Trött .. Pigg?

Idag har det varit en såndär dag då det inte går att sitta still en ända sekund. Jag kunde knappt sitta ner i lugn och ro för att äta som jag vanligtvis gör alla andra dagar. Fick nästan panik i klassrummet.. jag ville ut! Andas ren luft! Gå en rask promenad!
Det blev sämre väder frammåt eftermiddagen så mamma kom förbi skolan och hämtade upp mig. Vi passade på att åka till täby centrum för att köpa stövlarna jag lagt undan och jag hann tillockmed beställa klipptid redan imorgon 15.00.
Annars har jag inte gjort så mycket mer i eftermiddag mer än att suttit och pluggat litegrann.. fattar ingenting av spanskan så det känns ganska meningslöst hur som helst!
Ikväll blir det en ovanligt tidig kväll, blev trött redan klockan sju så nu klockan nio hade jag tänkt sova!

Är min bebis inte för söt?


Måndag, en hel skolvecka framför mig..

Slutade sent idag, 15.05. Efter skolan åkte jag med A&E till centrum. Hittade skor jag la undan och köpte en fin blomma hem till pappa nu när jag ska bo här ett tag framöver. Såklart glömmer jag den på det omysiga fiket där jag satt och pratade med Ebba 60 min.
Pappa kommer och hämtar mig och köper Mc donalds till mig och brorsan. Gott var det!
Avslutade kvällen med lite plugg tillsammans med Jocke till spanska provet som jag har på onsdag.


en duktig Anna i skolan


Ebba på det omysiga fiket


experimenterade med lite olika nagellack och kom fram till denna höst färg, Fin eller Hemsk?


Underbar middag med brorsan


Plugg med barndomsvännen Jocke!


en dag sent innlägg pga internetfel.

A&E sov här fast åkte hem rätt tidigt i morse. Själv tog jag en långsam och härlig morgon för mig själv i lägenheten, gjorde mig i ordning och cyklade hem till pappa en snabbis för kaffe. Jag bärde av för nästa ärende bort mot tibble och när jag var påväg hem sedan så cyklade jag förbi gräsplanen och vilka spelade där? Jo, A&E hade fotbollsmatch så jag stannade förståss och tittade! De vann sin viktiga match och det var kul att se lyckan i dem.
När jag kom hem kom pappa och hämtade upp mig, vi åkte ut mot täby kyrkbyhållet där vi plockade kantareller. Hittade ca. 20st. +att jag känade 40:- ... Jag åt ett blåbär! Usch.. Blev mer foton än svampplockning så vi åkte hem istället. På hemvägen åkte vi först förbi GK'n och slog en hink bollar och sen förbi Nichlas Frisks dödsplats, är det inte hemsk det som hänt? Jag själv kände inte Nichlas väl men har träffat och snackat med honnom några gånger vid tävlingstillfällen. Varför just den trevliga och charmiga grabbens liv?
Åt en god middag hos mamma och sen försökte jag laga internetet.
Imorgon har jag min two-minute-talk!


en vinstglimt i A&E's ögon


pappa har hittat en kantarell!


jag är imponerad


fin svamp


en riktig höst


pappa i solen


vackert var det...

Hemskt ledsen för dålig uppdatering som jag lovat!

Träffade Sasha igår en snabbis som jag planerat och åkte sedan vidare hem till A&E. Kom precis in i efterrätten så jag fick en tårtbit och otroligt gott kaffe från USA! Det var hasselnötskaffe som jag tro det eller ej drack svart så gott det var.
Det var en både fartfylld och mysig kväll hos tvillingarna. Klädde ut grabbarna till damer på catwalken och så gick dom.. Det roliga var att de var så seriösa! Ska se om jag kan fixa fram någon bild.

Sov där i 4 h. sedan var det golfavslutning på golfträningen. Mitt lag i 5kampen vann inte men det var kul ändå!
Senare åkte jag, tvillingarna och Johanna in till stan på oddmollys utförsäljning, bestämde mig redan där inne att jag inte skulle köpa något. Har faktiskt tröttnat lite på deras stil +att jag har tusen kläder därifrån redan som ej används. Ändå blev det ett par bedårande shorts! Käkade lunch i närheten och sedan åkte vi hem.
Ikväll blir det antagligen samma gamla gäng som ses och jag tror vi ska till Ludvig!

