det är på gränsen till tårar

http://www.youtube.com/watch?v=yVU4IkzMNIo

dåliga besked denna onsdag kväll.

Kom precis hem från en kompis. Mår verkligen inge bra. Har tagit tempen som visar 38 grader och jag känner mig yr och illamående. Pappa är på kalas och Gustav på studentskiva. Gustav kommer inte hem men pappa gör, fast sent inatt.
Min kamera har jag fortfarande inte fått besked om så bloggen kommer stå stilla ett tag till.

Nu ligger jag ensam och tänker faktiskt krypa ner i min lilla 90 säng som snart kommer att bytas ut till en 140 som jag har hos mamma. Det är otroligt nice!
Som sagt har jag absolut inget bra att komma med. Om jag inte vaknar imorgon och känner mig frisk som en nötkärna så kommer jag krypa ner under täcket igen ,för att gå i ide..

Inga bilder, ingen blogg..... Deppiga jag bjuder istället på världens bästa låt som jag hoppas ni kan ta del av.


Söndag kväll

Snart så kommer min kamera! Har varit på expert och frågat. De säger att jag borde fått hem ett papper på tisdag, som jag ska ta med till butiken. Där efter kommer jag att få ut en sprillans! Då spräng bloggen med roliga foton.
Ni ska bla. få se min snygga moppe jag fick idag och mina nya underbara skor jag köpte igår.

Min helg har varit fantastisk om vi tar allt i samma mening. Igårkväll sov jag hemma hos Sasha och till frukost lagade jag omelett, som slutligen blev scrambled omelett.... Gott var det iallafall. Där efter gick jag och Sasha ut i det fina vädret och köpte oss varsit wiernerbröd och satte oss i solen.

Nu är klockan rätt mycket, kom precis hem från en promenad med en vän. Borde faktiskt sova nu.

Godnatt vänner. Snart blir bloggen läsvärd igen :)







Här har ni lite från min helg.
Bilder tagna från världens bästa Sasha, som jag älskar!


Tjenare!

Som ni märker så har jag hamnat i en svacka då jag bloggar ytterst lite. Hoppas det blir bättre snart. Kanske redan i nästa vecka?

Min vän Amanda nere i skåne har nu skaffat blogg om hon och hennes dösöta hund Kenzo. Den borde ni klicka in er på!
http://jagochminbeagle.blogg.se/ 

Min vecka har varit helt underbar. Just nu har jag tyvärr rätt bråttom men ni kan få bilder imorgon och så kan jag berätta!
Juste, imorgon kommer min moped =D

Kram på er <3


Härliga vår

onsdag 15.20

Det verkar på de flesta som att bilderna på de obeskrivliga djuren är osyndliga. Tråkigt!

Hur som helst var jag och pappa ute och kikade på moppen igår. Den var verkligen jätte fin och i bra skick. Bra drag i den också! Egentligen är det ju en överrasking till min födelsedag. Får försöka glömma bort eller sluta tänka på den. Men hur lätt är det när kompisarna susar förbi en gående heeeela tiden, och när det står en miljon moppar utanför skolan. ÅÅÅH, snart så........

Jag har jätte bråttom kom jag på just nu. Ska träffa Sasha, Totte och Ludde i centrum för en fika med gossip om en timme. Bussen går när som helst. Måste också hinna ut med hundarna, byta om och dra på lite make up.

Kan berätta kort om skoldagen även om det säkert är värdelöst att läsa men hur som helst fick jag faktiskt reda på att jag fick VG ++ på Svenskaprovet om alla ordklasser. Rätt nöjd med det. 118p. fick jag och Mvg var 120.


Saknar dig här hemma sashuuuuuuueeeeee. Du får hemskt gärna flytta hit på heltid!

tror jag har hittat den!

Ringde nyss på en annons som jag tyckte lät bra.

Peugeot Vivacity Sportline 2005, nästan oanvänd, aldrig varit trimmad, gått 49 mil och i toppskick!
Pris: 11 500:-

Vad tycks? Vore väl fräsit om jag kom på den? ;)


Klicka för att se nästa bild

Imorgon kväll drar jag och pappa ut och tittar på den!


jag dör!

Pappa mailar mig dagligen med humorshiat och gullbilder. Titta bara hur underbara dessa djur är som han skickade igår!

















(favoriten)













Är dom inte för underbara!!???
Martina, erkänn att det inte går att motstå dessa? (Hon är Sveriges djurhatare)

i <3 sthlm

Ingen förstår min glädje när jag vaknade imorse. PÅSKHAREN HADE VARIT HÄR! på mitt rum, i min säng!!
öppnade det och där i låg den söta toppen som jag pekade ut igår + ett läppglans, weee!

Varför det står att jag älskar stockholm är för att jag spenderat hela min eftermiddag där, med mina vänner Jacob och Jens-Peter som bor där. Vi tog först oss en promenad genom gamla stan, hela drottninggatan och mot kungsträdgården där vi stannade för käk. Vid sex var jag hemma igen och min morbror hade kommit hit. Mamma, Patrik (hennes brorsa) och jag ska grilla ikväll, MUMS!


nu är jag med på noterna

När jag och mamma satt i bilen på väg för att handla mat fick jag förklarat för mig att det var på påskafton (lördag) som man fick godis. Men det där med påskharen förstod hon inte.

