Tillbaka i täby efter varma dagar i skärgården

Ja, tilbaka på fastland och jag kokar över. Med tusen myggbett och värmeslag så har jag haft en av sommarens bästa höjdpunkter.



Godnatt/morgon!


Imorgon åkter jag ut till Ingmarsö och är inte säker på när jag kommer hem, men absolut senast söndag!
Det är som sagt Klara som bor där och det ser jag fram emot jätte mycket! Förståss så kommer det vara uppehåll i bloggen då, men jag har självklart mycket att komma med när jag är tillbaka på fast land igen, jag tar med mig tegelstenen om ni vill nå mig!

Massa Kramar, Rebecka

En trevlig kväll må ni tro

Jag glömde ju berätta om min och Sashas kväll! Det var underbart att få träffa Sasha igen och allt va bra med henne och så.
Hon var med i centrum så vi tog oss en lunch mitt på torget och den var bannemig grymt god!

Allt var frid och fröjd förutom att det satt några onormala vid bordet intill. Och då menar jag riktigt onormala.
Efter mycket konstigheter ställer sig gubben upp och frågar om han ska ta ett foto på mig och Sasha när vi äter. javisst, det är självklart artigt men jag menar, hallå, vi är vell ändå inte utomlands? Vi är ju i vårat egna Täbycentrum?
Kul hade vi varjefall och sedan skulle vi gå skilda vägar, vi klarade oss ca. 2 timmar utan varandra sedan satt Sasha på bussen påväg hem till mig. Vi hade jätte kul hela kvällen och oj vad vi fotade!



Nu är det Tisdag

ja, klockan är faktiskt slagit 2 så det är tisdagmorgon och idag ska troligtvis in till stan eller nånstans och träffa barndomsvännerna från chicago! Senare på kvällen ska jag var med Sasha och vi ska hitta på något mysigt tillsammans.
Juste! Jag fick kameran idag och det blev den bruna. Den är jätte bra och den är rolig att hålla på med.
När jag ändå var i centrum passade jag på att köpa mig ett par nya shorts och en ny kjol.

Svarta Shorts, hög midja, 249:- åhléns


Kjol, 49:- Bikbok

en desperate need

Jag älskar min pappa men ibland lixom älskar älskar äääääääälskar jag honnom, butiksbiträdet sa att det var onödigt att reparera den och att den hur som helst inte skulle gå på garantin så hon visade mig en grym kamera som just nu bara kostade 2000. Det var äckligt många funktioner som jag inte orkar skriva ner som hon berättade men här är den, den finns i 5 färger och jag väljer mellan mörkbrun och rosa. Vad tycker ni?
Nu kanske ni fattar varför jag älskar min pappa?
 ..och varför det är en desperate need nu när jag ska till ingmarsö och irland.
     
finns i blått svart silver med.


Lördagkväll

Jag är på bättringsväg och är jätte glad för det! Min kamera har slocknat och jag är jätte ledsen för det, imorgon försöker jag dra mig till expert för att reparera kameran som troligtvis inte kommer att funka eftersom den är 2½ år gammal.
På Tisdag får jag och Mamma besök av några goda vänner där Mamman bor i  Norrland och barnen i min ålder bor hos sin pappa i Chicago, ska bli kul att träffa dem!
Min sommar hittills får 7 solar av 10 eftersom den har haft en del stunder och tillfällen där jag aldrig har haft så kul och stunder då jag önskade det var höst, jag har varit sjuk och just nu är det inga roliga vänner hemma så att jag blev erbjuden att komma ut till Ingmarsö hos Klara eftersom hon var lika lonley hon! Mamma kör ut mig dit Onsdagkväll och det kommer nog att bli en av sommarens höjdpunkter (om jag frisknat till förståss).

Måste bara visa en super gullig bild på mig och Kenzo i Öllöv!

Det var inte igår ..

Nu är jag hemma i Sthlm igen och allt känns bra förutom att jag ligger med feber och har troligtvis halsfluss och möjligtvis streptokocker eller liknande. Jag ska till en doktor imorgon och då vet jag exakt.

Min månad nere i båstad har varit underbar och det var svårt att ta förväl och åka upp igen. Aja, nästa år väntar!
Nu ska jag nog sova en stund, eller varför inte typ gå i ide? så jag blir frisk till nästa trip, Irland! Dit åker jag tillsammans med Klara om 2-3 veckor skulle jag tippa på.

ett par av skorna jag fick idag


veckorna går fort nu

Ja, dagarna bara ruuuusar iväg. Man sover borta och ja... man glömmer lixom bloggen. Ni som läser får stå ut med att det kommer lite inlägg då och då som ploppar in. Skärpning till hösten!

