Fågel Fisk & Mittemellan

Dagen har varit lång! När vi plockat Johanna på flyplatsen åkte vi hem för en frukost. Vi bredde våra mackor samt juice och gick ner på stranden, mysigt men det blåste. Vi irriterade oss något så kopiöst på alla vidriga maneter som hade drivits upp på land. Vi började med att skriva R hjärta J i sanden men det bara suddades ut av vågorna eller en galen hund som sprang på det så vi bestämde oss för att gör något mer serriöst och bättre.
Titta! (maneter)


Efter frullen gick vi hem och tog med lite pengar och cyklade till sommar Kiosken. Vi köpte gladd, godis och lunch. Jag och Johanna gjorde lunchen och det blev pasta med pesto. Enkelt!
Pappar har idag städat boden och fann då en liten gummibåt! Vi blev direkt taggade på att ge oss ut i de höga vågorna.
Lyckat? Inga kommentarer .. Spelar inge roll, vi hade sjukt kul.
Det fick bli långdusch för oss båda när vi kommit hem igen.
Jag har glömt att berätta om duvan ute i vårat skjul som ligger och ruvar på 2 ägg. Idag när jag skulle visa Johanna äggen fanns där bara ett, intill låg en nykläckt duva och jag kan inte bestämma mig om den är ful eller söt.


Nu ska vi åka och handla middag. Grillat, mums!


Wohooo!

Ja, visst låter jag glad? Såklart eftersom att Johanna kommer imorgon! Hon stannar här för en vecka och det kommer bli grymt i det fina vädret!
Tro det eller ej men jag har faktiskt lagt upp morgondagen.

Den lyder:
07.00 *Riiiiiiiing* Äta frukost
07.30 På med dojorna och ut på 1 timmes powewalk med vovven
08.40 Åker för att  hämta Johanna på Ängelholmsflygplats

Sen ska vi sola och antagligen åka in till Båstad eller hitta på något.
Och om jag ska fixa detta så måste jag sova nu!

go go go!

Har du också gett det där tunga nyårslöftet om att bli lättare och få fastare muskler?
En timmes promenad om dagen kan betyda två kilo på fyra veckor!


Jag har bestämt mig att gå en timme om dagen regelbundet i alla fall minst 4 ggr i veckan. De är det som är bra med att ha hund, man kommer ut varje dag. Men nu blir det minnsan längre och jag ökar tempot!
Stavar? Nej, där går gränsen..


??

Jaha, och nu ska vi helt plötsligt till Danmark, aja jag hinner vell allt ändå, måste rusa!

Godmorgon Söndag!

Vaknade för 10 min sen, Gustav och Pappa är nere och sjösätter våran nya båt. Harry ligger intill och gnäller efter massage. Jag sitter och bloggar och skriker efter sol. Hamstern springer i hjulet.

Idag händer det en del saker,

Ny båt (säkert ta en tur)
Martina kommer
Beställa cykel
Lång powerwalk med hunden
Städa huset, Johanna kommer imorgon

För att fixa detta måste jag äta en stor frukost, Hej!


Båstads hamnfest

Vilken rolig kväll! Det blev kanske inte så mycket till hamnfest utan jag träffade mest gamla vänner och även nya. Mycket fick snackats såsom gamla minnen och ja .. det var verkligen jätte mysigt.
Mellan kl.12-14 låg jag i solen till och från och fick faktiskt lite färg. Hoppas SMHI håller vad de lovat nu med vädret framöver så man kan spendera tid på stranden som en riktigt sommar!


Brorsan & Jag

!

Jag har räknat ut att jag har över tusen besökare på en månad
Jag själv tycker att det ändå är hyffsat för att vara en ganska okänd blogg.


Solig Lördag

Det är grymt varm och jag befinner mig på tomten i en solstol. Hade tänkt att ligga här resten av eftermiddagen och sen ikväll vet jag inte vad som står på tur, skriver senare!
Ciao


Fredagmorgon

Godmorgon! En fågel viskade mig i örat att vi ska köpa båt idag. Det vore ju kul!
Annars idag så har jag inte så mycket för mig, jag har lust att bara ta det lugnt här hemma och kanske titta på en film, inte så bra väder! Har ni något bra tips? Jag funderade på att köpa hem andra säsongen av OC eftersom vi (pappa, gustav och jag) har sett klart första nu och med det slutet måste man nästan köpa andra.

Sex and the city

Såg faktiskt filmen inne i båstad och det var en bra film, riktigt rolig och skrattsam!
Jag gillar damerna! Även som Sarah Jessica Parker blev utsedd till världens osexigast kvinna så är hon en underbar människa.