- Va, vadå? Tror du på att påskharen kommer med ett påskägg på påskafton?
- Ja? Det tror väl alla barn på, som vill ha godis!

När vi kommer fram till Ica ligger även H&M där. Mamma frågar om jag istället vill välja ett plagg i påskpresent. Och ja, det går inte att motstå, även om man är trogen till tron på påskharen! Påskharen får väl se till att knöggla ner toppen och läppglanset i något ägg..


Fredag morgon

Igår bjöd jag och Sasha hem ett gäng kompisar på middag och så gjorde vi egna pizzor ihop. Jätte kul och grymt gott.
Påskmusten var såklart framme och jag måste erkänna att sasha, ludvigs pizza var tyvärr godare än din!
Efter middagen gick vi till sabis och köpte oss en grill med marshmallows och gick ner till havet och satte oss.
Efter en grillstund åkte vi till en annan där det var fler folk och det var jätte tevligt.

Imorse åkte Sasha hem :( direkt när hon åkte så fick jag verkligen JÄTTE tråkigt. Hade inget att göra! Skönt att det inte är många år kvar tills vi flyttar ihop. Hon är verkligen min bästa vän, syrra, andra hälft, fru, tvilling.



OM vi fick fart på elden


Världens sötaste par

En sak jag funderat över hela dagen är;
Idag är det ju fredag, fredag på påsk = långfredag. långfredag = påskhare, påskhare = godis.

Har haren missat mig eller är jag helt ute och cyklar? hmm....

Fullt hus

Vart tar det fina vädret vägen?
Igår var det lite sämre väder så jag och Sasha var hemma hos Anton och spelade Guitar Hero, jag är fan grym på det! =O
Igårkväll hade sasha, totte och jag filmkväll här hemma. Vi såg the grudge 2. Ettan är i och för sig tio gånger bättre. Visste ni förrästen att det kommit en trea? Fast den är tydligen för läskig för att få komma till Sverige.


UÄÄÄH!


Jag och Sasha är hundvakter!
Harry, Smilla och Texas

Juste! imorse var jag hos Martina och tog livmoderhalscancersprutan gardacil 3/3, SKÖNT! men ont....

sommar! vår(?)

hela dagen har spenderats ute på balkongen ihop med sasha och några kompisar från skolan. Tro det eller ej men jag har fått färg idag!

Till middag blev det grillat på balkongen. satt även ute och åt. MUMS! =)


fläskfilé med delikatesspotäter och en god avokadosallad!


lite uppdatering

Det blev inget stockholm igår. Istället låg jag i soffan hela dagen med en godispåse på magen, framför Tvn. Hade på trean hela tiden. Det började med lite Tyra banks show, sen top model och slutligen några SATC avsnitt. UNDERBART!
När mamma kom hem frågade hon om jag ville gå på bio med henne och se män som hatar kvinnor. Jag följde med och filmen var verkligen JÄTTE bra. Fast rätt hemsk ändå...
När jag kom hem var vi några hos en kompis. Käkade godis och hade lite mopperace. Somnade fort.


vad händer denna soliga måndag?

Eftersom att solen ligger på rätt bra vill man ju hitta på något och inte bara sitta i pjamas framför en dator i sin brorsas svettiga rum. Nej nu ska jag slänga mig i duschen, sen får vi se vad rebecka hittar på. Varför inte åka in till sthlm stad? finns det något finare än stockholm i solsken?

Duschen väntar, hejdå på er kompisar!


Måndag | påskolv

Grattis Vilhelm och Helmi på namnsdagen! Känner ingen av dem men jag hade ändå näsan i kalendern. Håller på att boka mopedkurs för förarbevis. Om allt går som det ska kommer jag att ha mitt förarbevis innan den 20 maj.
Sen är det ju det där vad man ska ha för moppe. Ska den vara tuff? bra? snabb? låta mycket? snygga kåpor? Har en del motor intresserade killkompisar som nog ska kunna hjälpa mig.


helo sunshine!

Imorse fick jag verkligen sova ut. Döskönt!
Idag har jag hunnit med rätt mycket tycker jag.

Dagen börjar med en riktig halleluja moment, Gustav drog till skåne för hela veckan! Sen bar det iväg på födelsedagskalas i djursan mellan två och tre. Där efter drog jag och mamma oss ut mot söderort, haninge, lillahundsgatan... jo ni hör hur det låter. Nejmen varför vi drog dit var för att vi skulle tita på en bil. En liten BMW som mamma var intresserad av. Hon har ju faktiskt sålt sin golf och behöver en ny!
Nu är jag hemma igen och gud vad jag mår bra och är glad. Jag mår som sagt nästan alltid som vädret!


Jag och Sasha hade kul igår... (?)