Nu tänkte jag berätta lite kort om vad jag hittat på under dessa dagar i tennisveckan..
Det roligaste av allt är nog att man har fått så himla mycket nya kontakter med andra från lund, helsingborg, halmstad och lite från stockholm. Dessa har man då umgåtts med till och från och kanske tittat tennis, fikat, legat på stranden eller shoppat. Det är vell i stort sett dagarna och senare på kvällen börjar det ju såklart välla in folk i staden och det blir smockfullt men såklart bara roligare. Allt går inte att berätta i min publika blogg men vi hade otroligt kul må ni tro.
Igår kom mamma ner och vi åkte in till Ängelholm idag för att titta lite i butiker och umgås. Jag hittade massa och mamma var gullig som sponsrade. Vi tog en fika på espresso house och jag smakade något som hette latte vanilj (för skoj skull) det smakade typ ... glass?
Det blev faktiskt en hel del köpt!
2 par skor, 2 halsband, nytt läppglans, klänning, solbrillor, underkläder och 1 liter jordgubbar
Jag kan fixa in några bilder sen om ni vill kika! Nu måste jag sova eftersom jag ska upp jätte tidigt imorgon för att åka till Åstorp med ca 20 hästar för att hjälpa till på en hästutställning.

En vanlig dag i tennisveckan

Jag mötte upp Ebba & Bella på torget, vi gick ner mot stranden för att se kändisvolleyn. På vägen ner så gick vi på lite olika sponsor och reklamstånd som var kul, vi önskade en låt på radiobåstad och det var en hälsning till våra storebröder Gustav, Emil och Axel, såklart tog vi den sämsta låten så det blev Ola med feel good, hahaha...
När vi kommit ner till beachen satte vi oss högst upp hos några grabbar. Det var inte så många jag kände igen men det var vell lite från tv4, fotbollsproffs. Såklart var bögen Ekwall med som alla år innan.
Vi mötte ännu fler vänner och gick upp mot märkesbutiken och provade i stort sätt alla plagg i butiken, grymt skoj!
När jag kommit ut från butiken upptäker jag att solglasögon och mobil är borta, dum som jag är bryr jag mig inte och tänker att det är ingen idé att leta så jag följer med dom andra ner till tennisen. Inträde var 250 och det lägger inte jag på lite tennis så jag gör ett försök med att gå raka vägen in men blir såklart stoppad så jag går runt och försöker på andra ingången men det funkade inte heller. Min gamla barndomsvän esther som kommit in går till sin pappa och hämtar VIP kortet och ger det till mig. Vips så var jag inne. Inte bara inne, efter 1 minut står jag i VIP rummet och har massa goodiebags samt plockmat och ja.. allt! Vi vandrar vidare ner för en trappa och kommer till CC's bästa sittplats.(skulle jag tro) och jag får till några shyssta bilder på de snygga spelarna. Efter för mycket mat&dryck så går jag tillbaka till mbutiken och hör om de fått in något. Ja, men bara mobilen. Jag blir glad och ringer Erik som kommit ner hit från sthlm idag. Pappa kommer och hämtar oss.

 sköningen Esther
 Bella och ebbas underbara hår
 KändisvolleyFernando Verdasco
Ervin Eleskovic

Helgen!

Ja, nu är allt fixat och jag kan skriva inlägg som vanligt igen!
kan börja berätta om lördagkväll.
Pappa är i stockholm, Mamma är i Stockholm och Gustav är i stockholm. Jag och Harry bor hos Farmor. Farmor har nog förslövs största hus och självklart då har hon ca. 10 garderober fullpackat med kläder och accessoarer. Vi gick igenom en och hittade massor av snygga väskor i allt från krokodilskinn till riktigt lack.
Sedan åkte vi till bjärein för att handla middag, jag skulle stå för den och farmor hade tydligen aldrig hört talas om stuvade tortellinis. Det var kul och hon blev nästan såld på maten även om den var så lätt att tillaga.
Efter middagen gick vi ner i källaren och hittade yttligare 5 garderober + en klädkammare. Efter ca. 2 h blev jag helt plötsligt 5 skor, 5 väskor, 5 jackor, 5 tröjor rikare.
Vi såg en film och gick sedan och la oss.
Vaknade vid 10 för att åka in till CC och se invigningen för Catella swedish open.
Den var strålande! Jag träffade Klara och Martina där, vi hade kul resten av eftermiddagen samt kvällen!
Vi sov på deras rum inne i skånegården och gissa om jag var trött dagen efter, hur som helst kom pappa och hämtade mig vid 12 dagen efter. På kvällen åt vi som sagt på hamnkrogen och det var lika god lax där i år om inte godare!


Pappa åt fisksoppa

Några fler bilder:


Farmors gamla långkjol&halsband


Grymma?


Måns sjunger brother ooh brother

Ledsen för dålig uppdatering..

.... men ikväll har jag faktiskt massa kul att berätta, jag hinner inte nu för jag ska göra lunch, sedan duscha och senare ska jag och pappa ta oss ner till hamnkrogen i båstad och käka middag där.