Golftävling

Har varit på läger 2 dagar nu med Josefin, Ebba och Louise. Vi hade det kul och spelade en tävling. Det var scramble och mitt lag kom faktiskt 2a, spelade samma tävling uppe i stockholm fast där gick det inte lika bra. Madalj, något kit, tröjor och lite småpeggar samt rabbatkuponger fick jag med mig hem.

Måsta bara visa mitt nya YBERgulliga headcover till drivern!
Harry&Fiffi, mitt nya headcover


Börjar semestern med att shoppa lite..

Väska från Tiger
och där blev en desperate needs förbockad!

Samma väska fast jag har med långt axelband

Skor Från Pepe Jeans
Ennu en desperet needs förbockning.

Kostade runt tusenlappen från början men köpte de för 400:- Alltså mindre än halva priset, grymt va?

Gult lite längre linne från koola anna
50 :- klart man slår till?


Pärlhalsband från Second Hand

Lyckades pruta ner det till 30:-

Skuttar av glädje

Äntligen har jag fått tillgång till internet!
Kan skriva och lägga in lite bilder senare när jag fått batterier i kameran, om min sommar!

Båstad next!

Godmorgon! Klockan är halv 10 och vid 10-10.30 så far jag till Arlanda. Ska ta flyget  kl.12 till Ängelholm, där en glad far och en glad bror väntar!
Nu måste jag rusa, ska packa och piffa till mig!


Hemma =(

Nu är jag hemma i Täby igen, Uch... stanna en vecka till skulle jag aldrig tacka nej till.
Nogpratat o klagomål, jag kan istället utvärdera om hur otroligt mysigt och kul vi hade och vad vi gjorde!

De hämtade upp mig hemma i näsbypark och vi passade på att köpa lite Gateau fika när vi ändå hade vägarna förbi.
Vi kom till viggbyholmsbåthamn vid 10-11 tiden, jag och Johanna gick ner till kanten där vi kunde släppa ut min guldfisk som annars samma dag skulle ha spolats ner och få ta sällskap av allt annat liv i kloakerna. Den simmade fint ca 2 min tills den sedan tog en tupplur på botten!

Vi kom iväg vid 12 skulle jag tro och båtresan tog 7 timmar.  Det började med att jag höll på att dö av att hjärtat mitt hoppade ur led. För mig "ovan seglare" så kändes det som att vi stod rakt upp på högkant och tog in massa vatten men i själva verket så lutade vi bara normalt för en segelbåt. Efter den hemska händelsen men ändå roliga så skulle vi fika men upptäcker av vår förskräckelse att de glömt lägga i bullarna i påsen! Vi blir såklart ledsna men skiter i midsommarbullkransen och mumsar på den istället!
När vi äntligten är framme så går vi upp till stugan och blir bjudna på en god middag. Sedan går vi till parken för att träffa de andra. Vi var med dom och sedan var det dags att bege sig. Innan vi stack ner till båten så var vi uppe i stugan och kollade på tv och film. Som vanligt är det slagsmål om de underbara fåtöljerna..

Vaknade midsommar afton av att Johanna tillslut nästan får dra mig upp ur sängen. Klockan var 8 och vi skulle ju upp och löva! Med trötta ansikten drar vi oss upp mot stugan. Tar varsin cykel och Cyklar bort till första stop. Där får vi morgonkaffe och lite bullar. Efter det går jag och Johanna till flaket bakom bilen och sätter oss, vi kör till en skog där vi kan börja löva massa björk. Flaket har blivit högre nu med all björk så vi får hålla i oss ordentligt på tillbakavägen.
Vi åker från stuga till stuga där vi varje gång blir iproppade med något nytt gott, någon snittbit eller liknande. Och gubbarna bli bara fullare och fullare för varje ställe, Kul!

Nu är det snart dags för dans kring stången och på med finkläderna! Där var det hemskt kul och vädret var underbart!
Sedan drog vi därifrån och var med de andra, Nathalie Lisa Philip Johanna två brudar till och en till garbb. Vi gick för o bada, men självklart badar inte jag! Efter det är det stor middag med långbord i tält. Det är gott men jag får inte i mig så mycket. Vi går in och tittar på föräldrarfällan och klurar på hur Lindsay Lohan kan vara två personer samtidigt i filmen när de står bredvid varandra? Vi går ner till dansbanan och alla stånden vid 9 tiden och spelar bort lite pengar och beundrar de fina björkarna som vi pyntat hela stället med! När vi tröttnat går vi och alla andra ungdomar till hamnen och har mysigt ihop. Sedan går vi till "fiket" där det sjöngs karaoke och det var i stort sätt bara fulla personer där. Great!
Tillslut så är vi så trötta så vi och går tillbaka till båten för att få våran skönhetssömn! Måste bara säga att jag sover gudomligt i båtar! Älskar ljudet.