Harry boy and meeee in solsken!

pömsiga jag

jag tycker att ordet pömsig är ett bra ord för trött men det låter inte riktigt lika bra när jag fått reda på att det egentligen betyder "sexuellt utmattad" på typ.... norska (?) hur som hälst är jag trött och inte pömsig...

Fysik provet gick rätt dåligt. Somnade med boken i famnen igårkväll, då jag bara hunnit ta mig igenom hälften av kapitlena. Efter skolan åkte jag hem och satte mig på vår mysiga balkong. Sen åkte jag hem till Sasha och blev bjuden på middag. Yey!
Nu ikväll har jag varit så jädra trött och bara gäspat och gäspat. efter nån/några mysiga timmar med sasha, felicia och hanna så tog jag bussen hem. kom hem redan innan elva och nu hade jag faktiskt tänkt att sova. Godnatt!

JAG HAR LOV! helt jävla underbart


å nej

KUL att man får reda på idag att jag har fysikprov imorgon! Jag som trodde vi hade vårat sista stora prov nu idag innan lovet. men nej....
Behöver egentligen inte säga hur kvällens schema lyder men jag måste faktiskt anpassa mig efter vissa efterblivna som läser och här har ni det;

PLUGG

finnar av choklad?

Jag vet faktiskt inte, men igårkväll kom jag på att jag hade en ansiktsmask gjord av choklad hemma. Kunde inte motstå så jag kladdade på en hel del, lät det verka nån halvtimme sådär medans jag pluggade.
Själv har jag aldrig trott på detdär att man får finnar av choklad, för så mycket choklad jag knaprar i mig. Får kanske fem finnar om året. Och dom enstaka ploppar fram i mina pms stunder...


Smakade på skiten och jag kan säga att det smakade kakao blandat med tvål. Blä!!

Resultat; Märkte ingen större skillnad, dock en lenar hy.

Torsdags skoldag

I morse började mamma tidigt så jag fick ta bussen. Det gjorde inget för i morse var det rätt skönt väder och jag träffade ju några vänner på vägen.
Svenska provet gick ovanligt bra, fick även tillbaka kemiprovet. VG, det förvånar mig! Jag som satt och höll tummarna för G.

Ingen förstår min smärta i huvudet. Samtidigt som det här har varit en bra dag med bra väder osv. Så har jag haft en otursdag, lyckats få två bulor på tre timmar. Innan idrotten så kolliderar jag med Ullis, jag får min tinning rakt på hennes pannben så det bara smäller. En minut efter är jag en halv jävul...
När jag kommer hem så hinner jag inte slå in portkoden förrens jag gått rakt in i ytterbelysningen.

onsdag kväll 22.00

OJ vilken promenad det blev. Ingen kan föreställa sig hur långt vi gick. För er som kan Täby så gick vi från E18 roslagsnäsby, ner via näsby alé, ner där kajsa lindwall bor, ner till vattnet, gick längs vattnet mot båthamnen i viggan. Upp vid stallet, hela djursholmsvägen bort till vår skola, bort till tåget, hoppade på tåget till täby centrum där jag sedan tog bussen hem! Imponerade? harry var förståss med!

Efter promenaden satt jag och pluggade svenska ett tag. jag har nog den sämst studietekniken som någon någonsin har upptäkt. Alltid mobil och facebook samtidigt, glömmer alltid bort vad jag precis läst och helt enkelt... värdelös!!
Klickade mig nyss in på blondninbellas blogg där hos skriver sina bästa tips. De flesta vet nog om att hon inte riktigt är min typ, Men ibland snackar hon fan i mig bra grejer. T.ex i debatter. aja, hur som helst så hade hon skrivit sina bästa pluggtips. Det lät riktigt bra så om ni läser dom så vet ni vad sam står på schemat nu för mig. Hejdå!♥

image64
Fan vad jag längtar till sommaren nu
Den här bilden är tagen i maj förra året. Det är bara en månad kvar!

Godmorgon! (eftermiddag)

Spindeln störde mig inte ett dugg inatt. Sov ända till klockan tolv. Då gick jag upp och satte en klick brun-utan-sol på varje ben, eftersom att jag ska bära "håljeansen" idag. Då vill man ju inte mötas av ett par bleka ben.
Jag och Harry har suttit på balkongen nu ett tag och fått en liten touch av solen. Vi har inte fått nog så nu väntas en lååååååång promenad!

Hittade mammas kamera så här har ni lite bilder!


jag vill ha bruuuna ben!


harry njuter också av solen


Stöter ni på mig så är det såhär jag kommer att se ut denna vårdag!

Nu ska jag möta upp Erik som bor lite längre bort. KRAM♥

panik!

Nu när jag ska sova kom jag på en sak.
Tidigare idag såg jag en spindel på mitt rum, den glömde jag att ta bort och nu är den borta! Jag är rädd att jag inte kommer sova nå bra inatt. Kanske inte alla som vet, men spindlar är bland det värsta jag vet! Storlek spelar absolut ingen roll. Nu känns de som att det kryper spindlar överallt på mig.... Buuuuääääähhh! =(


RSS 2.0