, men nästan.
Hann också med att köpa en jätte söt blomma till mamma, hon skulle nog må lite bättre av det!

Idag måste jag börja plugga till mattepovet. Visst låter det knas? Plugga till matteprov? Det har jag aldrig behövt, men det vi håller på med just nu är heeelt knas och jag fattar nada.


Jag undrar om hon kommer märka något..


sånna här blommor kommer den vara täckt med sen!


Harry fick självklart följa med. Snacka om att slockna direkt när man kommit hem.

natti natti

Gaaaaaaaah vad jag längtar ihjäl till på tisdag, då avsnitt 178 kommer ut av andra avenyn!
Nu står sängen och bara suktar en, imorgon är det ingen skola så jag ska få sova. GÖTT! Hörs imorgon när jag vaknat om dagens planer. Dröm sött ♥


Ge mig sommar, Båstad, värme!


Jag och Klara, Båstad sommar -08
(där har ni mig som blondin, som jag troligtvis kommer slinga håret till mot våren, eller?)

söndag kväll

Gymmet gick strålande förutom att det hängde några thailändare i röven på mig och Sasha. Det var bara att bita ihop och ta det som en komplimang!
  Nu har jag hunnit duscha, och nu väntas en kväll med Andra Avenyn! Ligger efter med två avsnitt...aaaaahh!



 


Tagga till

Nu sticker jag och Sasha till gymmet. Till middag blev det kolpudding. Jag gillar egentligen inte det men mamma påstår att man blir smal av det! Stämmer det?


Titta så pigga vi är på att motionera! WIIE

äntligen

Nu ser rummet ut som nytt och jag har lyckats hitta de flesta kläder och ting. Resten är hemma hos pappa förstås.









Väska - Tommy Hilfiger
Skojrta - Ralph Lauren
V-ringad tröja - Tommy Hilfiger
Trekvartsärmad kofta - Ann Taylor
BH + trosor - Victoria's secret
Vit sommar topp - Abercrombie & Fitch
Mörkblå T-shirt - Abercrombie & Fitch
Laxrosa shorts - Abercrombie & Fitch
Jeans - Denim of Virtue
Ballongklänning i jeans - Celebrity pink
Svart mönstrad spetstopp - Glam
Smycken och brillor från Random affär

På taxfreen blev det självklart favoritparfymen Guerlain och en faundation som var sämst!
Detta var som sagt inte allt men när jag kommer hem till pappa i nästa vecka så får ni se ;)

Godmorgon/dag

Missade golfträningen imorse men det var bara skönt. Till frukost blev det chips, kanelbulle och mackor. Finns det något godare än chips direkt när man vaknat?
Idag har jag bara hunnit ta en promenix med Harry och Sasha har åkt hem. Ingen aning om vad jag ska hitta på idag, ta det lugnt? Nej först måste jag städa och mot kvällen ska jag till Njoy där jag gymmar och går på pass.

Har fått frågan om jag skulle kunna visa allt jag köpte i new york och ja, det kan jag. Jag måste bara röja upp här på rummet först, så jag inte får ett utbrått.

Här har ni lite bilder från helgen så länge


Påväg till Felicia


Bästisar vid tacosbordet


Felicia, Emma och Hanna!


Snyggingar, Felicia & Sandra


lördag kväll och sasha sover


Det blev en kväll hos Jacob. Där träffade jag bekanta och det var mest snackande och trevligt. Nu är jag och Sasha hemma. SASHA LIGGER HELT DÖD... nu inser jag hur mycket folk borde störa sig på mig när jag alltid deckar sådär..

Imorgon ska Sasha, Mamma och ja äta Sasha god kanelbullar som hon bakat idag. Sen ska jag nog sticka till gymmet och förbänna lite. hehe!
Godnatt, nu väntas det en behaglig natt med mycket space!

Planer för kvällen

Mamma är väldigt trött just nu med mormor och allt så hon föreslog att vi skulle hålla oss inom Näsbypark ikväll. Hon har förståss ingen lust att åka och jaga tonåringar i danderyd i natt. Men det skadade inte våra planer! Så som det ser ut just nu ska vi till någon Jacob som tydligen bor alldeles i närheten här. Vi hörs senare! :)


Min bästa vän

I'm back, home sweet home

Jag gillar att vara och sova borta, men det bästa är när man kommer hem igen och har alla sina saker på plats och kunna känna sig bekväm (jag menar inte att jag känner mig obekväm hos dig Sasha).

Middagen igårkväll var rolig och mysig. Vi blev 7 tjejer som åt tacos och skrattade. Efter middagen skulle vi på någon fest i Djursholm. Kom dit rätt så sent och det var mest nytt folk. Nytt folk är i och för sig en sak man strävar efter men inte om man bara hinner vara där en timme. Det krävs tid! Dansade och hälsade på bekanta, sen kom taxin.