Klockan är 12 och jag orkar verkligen inte upp! När Johanna försökt peppa mig lite iallfall så kommer jag upp ur sängenn. Vi går upp till stugen för frukost och redan en timme senare är det dags för lunch. Mamma har kommit eftersom att hon ska hämta mig idag, *suck
Hon stannar och käkar lunch med oss sedan beger vi oss mot förorten...............hemma i täby

More pictures..








DESPERATE NEEDS!


♥  Jeans- Har serriöst 10 par här hemma, men inte ett ända par passar? Har lust att slänga precis alla och bara köpa nya och perfekta. De nya ska sitta tajt och vara raka nertill.

♥  Väska- Inte direkt något desperat behov, har ju min roliga väska från Zara. men inte passar den till alla stunder? Jag behöver en till lite finare tillfällen.

♥  Skor- Skor har jag gott om men det är verkligen desperat ändå, jag har inga finskor. Då menar jag FINskor.

♥  Underkläder- Jag har inte tänkt på det förr, men man sliter faktiskt en hel del på underkläder! Jag har aldrig ens haft tanken om att gå och spendera pengar på nya underkläder. Dem ser man ju ändå aldrig? Mamma är den som köpt mina underkläder i alla år. Känns som att hon förstått att jag är tillräckligt gamal för att kunna gå och köpa det själv.

♥  Jeansjacka- Jag har letat på hela Åhléns city i stan och hela centrum här hemma. Jag hittade en! På Levise. Jag provade den och tänkte, "jomen den här var ändå riktigt snygg!" Jag blev mer och mer kär i den och bad pappa komma och titta. Jag sprang fram till kassan jätte glad med den på. Han i kassan ser på mig och säger bara, Nej nej nej, helt fel!
Jag blir helt paff och han säger till mig att den sitter helt fel och allt är fel med modellen. Blev lite småsur men funderar på att gå tillbaka och haffa den!

Kan det bara inte bli Torsdag!

Imorgon känner jag att det är min dag.
Jag ska ut i skärgården och segla! Inte bara det, utan med bästa vännen Johanna!
Finns det något härligare? Jag lovar att ta tusen foton som jag kan visa här sen eller lägga upp på facebook för de som kan se där.

Hur som helst så seglar vi till Gålö där vi sedan firar midsommar tillsammans.


Audition till specialgrupp

I Söndags var jag på audition till specialgrupp på Laisings dansinstitut.
Det var över 50 pers som var där och gissa hur många som gick vidare? Bara 3!
Det var väl värt ett försök även om det är en på miljonen. Jag återkommer med besked från juryn.

Sverige - Ryssland

Jag reserverade igår 4 platser till Matchen ikväll på bio! Sist var vi ju inne i kungsträdgården. Det var ju mest hemskt. Skönt att få sitta inne i en salong med varsin sittplats och tak över huvudet och STOR duk.

Ser fram emot det!



Onsdagmorgon!

Om inte Harry hade hoppat upp i min säng och slickat på mina fötter så hade jag nog sovit ett par timmar till.
Tack sötnos!






Sådär!

Jag har faktiskt ganska mycket kul att berätta!
Denhär starten på lovet har varit underbart

Fredag, Sommaravslutning.
Jag vaknade, gick upp och åt frukost. familjen åker iväg som vanligt till arbete/skola. När jag gjort mig i ordning och satt på min fina klänning som pappa köpte till mig i new york, ställer jag mig redo vid dörren för skjuts av pappa. Men.. pappa har ju åkt?! Samling i klassrummet om 5 minuter. Hur ska jag komma dit? Jag inger pappa och han svarar inte, jag ringer mamma och hon svarar inte heller. Gå hinner jag jag ju absolut inte göra. Jag ringer till Johanna och hon svarar inte, jag ringer hem till henne och Lena svarar;
- Nej jag skjutsade precis Johanna
- åååååå!!!
- Men, .. jag kan komma ner med bilen om du är färdig nu!
- Absolut! tack Lena, du är jätte snäll.re

Allt gick bra och jag kom i tid. När man äntligen fått sitt eftertraktade sommarlov åkte jag och Johanna till centrum för at köpa något litet till Mickis eftersom vi var bortbjudna till henne på kvällen. Väl i centrum frågade en kille som höll i ett stånd om han kunde få fixa mitt hår. Jag berättade att det var perfekt eftersom att jag skulle på middag senare. Han fixade hela frisyren på bara 5-10 min.

