På x2000

Hej! Nu är jag på väg upp igen från en mysigt jul nere i skåne. Jag och brorsan sitter nu på x2000 och vi är någonstans i sverige vet jag. Gustav sitter just nu mitt emot mig och tittar på film i hans lilla julklapp. Jag ska berätta mer om alla mina julklappar när Jag kommit hem från egypten igen, tänk imorgon vid den här tiden ligger jag på stranden på afrikas kontinent. Låter det inte grymt? Nu ska jag öppna mina livsfarliga Toffifee. Sen ska jag sova, vi anländer i stockholm 19.30 Puss på er

godnatt, imorgon väntar en ny dag

Var med supermysiga Sasha hela kvällen och vi har tittat på spykids.
Pappa hämtar mig när som helst efterosm att jag måste hem och sova, ska upp jätte tidigt imorgon för vi ska åka ner till skåne för att fira jul med farmor! är där en dag och dagen efter åker jag och brorsan tåg upp igen och kommer hem på kvällen. Natten därpå lämnar jag kalla Sverige och flyr till Egypten. Har en underbar vecka där och kommer hem den 2/1. Kan försöka ta med mig lite sol hem till det nya året!

Ha det bra så kanske jag lyckas mobilblogga på mina resor. Annars så hörs vi senast på torsdag =)

Feliz Navidad y Próspero Año Nuevo

God jul på er! Jag känner själv att jag inte varit så närvarande på sistånde men det är ju ändå snart jul. Jag har haft mycket (roligt) för mig och har inte suttit hemma något.
Just nu har jag bråttom så hinner inte skriva mer, jag ska på julafton hos kusinerna. Återkommer med alla klappar! =D

På fredag drar jag till det varma arablandet!!!!


Goddag!

Idag började jag 8.30. Vi julpysslade 3 timmar men det var sisådär så jag tittade simpson hela förmiddagen. När vi slutat för dagen hade jag möte med margareta som kan allt detdär med extrapoäng, gymnasie och framtid angående spanskan. Det förstsa hon frågar mig är "Hur ser din framtid ut?" Jag menar vad tusan ska jag svara på det? Jomen visst, jag ska bli 2 barns mamma och gifta mig rik. Nej det fungerar inte riktigt så... Aja, På henne lät det som att jag ändå i slutändan tjänar på spanskan. Jag får fundera på det under lovet.
Jag är ledsen att jag aldrig skrev igårkväll som jag lovade men jag somnade klockan 21 för jag hade feber och ont i magen. Mår lite bättre men jag måste vara frisk till jul!

För er som inte vet så kan jag passa på att berätta att såhär ser min närmsta framtid ut efersom att jag inte har något bättre för mig.

V. 52-1 Jullov
V. 7-8 Prao på tv4
V. 9 New York med Pappa
V. 15 Åre med Felicia (troligtvis)

Ha det så bra och akta er för vintersjukan!


godmorgon!

Nu är klockan 7.20 och min buss går om 8 minuter så jag måste springa! Hörs senare ikväll för jag har rätt mycket att göra idag :) Kram på er så länge!

är inte min mamma rätt gullig ibland

Låter som att mamma fått syn på mitt "gran-brist-inlägg". När jag satt hos Kajsa plingade det till

"Dax o börja gå hem. Jag behöver hjälp att klä granen ;)"


bara en jävla skoldag kvar nu

WIHOO! Jag är jätte glad men dagen började mindre bra. Vaknade 8.10 och redan vid frukostbordet hade idrotten börjat. Mamma skjutsade mig till skolan då, betygen har redan satts så jag menar, who cares if I'm late?

Efter skolan åkte jag och några klasskamrater hem till Hampus i hägernäs strand, det var rätt mysigt.
Sen tog jag mig hem till Kajsa där jag stannade för kvällen och hjälpte henne med hennes design eftersom att hon nästan på var i desperation.
Här har ni hennes blogg www.kajsaclindwall.blogg.se

Imorgon är det sista dagen med lektioner, sen kan man glömma allt plugg för flera veckor och ha jääävligt kul.

Kan passa på att göra lite reklam för mina kära vänners bloggar för att jag läser dessa och tycker dom är bra =)

www.klarasochmartinas.blogg.se
www.sanntryggare.blogg.se
www.mellanflicka.blogg.se
www.kajsaclindwall.blogg.se
www.ramstroem.blogg.se
www.alexandrua.blogg.se
www.haaniie.blogg.se
www.sashanaess.blogg.se

ibland förstår jag inte

Var kommer all kraft ifrån när man blir förbannad? Jag har märkt på mig själv att när man blir sådär fruktansvärt rasande och man bara känner hur det bildas och pumpas ut ilska i varenda närv innombords och man vill ta vägen någonstans. Man vill bara slå sönder något eller skrika.
Känner någon likadant eller har jag en svag syndrom av adhd?