Ska passa på att berätta att Johanna har startat en ny blogg! Ta gärna en tittpå den med www.enannanjohanna.blogg.se


En både onyttig och sportslig dag

Vaknade upp bredvid Klara och jag älskar nya morgon rutiner! Jag har Klara hade en mysig morgon tillsammans, vi började med en rejäl frukost (ingen bra direkt). Först varsin delicatoboll och sedan åt vi äppelpaj med vaniljvisp. Underbart? Till det lite juice och en dubbelmacka med ost.
Vi cyklade tillsammans till skolan, jag på min kronan och hon på hennes crescent. Hann precis och startade dagen med 50 min spanska. Det var god mat och på bilden därefter fick man en lapp där det stod en känsla på, nästa lektion ska man forma en ler klump till denhär känslan, låter kanske inte svårt men det får inte vara konkret! jag fick mysig, hur ska jag forma min klump?

Sista lektionen hade vi springning i Ensta, jag då som är snäppet sämre än alla andra på 2.5km. kämpade som en dåre ändå. Direkt efter tog jag mig vidare mot tibble där jag hade basketträning 2 timmer senare, de 2 timmarna satt jag och fortsatte på min SJP text. Det var en grym träning och nu har jag tagit mig ända hem, en god middag väntar!
Återkommer med vad som väntas ikväll. Tror jag ska till Sasha först en snabbis, var så länge sedan vi sågs!

Sitter hos Klara och min text om SJP är klar innom kort..

Ja, imorgon har vi ju då ändå en engelska innlämning som jag fick reda på i förregår! Man ska stå inför klasen i 2 minuter och berätt om en person man beundrar, självklart då tar jag ju Sarah Jessica Parker! Är inte hon döball? Man bara avgudar hennes perfekta vardagsliv.

Hittade några roliga bilder från när jag och Klara var på Irland, har ju inte sett de innan!

 
Vi på en mysig restaurang inne i Dublin


Många goda/annorlunda dofter..


Flygresan dit


Scoobie!


Hästar hela dagarna....


...och mycket golfspel

Bönderna själva

Onsdag kväll

Hade som vanligt onsdagsfys på träningen idag och vi hade Lena, kände att träningen inte var fullt serriös så kunde då ej ta ut mig till 100 som jag egentligen var taggad på. 2 timmar senare hade jag dans, däremellan käkade jag middag med Josefin i roslagsnäsby.

Till imorgon har jag 60 engelska glosor som är omöjliga. Måste plugga.. Juste! Imorgon bor jag över hos Klara eftersom varken mor eller far är hemma. Återkommer med planer inför helgen!


En onsdag eftermiddag

Slutade rätt tidigt idag 14.20, skönt! Blev missnöjd med biologi provet som vi fick tillbaka idag, det var bara en fråga; Skriv allt du vet om huden.. Just sådana frågor är jag sämst på, medans hela klassen sitter och skriver papper för papper. Aja.. ett G är ju alltid godkänt så! För att muntra upp situationen lite så kan jag berätta att jag fick VG STARKT på planschan vi gjorde i bilden. (för att vara jag som är usel på bild).
Nu klockan 5 börjar basketträningen så måste börja packa bagen. Åker direkt från träningen till dansen sen som är vid 8.

Hej så länge!

Kameran är borta!

Jag hoppas att det är okej med mobilbilder fram tills jag hittat min kamera!

En dålig dag kan bli bäst!

Ni märkte ju själva imorse vad jag menar med istid! Visst, det blev uppmot 17 grader på eftermiddagen...
Kunde då inte cykla så pappa var snäll och kom förbi och hämtade upp mig. Första lektion var idrott(teori) och andra lektion var idrott(springning) så därför kom jag självklart till skolan med löparskorna på och redan ombytt. Men eftersom min hjärna inte tänker ett steg före alltid så glömde jag ju förståss mina svarta ballerina skor jag ställt vid dörren. Efter skolan skulle jag till centrum och köpa jeans och hälpa A&E att hitta födelsedagspresent till deras mamma som fyller år imorgon. Fick dra på mig idrottskläderna igen så jag inte skulle se ut som en nörd med finbyxor och ett par nya löparskor.
När jag äntligen hittat de perfekta jeansen på MQ och ett par snygga fodrade skinnhandskar så har jag ju inte tillräckligt med pengar med mig. Klockan är då 5 och pappa skulle komma vid 6... A&E har åkt hem.. vad skulle jag nu göra en timme när alla ärenden var utreda? Då kom jag på världens idé, jag satte mig ner på Espresso house, tog den största latten av alla och satte igång med matte läxan. Strålande?
60 minuter gick fort och jag hann med allt. Pappa kom och tyckte jeansen från miss sixty också var fina så nu äger jag dom och även de tuffa skinnhandskarna!