Kvällen vart supermysig med bara 7 tejer.













Lördag:
Första dagen på mitt eftertraktade sommarlov. Jag och Kajsa bestämde oss för att åka inlines till Täby centrum för att köpa sverige tröjor till matchen samma kväll.
 Pappa säger;
- Snälla tjejer, kan jag inte få skjutsa er till Centrum?
- NEJ! vi har bestämt oss vi ska åka inlines!
- Men.. ni har ju inte ett ända skydd på kroppen, snälla kan jag få skjutsa er, det går snabbare.
- NEJ
Vi kom inte mycket längre än till Jossans hus där vi ringde pappa som redan satt sig i bilen.
- Pappa, jag har skavsår. kom!

När vi väl kommit dit köpte vi våra sverige tröjor och sedan fick vi skjuts hem till Kajsa.
Vi tog tåget in till kungsan där vi skulle se matchen. Det var kallt, spöregnade och vi kom inte äns in, jag ringde pappa. Han var redan vid naturhistoriskarixmuseet, han läser mina tankar!
Vi såg klart matchen hemma och det var ju inte ett lyckligt slut, Vi åkte istället hem till Alexsej. Där spelade vi tv spel och åt glass/godis i stora lass.

Söndag, Kajsas födelsedag:
Pappa körde mig till centrum där jag och Mickis skulle köpa födelsedagspresent till Kajsa, efter en lång tänketid kom jag inte på något bättre än en fisk. Vi köpte en guldfisk och gav den till Kajsa, hon blev  jätte glad. 
Efter dagens gång gick jag hem till Kajsa, vi gick ner på näsaäng och träffade några kompisar och myste.
När vi skulle hem passade vi på att säga till polisen när vi ändå mötte den att det var folk nere på stranden som grillade. det var en rolig syn!
Jag Klara o mickis sov hos Kajsa. Vi sov inne i polhuset. Jag var nog ensam om att sova som en stock.

Tisdag:
Blev väckt klockan 10 av en kompis som ringde. Tog en rask promendag till Pappa och hämtade lite prylar, tog samma raska promenad hem. Jag var med Kajsa&Mickis ett tag sedan gick alla hem till Ludde där vi mest chilla och busade lite.
Nu är jag hemma och ska sova snart!


Godnatt..

ledsen, men jag lovar ..

Idag, ny vecka, måndag, allt är som det ska, .. Jag skulle börjat blogga idag!!
Ledsen, men jag lovar att jag ska börja som förr innom kort. Väldigt kort!


dator tar strejk

Jag har inte kommit in på min blogg på några dagar nu pga. dator som strejkat. Så jag är ledsen att det har varit segt med uppdateringen.
Det har iochförsig inte gjort något eftersom jag inte hittat på något kul, jag har bara precis sovit de senaste eftermiddagarna eftersom jag sovit dåligt på nätterna.

Innom kort kommer ni kunna följa den igen.

Gårdagen

Ännu en tjejmiddag och det är alltid lika trevligt att träffa brudarna!
Vi har väl hållt på nu i ca. 1 ½ år. Lite fler har vi blivit men det blir bara trevligare och roligare.
Ser fram emot nästa


sweet girls


Klantarna som ramla på cykel*


Klara & Jag


Ajjjaj kossan!

min första bil

Min första bil ska antingen vara en Koenigsegg eller en Bentley continental GT cab (ljusblå!) eller en Audi r8.



 





Den dagen ...


Veckans måste ha


En gudomligt söt blås apa som blåser de nymålade någlarna torra.
ca. 50:- på internet