Väl hemma hos Sasha satt Emma, Sasha och jag på Sashas rum och pratade om allt mellan himmel och jord, i över en timme. Sen "totaldeckade" jag som vanligt av trötthet.

Ikväll växlar vi så att Sasha sover hos mig. I MIN NYA STORA 140 SÄNG! Innan vi går till sängs ska vi allt hitta på något kul. Kanske något partyparty ikväll? Nu ska jag fortsätta med.... ja, det jag nyss höll på med helt enkelt! KRAMISSSZ

Fredag!

Provet gick rätt dåligt måste jag säga. Detdär med oregelbundna verb är inte min grej. Nu är jag hos Sasha, vi ska snart på middag hos Felicia och det ska bli skitmysigt! Har inte haft tillgång till dator på hela dagen nu så jag sitter istället och knappar på min mobil med ca två hela knappar.. Nu är det bråttom men ha en super kväll alla! :) kram!

vilken toppen kväll

Låter det inte otroligt? Min hemska kväll blev en otrolig kväll! Jag pluggade på engelskan till klockan 7 då vi åt middag. Mamma hade lagat världens godaste kyckling wook med jasmine ris. Under middagen kom jag och mamma på hur man skulle kunna möblera om i alla sovrum och vi blev så sugna så vi satte igång direkt. Flyttade på de flesta möbler i mitt rum och jag fick faktiskt ta över mammas otroliga 140 säng! Wohooo, bara längtar till att få krypa ner med Harry.
Lite kul med förändring i vardagen...

Jag kan det mesta nu till engelska provet. Det ända jag är osäker på är oregelbunda verb. Det är ju precis som att lära in den där jädrans multiplikationstabellen igen!
Jaja, detta prov siktar jag på G. Då är jag nöjd!


Jag har fått frågan förr och nu kom den upp igen, så jag tänkte svara,
- Vad använder du för sorts faundation?

Jo, jag använder en från LUMENE som jag använt i 2 år snart. I LOVE IT!

Detta är den, jag använder mig av nr. 4 (min hudfärg är inte så rå som på bilden, men det är min hudfärg)
OBS! De har bytt förpackning på den men fråga efter "Double stay mineral makeup"

bajs plugg

Inte en jädra timme kan jag få ledigt från skolplugg ju!? Det ända jag har hunnit med är en kort runda med harry. Det är vad jag får. Nu måste jag sitta och plugga hela kvällen för att klara ett prov imrgon. Åååååååh.. jag vill ut, gymma, träffa vänner! I helgen ska jag inte röra en endaste liten skolbok. Fyyy vad jag ska ha kul! :D
Studiedag på måndag så då går jag nog upp i hyffsad tid och gymmar. Sen kanske stan? Får se!


Harry har fått ett nytt fleeceefodrat täcke!


Såhär mycket älskar jag skolan..
förresten, jag har klippt mig. Syns det?

snart kommer våren

Det känner jag på mig! Så som dagens väder började behöver vi inte ta upp.. Däremot vid tolv idag fick man ju världens vårfeelings! På min födelsedag den 3 maj brukar jag springa barfota på gräsmattan i bara linne. Därför kan det inte vara särskilt långt kvar tills man kan dra på sig vårjackan och vårskorna! (enligt mina beräkningar)


Lilla pluttisen och jag förra våren!

expedition robinson next

Haha, är inte detta ganska kul?
Kerstin Fröblom, lärare på bergtorpsskolan (min skola) ska deltaga i expedition robinson.



Nej nu ska jag hoppa in in dsuchen och sedan fortsätta mitt pluggande med engelskan och faktiskt stänga ner datorn. Godnatt! :)

tadaaaa

Nu är jag klar med matte läxan, piuuuh*
Nu är det dags för dans och det är ett av det roligaste som händer under veckan. Våran koreografi just nu är jätte ball och den får ni inte missa i maj på Laisings vårshow!

 


Detta är våran låt

Jag längtar efter helgen

Det roliga i skolan varade två dagar. Resten av terminen kommer nog vara ett helvette, alla dessa jävla hemläxor. Skulle jag bli rektor skulle jag bestämma att det var längre lektioner så man lärde sig allt och kunde göra allt klart i skolan. Så var det ingen tanke av skolan på fritiden, om man bortser från prov. Att man hade en kurs i ett ämne och sen blev det prov på det. Urskönt!
   Helgen är räddad. Jag har säkert sagt det innan men på fredag kväll ska jag och Sasha hem till Felicia eftersom att hon fyllt år. Jag tror det blir en middag!

Nu ska jag plugga två timmar tills klockan börjar närma sig åtta. Då är det dansträning! Hörs innan ;)


Jösses vad man saknar sommaren med dessa brudar
är jag inte söt i mitten? not!


Nu kryper jag till sängs

Gjorde klart svenskauppgifterna, det var jobbigt. Alldeles för lätt och alldeles för mycket!
Nu börjar ögon och huvud bli allt för tungt, jag är trött och behöver sova. Godnatta!