Ett rätt bra exempel var här om dagen, jag vill helst inte minnas när för det var en hemsk dag... Jag satt på toalocket och pratade med mamma i telefonen, orkar heller inte minnas vad vi bråkade om men hur som helst satt jag där med öppen dörr in mot köket. Tillslut så kände jag denhär känslan och med all kraft från ingen stans slängde jag mamma i mobilen rakt ut i köket där den bara studsade i väggarna och hamnade slutligen i Harrys vattenskål. Såklart blir jag ännu surare och tar hårborsten och börjar slå i väggar.
haha, sånt trodde ni aldrig om mig va? :) Jag tror jag har ärvt det från pappa (ta inte illa upp)


här är min fina mobil fast nu utan knappar med fuktskador

Måndag, snart kväll

Mamma kommer hem sent ikväll, det är skönt fast otroligt jobbigt att behöva lida med en jobbig och grinig brorsa som påstår att han är så sjuk och krasslig. Han tror att jag är hans bitch på något sett för han kan ju "inte röra sig".
Idag missade jag rehaben eftersom att jag slutade 15.10 och kom från skolan 15.20. 15.30 skulle jag vara ombytt och klar nere i gymmet på täby rehab. Och hur fasen skulle jag hinna det?
Jag börjar bli trött på mitt knä och vill så gärna träna, jag går ju ändå i idrottsklass. Bara för att träna så sticker jag till friskis &svettis strax. Nu får det vara nog!


Tänk när vi var såhär gamla, då var du det bästa som fanns!

ingen gran? ingen jul

Varken mamma eller pappa ska ha gran i år, det påstår dom helt plötsligt. Var ska klapparna ligga? Då finns det ingen idé med att ha julklappsutdelning gemensamt som en familj och the christmas feelings kommer heller inte att äga rum.
Ska julen, den mysigaste högtiden på året behöva få rankas ned och inte vara så viktig längre bara för att man bor på två ställen som inte är ens eget fel?

Nu var det lite mycket klagomål på ett och samma stycke så jag avslutar detta inlägg med en rolig nyhet.
Det är 2 skoldagar kvar av terminen
Det är 9 dagar kvar till Julafton
Det är 11 dagar kvar till Egypten


Det är såhär det ska se ut

godkväll

Det är söndagkväll och vet ni vad? Jag har inte dendär känslan "ånej, inte en hel skolvecka framför mig"

Imorgon på första eller andra lektionen ska vi ha med oss något gott, vi ska nämligen se filmen vinterviken som klassen nyss läst som pocket. Måndagar är hyffsat behagliga så morgondagen ser jag fram emot!

Helgen har varit rätt så skoj men jag vågar inte påstå att gårdagskvällen blev så lyckad så istället åkte jag och Sasha hem till henne och tittade på OC. Det är alltid lika bra.

Ikväll kommer det nya avsnitt av andra avenyn. SÅ JÄVLA SPÄNNANDE NU. Är det någon mer än Jag, Ludvig och Martina som tittar på det?

Jag och Ludde kikar basketmatch


Sasha och jag, tack för en underbar helg med dig :)


jag just nu, nyduschad och känner mig fräsch och redo inför en sista vecka i plugget

somewhere over the rainbow

Visst.. han är fet, ful och äcklig men man blir nästan kär när man hör Israel Kamakawiwo'ole sjunga den.

http://www.youtube.com/watch?v=0OMLoAtC9RY

Godmorgon

Nu har jag och Sasha vaknat. Inte riktigt hunnit klä på oss, eller jo.. Sasha har för hon ligger ju alltid snäppet före mig.
Vi hade tänkt att se luciatåget i näsbypark centrum idag halv ett men det hann vi inte. Så det ska bli kul att se vad som händer senare idag, får ta allt som det kommer helt enkelt men jag tänker VERKLIGEN inte slösa bort en hel lördag.

Igårkväll hade vi baouta skoj. Var på fest i lahäll/Näsbypark, whatever.. Det var jätte kul men jag tycker alltid synd om de som det går lite väl utför.


kom nu då vintern så blir det en behaglig jul

hejsan!

Ni förstår inte hur skönt det är..... NO MORE TESTS! känns som att lovet har tjuvstartat, skolan är plötsligt rolig.
Därför har jag nu mer tid till att skriva här på bloggen men om exakt 2 veckor drar jag till Egypten! Där ska jag bara koppla av och känna att jag verkligen har semster och inget plugg ska med i väskan, bara en ända bok. En bok jag fick av Alexandra Pascalidou som hon själv skrivit och som jag hade tänkt att läsa i solstolen nere på Afrikas kontinent.