Humoristisk dag

Började dagen med skola och vi gjorde i princip ingenting så vi fick sluta 12. Jag och Krille åkte in till Djurgårn och la oss i solen, jävlar vad det brände! När det var dags att bege sig hemmåt så var det helt fel tid. Det var serriös fler studentflak än personbilar och massa sprutande öl samt galna studenter som sprang i gatan. inte så nyktra.
Jag kom hem tillslut och mamma bad mig direkt att gå ut med hunden emdans jag ändå hade skorna på, det blev den vanliga rundan fast i dubbelt så långsamt tempo. När jag kom hem så slocknade jag och sedan var det middag. klyftpotatis blev det! Efter middagen bestämde jag och sasha oss för att ses. Vi möttes vid centrum och satte oss i solen på en gräsplätt, lite småläskigt var det eftersom det satt en packad 50 åring intill som bara snacka och snackade på oavbrutet. Jag försökte fortsätta min konversation mad sasha men inte slutade han? det blev ändå rätt kul till slut, jag och Sasha började mytta på ordentligt och sedan drog vi oss med Skarpäng. Vi satte oss vid vattnet och pratade om allt mellan himmel och jord. När vi skulle hem stötte vi på två tvillingpojkar i vår ålder. Det första den ena tvillingpojken säger är,
-Rebecka Persson?
- Vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa? flyger ur min mun, hur tusan kunde han veta det?
Nä han försökt förklara i ca 15.min vem han är och hur vi känner varandra så säger han att han tillockmed varit hemma hos mig och sett på film en kväll. Jag blir rädd! Hur kan jag ha glömt? Eller ljuger han bara rakt upp framför näsan på mig? Nej, han beskrev mitt hus och sa tillockmed vad min hund hette.
Dramat fortsatte och efter ca. en halvtimme listade jag ut det, men jag minns inte att vi såg någon film eller äns umgicks! Jag har serriöst alzheimers.
Efter den trevliga kvällspromenixen gick jag och Sasha in till henne. Där tog vi några mupp foton som eventuellt kommer upp på bloggen innom kort!
Ni kanske tycker jag är lite tjinkig men jag är överdrivet rädd för att någon ful gubbe ska komma så jag undviker hälst att åka kommunalt eller gå ute själv efter klockan elva. Ringde istället taxi eftersom mina föräldrar hade druckit vin.
Nu är jag hemma och har precis fått i mig två nattmackor. Godnatt amigos!


Alltid långa byxor på kvällen*

Slappa dagar nu


I stort sätt så gör vi ingenting på lektionerna nu förtiden, men det är såklart eftersom att vi slutar snart.. Sommarlov!
Det är nu det jobbiga kommer, lämna in böckerna! Hur ska det gå när man är av med typ hälften? Åååå.. jag har inte råd att ersätta! På lunchen träffade jag Krille och det var jätte mysigt i solen.
Nu ska jag strax kila iväg på golftävling med Klara. Som tur så är det scramble så det gör inget om man skulle göra bort sig. Men först och främst Hunden, nu är det hans tur att få komma ut!!
Se yaa

Lustigt.. ?

Jag var inne och surfade på lite båstad hemsidor för att kolla läget om hur det skulle vara i år! Jag klickade mig fram till en länk där det står "sony ericsson 2007 båstad". Jag tänkte jamen gud vad roligt.. kanske något man känner igen sen förra året dårå! Vips sa det och jag hade lyckats komma till sony ericsson båstads blogg! Jag skrollade ner eftersom jag kom och tänka på att det var det ända stället där jag och Martina hängde på hela veckan eftersom vi träffade den underbara killen musse där! "Strandhugg" "svårflörtade".

HAHAHA. Där var ju vi mitt i alltihop!



Eftersom jag och Martina självklart döper om honnom så fick det bli Mr. Pussy hela veckan
Gulle!

Cykel, det nya sättet att ta sig fram på

Eftersom mina föräldrar brukar tjata om att jag ska börja cykla och inte ha skjuts hela tiden för att några av mina vänner råkar göra det så tycker jag att det i allafall ska vara en fin cykel som jag ska älska att cykla på och vara stålt över och inte skämmas plus att jag ska kunna ha den hela livet.

HIttade den bästa cykeln nu ikväll för 4290 Kr. från Kronan. Vad tycks, ska man ha röd, rosa eller vit?
¨
image84image85
image87



Min hund är ett stort charmtroll...

...Som älskar att stå framför kameran och vet när det gäller
image81
image82image83

Man blir tjock av "fast food"

Gud vad jag börjat äta mycket Mcdonalds! Känns som att jag bara äter onyttigt dag ut och dag in..
Men lixom vart ska man käka? Är subway, burger king, taco bar, max eller pizza hut mycket bättre? Var ska jag äta då jag inte har mat hemma! Eller hjälper det att hålla sig till det gröna innom snabb mat?

Detta kanske är min framtid?image80


alltid lika kul att hitta bilder på datorn man aldrig sett

Hittade denna bild i mitt album på Mickis och Mig innan vi ska på maskerad i vintras.
Mikaela till vänster är Ashley och jag är Mary.kate till höger. hahaha!

Bilder från maskerad

RSS 2.0