Världens underbaraste sistadag med Johanna på hallands väderö











På kvällen var vi bortbjudna till fam. Eldh och det var roligt men samtidigt sorgligt att se hur det såg ut där jag växt upp och nyligen flyttat ifrån.

Torsdagkväll

Det blev god mat ikväll, grillad fläskfilé med färskpotatis och grillsås. Till desert melon med jordgubbar. Det var kul att ha tjejerna på besök. De blev förälskade i hamstern och den blev omdöpt till Bengt.



Torsdagmorgon

Klockan börjar närma sig 1 och jag ska nog göra mig iordning och sedan sticka till båstad och spendera dagen där tillsammans med Johanna,  titta i butiker, äta lite glass och kanske käka en god lunch. Ett bra tips om du kommer till båstad är Sand's bakficka, nyöppet café där de har goda lunchmackor.
Sedan ikväll kommer troligtvis Carro&Camilla hit och äter middag med oss och kanske tar med sig hamstern hem!

Hej!

de två skinande dagarna

Jag lovade att berätta om gårdagen men eftersom den var så pass lång och händelserik så fattar jag dethela kort.
Vi gick upp runt 12, tänkte att det var vid middag som vi skulle upp till stallet och jobba, och så sant var det.. Skåningarna här använder ju ordet middag för lunch! Vi fick be pappa skutsa upp oss direkt och vi hann dit. Vi började med att lasta några nybetäckta ston in i lastbilen och körde upp dem till hallandsåsen där de skulle få gå på grönbete. Vi kom tillbaka och våran nästa uppgift var att beta en stor häst som var skadad och sedan sulle vi pyssla om och leka med fölen. Mysigt!
När vi kom hem så åt vi lite och gick sedan ner för att göra ett andraförsök med gummibåten. Vi kom jätte långt ut! där ute märkte vi att det började pysa så vi paddlade det fortaste vi kunde mot land och när vi var inne igen så var i stort sätt all luft ute. Så vi åkte ut igen fast utan luft.
Vi duschade och gjorde oss fräscha sedan åkte vi in till Båstad och käkade pizza på Peppes.
Senare på kvällen så gick jag och Johanna ner på stranden för att se på solnedgången. Men när vi kom ner dit var nästan hela solen redan borta. När vi va på väg att promenera tillbaka såg vi att det rykta lite längre bort. Innan vi kom fram dit så kommer Filp, Gustav och Knut och börjar kasta nypon mot röken. Då hör man någon ropa "Men ger er era jävla omogna idioter!". Man hörde direkt att det var Josefin. Så vi gick dit  och hittade även Lovisa,Erik och Edvin. Vi slog oss ner och sedan sitter vi där och grillar med dom hela kvällen.
Idag så har vi sovit ända till halv 1 när vi hade tänkt oss att gå upp vid 9 eller 10.  vi la oss för att sola i ca 1 timme, det blev varmt så vi gick ner och badade. Där fann vi Jsefin och Lovisa. Vi badade inte så länge efterssom det var kallt och när vi kommit tillbaka hem så bestämde vi oss för att göra lunch. Men vi skulle ju slå stort så menyn blev; Pasta med stekt paprika, apelsin och äpple, och fattiga ridare. Efterssom vi inte hade alla ingredienser så cyklade vi ill smmar affären och köpte det mesta. När vi precis ska sätta oss och äta så kommer Josefin och vill att  vi ska sälja glass med henne på stranden. Men när vi ska göra det så säger dom att vi inte ska göra det förrens i morgon. Istället så går vi ner till stranden och badar. I stället bryter ett manet-krig ut. Vi slutar när allt gått lite för långt, med en skadad. När vi kommer tillbaka så hoppar vi in i duschen och sedan åker vi till djur affären men dörren är låst. Från ingenstan dyker en liten tant upp och låser pp, tur för oss!  vi köper det vi ska ha och åker till mat affären. När vi kommit hem så börjar vi med maten. Sen åker vi till torekov och äter glass. Vi sätter oss ute vid piren och tittar på solnedgången. Harry börjar klättra på alla stenar och får för sig att hoppa i vattnet och simma ut till några stenar 8 meter ut. Alla står och skrattar och när det är dags att simma tillbaka hoppar han ut en meter med bakbenen ut och frambenen fram. Största magplasket!!! Vi kommer hem och tänder genast en brasa,  Här ska det grillas chamallows!

Ingen kommenterar?!

Dagen har varit otroligt händelsrik och rolig. Nu ska jag sova så jag berättar hela imorgon.
En sak först, varför kommenterar ingen när jag har så många besökare? Det känns som ingen läser och då blir det inte lika kul att skriva. Man vill ju få kritik och synpunkter!
Godnatt!

RSS 2.0