Ikväll är jag ensam i lägenheten, skönt! jag har tänt massa ljus och det är så fint med alla tomtar och pepparkakshuset som jag gjorde igår på egen hand, Stolt*
Tar nog hit några brudar och har det tervligt, sedan sägs ryktet att det är partyparty på G endast två stationer bort med tåget!

Ha nu en fortsatt tevlig kväll/helg/lucia så hörs vi lite senare! ;)


börjar få in julen

Ligger och tittar på bridget jones, haha.. henne tröttnar man ju heller aldrig på.
Titta hur otroligt söt min hund är, han får mig att känna snart är det jul


Nu är det bannemej icke långt kvar till lovet

Nu går dagarna riktigt fort, jag gillar det men det känns som att jag tappat all "jul-feelings". Jag stressar ju bara igenom hela november och december (?). Vore skönt att varva ner men nej! Det går inte för sig, idag hade jag fysik prov som var näst intill omöjligt men jag svarade i allafall på allt på del 1. Imorgon har jag Spanska prov (jag dör... helt serriöst nu, höst upp på min ösnkelista står det: "Bli av med spanskan") Dagen efter, alltså ondag så har jag mitt sista prov.. SO! Det kommer bli otroligt svårt men jag ser "verkligen" fram emot det. Kan berätta att det negativa med bergtorpsskolan är att lärarna har otroligt stora krav på eleverna och det positiva är att man lär sig mycket i skolan.

Imorgon ska jag till Rehaben efter skolan och sen troligtvis träffa Sasha. Har en del att snacka om... just nu är inte mitt liv på topp men så får man ha det ibland.. eller?

Sov så gott alla goa människor.


Ledsen för jag varit frånvarande

Det är måndag och skoldagen gick kusligt fort. Efter skolan åkte jag till centrum för att ta mig hem till pappa men eftersom att 619 Näsbypark stod där och 617 Hägernäs precis gått så åkte jag hem till mamma istället och tjockade mig.
Vid 6 tiden åkte jag hem till Robin, spelade lite dator och såg American Pie 2, haha.. visst tröttnar man aldrig på den? =)

Imorgon har jag fysikprov och känner att jag pluggat klart inför det. Nu ska jag bara chilla och kanske tjocka mig yttligare....

see ya readers


godkväll

Igårkväll var jag med Sasha och Emma, fisksoppan som pappa gjorde var jätte god och det blev rester kvar som vi åt nu precis.
Jag, Emma och Sasha träffades rätt sent och då åkte vi till en bekant som hade fest i danderyd. När vi kom dit var klockan rätt mycket och så kul var det inte. Vi stod utanför någon timme och träffade massa goda vänner. Kvällen var super trevlig!
Pappa kunde komma och hämta oss (tack underbara du) och vi åkte hem till Sasha och sov. Vi hade riktigt kul med mycket skratt och tjejsnack.
Idag har jag varit i kyrkan med Sasha och några vänner. Sedan åkte vi hem till Robin och såg Madagaskar 2.

Tack för en underbar helg Sasha

Smalaste gränden i gamla stan


mysig fika på öster med lussebullar och biscotti.


jag och sasha hittade några vänner på scampi. hittade jätte fina baddräkter där men jag skippar att lägga ut bilder på dom.



Hola!

Ledsen att jag inte skrivit något men det har varit en händelserik dag.
Igårkväll var vi på en fest i skarpäng och det var trevligt med nya ansikten. Vaknade hos A&E klockan 9 för att åka på reklaminspelning. Åkte dit, när jag kom innanför dörrarna kände jag inte igen någon och alla var omogna och små. Jag blev rädd och tänkte att jag inte kunde slösa 18 timmar på att vara med dom. Jag åkte hem istället och åt en god frukost med pappa.
Jag ringde Sasha och vi bestämde oss för att ta oss in till gamla stan för att fika och gå på lite julmarknad i gränderna. Otroligt mysigt! Snackade skit en timme, sen gick vi till Scampi. Jag vill ha en baddräkt!

Nu står Sasha i duschen och jag sitter på hennes rum. Vi är ganska trötta och jag tror nog att båda behöver mat i sig. Pappa ska laga en god middag ikväll, hans specialare, Fisksoppa!