Happy


Jag brukar alltid klaga på att jag är så himla skoltrött och det värsta som finns är att gå till skolan och räkna matte och bara ha känslan av att man ligger efter och inte orkar. Idag var det faktiskt en ovanligt trevlig skoldag och jag var pigg som en lärka! Jag verkligen stormtrivdes, kanske för att jag gick i så härliga kläder och kände mig lite höstfin. På benen hade jag ett par gråstickade strumpbyxor och ett par vitstickade knästrumpor från H&M, sen ett tunnt långt vitt linne och över det hade jag en stor stickad mjuk jumper med hög och mysig krage från Gant.
På fötterna hade jag guldiga ballerina från spnien.
Efter skolan var det tänkt att jag skulle till centrum för att titta på ett par nya jeans, men jag var snäll och var med Kajsa istället. Kom hem för ett tag sen och nu måste jag plugga Spanisch!


Usch skit blä, fult!


Jag har aldrig aldrig aldrig varit med om något sånthär? Pannan bara blommar ut med Acne. I dagsläget använder jag mig utav rengöringsmedler från Yves rocher och det har jag haft ett bra tag nu och är jätte nöjd. Men nu bara.. pang sa det! Hur motverkar ni fet hy? De senaste 3 dagarna har jag använt mig av (endast) mineralpuder med para naturämnen, jag får inte ihop det?

antingen eller

Nu är jag trött på vädret. Nyss var det sommar och man gick runt i linne & shorts, nu är det istid och folk börjar gå runt med dunjackor. Jag avskyr höstvädret.. jag menar, visst är det kul med höstmodet osv..? Men vädret är bara terror.
Jag har inga inlämningar eller prov till nästa vecka, är det inte underbart? Därför tänkte jag ta en riktig myssöndag istället för en vanlig pluggsöndag, har gjort mig en kopp med varm choklad och skalat en apelsin, direkt tänker jag på julen.. Julstämning! är inte de det bästa på året? Tomtar i fönstrerna, klappar under granen, ljus i sin omgivning och det bara doftar neilika i huset.
Nej, nu får jag rycka upp mig och tänka på hur bra jag har det med min varma kopp och tv'n framför näsan!


Trött som vanligt

Blev lite sent igår kväll men vi hade det jätte mysigt hos Ludvig! Klockan 12 var det golfträning som vanligt och det gick bra. Gjorde faktiskt en Birdie!
Hela eftermiddagen har jag varit med Kajsa och bara tagit det lugnt, ikväll ska jag troligtvis vara med Anton!

Måste bara visa en bild från modevisningen på Arlanda när jag och brorsan visar kläder för reebook's vårkollektion

Fredag, snart helg

Vaknade upp och var vrålförkyld! Hoppade då skolan och somnade om. Vaknade igen vid 12 tiden och jag kände mig snäppet bättre.
Det har varit skönt att bara tagit det lugnt och kurerat mig ordentligt, det ända jag har har fått gjort är att duschat 60 min och tagit ut Harry på en promenad. Snart kommer pappa (bor hos mamma) och lämnar min gitarr och ett nytt mineralpuder till mig från Loréal.
Ikväll blir det en tidig sänggång, kanske hyr en film eller något.. Några tips?
Imorgon väntar en härlig dag, jag och Ebba ska in till stan och titta i butiker samt troligtvis fika med Klara&Kajsa. Mysigt va?

Nej nu är det dags för mat i magen!

Hola atodos!

Nu har det ju gått ett bra tag sen jag skrev sist. Hur kunde jag bara glömma? Blev påmind idag i skolan så nu ska jag verkligen försöka skriva när jag har tid. Saknar det!

Några veckor har gått sen skolstarten och allt är i sin ordning. Jag är inte så värst bra i skolan men jag känner att jag hänger med på vad man ska kunna. Jag är med i elevrådsstyrelsen och sitter numera som sekreterare.
Imorgon har vi OS på bergtorp som pågår tisdag och onsdag, min första gren är beachvolley och jag spelar för Canada, sedan är det maraton. Tisdag är det tidig uppgång och jag ska ställa upp i golf på Arninge, (spelar då med för Canada).

Nej, snart är det allt middag. Mormor är här och jag känner att jag ska vara social och prata lite med henne!

Förrästen.. var tog sommaren vägen?? Det är vinterkallt ute!


Klara, Scoobie och Fly på Irland


RSS 2.0