Största saknaden just nu känner jag är varma länder!
Jag & Gustav i Egypten detta nyår

min tisdag

Skoldagen gick bra tycker jag. Jag fick lämnat in mitt arbete och Catarina blev glad! Efter skolan vid tre skulle mamma vara så snäll och hämta mig. Glömde såklart bort det och tog för vana att ta tåget med alla vänner. När jag kliver av tåget slog det mig. JUSTE! Nej! Mamma som skulle vara så snäll idag, henne hade jag bara glömt bort! Hon hämtade upp mig och vi åkte iväg och hälsade på mormor. Mormor har fått cancer och ligger på ett hem, tyvärr är det rätt illa nu så jag fick chansen att åka ut och prata med henne. Jag berättade om hela min New York resa, om mina prao veckor, om hur min vardag ser ut och det bästa, minnen! Hon tyckte det var bäst, det såg man på henne. Vi pratade i två underbara timmar, sen skulle jag och mamma åka vidare på bio. "I taket lyser stjärnorna". Filmen var fin men så otroligt sorglig. Tänkte på både mormor och mamma. Det ända som hördes från salongen var. "Snyft, SNYYYYYYFT, Snyft" och ja, jag STORböla..

Jag måste verkligen göra min läxor nu. Jag måste nå mina terminsmål för en gång skull! Kram på er, ni är bäst♥

över midnatt

Det borde vara olagligt att vara uppe såhär sent en skoldag..

Kom på att jag missat sjukt mycket i arbetet som jag jobbat med ända till nu. ÄNTLIGEN! Min älskade bror Gustav sitter intill mig med min laptop och jag med mammas, undrar hur vi ser ut från andra sidan av bordet, heh..
Imorgon har jag inget speciellt planerat. Det skulle vara mysigt om jag och Mamma kunde se "I taket lyser stjärnorna", båda har ju läst boken.

Nu ska jag rulla mot badrummet med mina fyrkantiga ögon. En varm GodnattKram från eran Rebecka! :)


Titta vilka fina bilder man kan hitta på denna dator!
(Gustav med sin klassiska min då han tror att han är något)

Befrielse!

Nu är jag klar och det är skönt! Nu sticker jag till gymmet. Ser om jag skriver innan det är läggdags ikväll. Annars så kommer det en ny dag imorgon!


Där har ni mitt mål. NOT!

Skola igen

Ja, och vad tycker vi om det efter tre skolfria veckor? Usch! Alla vet ju att jag ogillar skolan, men tro det eller ej! Det var kul att träffa alla vänner. Var rätt så behaglig skoldag ändå, hade en liten förflyttning i schemat som stör mig. Lunch en timme senare! På eftermiddagen skulle jag på kontroll hos skolsyster. Allt var perfekt. Sen skulle man ju sitta där och svara på en massa frågor som kunde handla om allt från skoltrivsel till hur våra fester på helgerna gick till. Det bästa med att få sitta där med en person vid tystnadsplikt är att man bara kan rapa ut precis hur man känner och tänker. Nu är jag hemma och jag håller på att slutföra ett arbete som jag ska lämna in imorgon. Måste bli klar så jag kanske hinner med gymmet en sväng efter middag då det inte är fullsmockat. Då sover jag bättre har jag upptäckt!

Visst är man gladare och gör bättre ifrån sig i skolan om man känner sig fin? Det gjorde jag idag! Kram :)


Sitter inte på min egen dator så här får ni en bild jag hittade på mig och mina småkusiner när jag sitter barnvakt!
Ser ni hur mörkt och kort hår jag har?

Godkväll!

Dagen gick som den skulle. Gymmade mellan ett och två och det gick toppen. Sen träffade jag Klara och Sasha. Klara och jag fick ihop det mesta av lektionen och Jag och Sasha lagade vår nyttiga mat ihop, Bulgursallad inkl. morot, kikärtor och rödlök. Sen var det kötbullar och några gröna blad.  Innan Sasha skulle ta bussen hem så bastade vi. Urskööönt!


Vi hann med en runda på isen i dagens underbara väder!
Sasha och Jag


Min och sashas nyttiga mat. JAG VET att det inte ser ut som köttbullar men man kan inte vara bra på allt? Dessutom är det insidan som räknas PUNKT

Hej söndag!

Snacka om att jag totaldeckade igår i soffan. Klockan var bara 9 och det var verkligen inte förväntat.
Hinner inte lägga in bilder nu som jag lovat för jag måste sticka till gymmet nu. Har jag berättat om min och pappas nya diet? mer om det sen...
Efter gymmet måste jag och Klara göra få ihop en idrottslektion för åk 6 och klockan 18.00 ska jag och Sasha laga middag ihop.

Ha en toppen dag och så länge bjuder jag på en bild av en vän som jag saknar SÅHÄR mycket!


RSS 2.0