Titta vad man kan hitta på Sashas dator :)

snart kommer sasha

Pratade just med henne, hon är på G och är här hemma hos mig innom kort. Jag tror nog att vi två mixar ihop en god middag tillsammans. Som i somras!

woho! friday and i like it

Det har varit en behaglig dag, fredagar är faktiskt bäst förutom spanskan förståss... på tal om det så kan jag berätta lite kort om att jag hade möte med min spanskalärare och min mentor idag, hatar sånna möten! Dom bara babblade på om att jag inte ska ge upp (som vanligt) och att det är jätte viktiga poäng till gymnasiet. Men vartfan ska jag få poäng ifrån om jag ändå har IG(???) jag blir bara mer och mer skoltrött. Allt är spanskans fel! Nog pratat om tråkig skola, det är fredag och ikväll ska alla till Anton. Nej inte "alla" bara 25 får komma in och då finns det nog roligare. Åker antagligen dit och ser om "25" verkligen stämmer. Annars då finns det alltid något kul :D

Ledsen att jag inte har något roligt att komma med eller någon bild. haha ... aja, ikväll får ni veta mer och simma lungt tills dess!


jag är supertrött

Hejdär, klockan är halv 7 och jag är vääldigt trött. Kom nyss hem från Kasper. Vi såg en film med lite julstämning så det var mysigt men jag höll tyvärr på att somna. Just därför är jag sömning och trött. Det klämmer lite i magen eftersom att jag har kemiprov imorgon. Jag behöver verkligen pappas hjälp för att detta är ju stöööööört svårt och han påstår nu att han ska vara inne i stan snart. paniiik*. Aja nu skriker pappa uppifrån att maten är klar. MUMS
"Det löser sig" tänker jag alltid, för det gör det.

Godmorgon!

Nu när jag vaknade blev jag så paff, har tomten vait här redan? Alla mina kläder låg invikta och upphängde på galjor. Wohoo! (I LOVE YOU DAD)
Nu är klockan drygt 7 och jag ska starta denhär dagen på ett bra sett. Hörs i eftermiddag!


Godnatt, klockan är mycket

Nu hinner jag inte mer och den här designen får funka tills jag fixat med lite finare bilder och så. Nu är klockan jätte mycket och jag borde sova för länge sen, jag är lite stressad för mitt rum se ut som ett bombnedslag och imorgon bitti kommer städet och om inte jag städat tills dess så städar dom ej mitt rum! får ställa klockan riktigt tidigt imorgon.
Godnight Sweden

URSÄKTA RÖRAN, VI BYGGER OM

Ja, bli inte rädda om ni inte känner igen er när ni kommer in på bloggen. jag är trött på min jätte tråkiga design och testar mig fram lite istället. Jag säger självklart till när det är färdigt! :)

Godkväll alla läsare

Hur har eran dag varit? Min har varit bra faktiskt, vaknade i god tid idag (första gången?) och var hyffsat pigg eftersom jag la mig i tid igår. Första lektion var biologi och det är faktiskt ett av mina favoritämnen. där efter hade vi matte och lektionen bara sprang iväg eftersom att jag jobbade så bra idag, Stolt* Sen hade vi 70 min syslöjd som är slappt, 5 minuter spanska och sen svenska. Ganska ointressant men jag antar att de som läser min blogg ändå inte har något roligare för sig och antagligen för mycket fritid!

Eftersom jag vaknade i tid och var så pigg så hann jag idag sminka mig lite fint och faktiskt göra vid håret (som ändå åker upp i en knut på skallen efter en lektion)

Idag hade jag på mig min nya klänning från Vero Moda


Nej nu ska jag sätta igång med kemin, har prov på 3 avsnitt at friday
Juste! JAG SKA TROLIGTVIS FÅ SLIPPA SPANSKA, LIVET UT!

Tisdag eftermiddag

TJOHOOO! vet ni varför jag är så glad? Jo, för att idag ringde en tjej från Salt när jag hade So och hon berättade att de hade beställt in en sådan klänning i XS och jag kunde få hämta den idag. Tror ni inte jag presterade grymt i skolan restan av dagen?
Efter skolan åkte jag till träningen för att intervjua Lena (min underbara baskettränare och jag hoppas du läser detta för det är inte ofta jag säger att du är underbar). Det handlade om ett engelskaarbete i skolan. Sen åkte jag och pappa till centrum för att köpa min, MIN blivande klänning. När jag kom fram till kassan tog hon fram den och den låg fint inplastad och oanvänd.


Kanske inte så passande skor men jag tog de närmsta klackarna.
Ett par pumps i lack från bally

Ta-det-lugnt-dag

Jag ska inte berätta så detaljerat men jag berättade ju om mitt illamående i magen förut och i morse så kände jag mig åksjuk men jag hade inte åkt längre än upp från sängen så sen på tredje lektionen för dagen, matten så kom det... jag fick värsta kräk attacken och rusade allt vad jag hade till toaetten och ja....
Jag åkte hem och la mig och sov 2 timmar sen tittade jag 2 avsnitt andra avenyn (så jäääävla spännande nu). Det är vell en sjukling värd?
I och försig mår jag bättre nu men fortfarande kommer det mat upp i halsen mellanåt, jag blir galen!





Världens bästa TV-serie

RSS 2.0