Imorgon gäller det..

.. Ja, imorgon gäller det. ÖSTERRIKE FFS!
imorgon klockan 12 går planet till danmark, sen därifrån vid 2 skulle jag tror så går planet mot zürich. Vi sover där en natt och sen lördag förmiddag åker vi buss i tre timmar tills vi kommer till den lilla byn Lech som ligger i Österrike. Fan vad jag längtar att få åka dessa tusentals m. långa backarna. Vem fan orkar Åre, Sälen osv. lixom? Jag kommer hem sen igen den 2/3 skulle jag tro :) jag lägger in lite bilder från resan sen och ni får ha det så jätte skönt här hemma eller i Åre medans jag schteeker i solen :D

Ha ett riktigt tevligt sportlov nu alla glada människor där ute! ;)
ps. det var INTE jag som skrev förra bloggen, kan det varit martina? :D


Martina är här :D

Hallå alla mina läsare!!
min dag har varit toppen, hur har er dag varit?
jag älskar er alla o hoppas att ni alltid kommer läsa min blogg!


bara så att ni vet så älskar jag martina Eldh :)


Vann matchen

Tjohoo! Vi vann en basketmatch för första gången på typ 1 eller 2 år? Asg..
Iförsig kan det ha vart för jag satt på bänken och inte var uttagen, eller kanske inte? Aja, man kan vell nästan säga att det var min i mickis förtjänst till att laget vann, så mycket som vi peppade laget!

Eftermiddagen därpå blev kanske inte lika lyckad, eller det hände grejor o jag mådde väldigt illa/dåligt. Jag åkte på bilmässa i Nacka med Pappa, Gustav och Tobias, det var kul. Finaste bilen var nog Koenigsegg. Jag gillade oxå den nya Bentley Continental GTC ( ljusblått speciellt ).

På kvällen blev jag sjuk ..

Hallå där

Idag blir det middag hos Kajsa :D Åå vad jag längtar!
nu sitter jag hos Klara och ska snart gå upp för lite frukost. Sen ska jag ringa mamma och be att hon hämtar mig. Sen ska jag ringa Mickis och höra hur långt hon har kommit, man ska ju klä ut sig på middan. så vi ska höra ihop och då moste vi snacka ;)

Lägger in lite bilden frånkvällen sen imorgon :) Puuuuuuuuuuuuuuuuuuuusssss

heldag i stan

som sagt idag hade jag studiedag och har tillbringat hela dagen i stan. Anna ebba ullis klara och jag, alla shoppade massor.. jag orkar inte skriva långt för jag moste sova nu inför det "viktiga" spanskaprovet imorgon.
jag moste bara säga att jag köpte ett par jeans idag för 20 kronor som sitter skit snyggt. tveksamt om jag ska avslöja var det var jag köpte dom men aja.. alla plagg i hela butiken kostade 20 kr. det var allt från jätte fina tröjjor till massor av olika festbyxor och snygga jeans. Jag tycker det var ett fynd!
Innan jag åkte hem gick jag innom mammas jobb, när jag ändå var där passade jag på att ta lite olika blodprover, jag var frisk som en nötkärna men låg lite högt upp på socker halten(inte konstigt när jag druckit 4 varmchoklad precis innan)

Puss och godnatt och imorgon är det alla hjärtans dag! :)image4

händelserik dag

Väckarklockan ringde halv 7 men jag ville sova en timme till så jag ställde om den på halv 8, fast det var ganska dumt gjort insåg jag när jag redan hade börjat min so lektion vid frukosten, jag rusade till skolan och som tur var så var det ingen lärare där.
Jag hatar spanska! finns verkligen inget värre, jag kan sitta och plågas av det, det är verkligen hemskt!!!! Nu har vi vår 4 lärare för spanska på 1½ läsår, *jätte bra jobbat av min klass tycker jag* den nya är ganska snäll så jag fick gå 10 min tidigare bara för att hinna med 8 över tåget, jag och Martina skulle nämligen åka och fika på lunchen eftersom det var KORV i skolan, uääkh*.. en semla och en varm choklad med grädde fick jag i mig och mycket fick snackats ;) vi skyndade oss hem med tåget och vi hann precis till samlingen inför nästa tågresa till alvik. Vi skulle på basket skol DM. Lång resa dit och det var en dålig match. vi förlorade men jag och laget störde oss något så kopiöst på dommaren och seketeriatet som fuskade och hejjade på sin egen skola. fy! aja.. nästa match är hemma match och spelas i bergtorp, de som vill får komma och se. Det var en lång resa hem igen och nu är jag hemma hos mamma och kommer bo här veckan ut tror jag. Imorgon har vi studiedag och jag är överlycklig för att jag ska få sova :) Imorgon blir det stan med girlsen!

Pussis&Kramis, eran goaste Rebecka! :D (Ps. jag har blivit as bra på guitar hero!)



image3













ny vecka..

Varje måndag får jag nästa ångest, jag orkar inte ha en hel skolvecka framför mig!
Morgonen började ju inte så bra om man säger så..  aja, hoppas dagen blir bättre..

kram!


Söndag

Jag vaknade upp av att jag trodde att harry låg o slickade mig i ansiktet,  men när jag insåg att djuret var mycket större blev jag lite rädd. Men sen när jag fattat att det bara var Klara som låg på mig o pussade ihjäl mig kändes det en otrolig lättnad. (lättnad o lättnad, det var lite tungt) Aja, sen åkte jag o Klara till golfen, fast bara för mitt jädrans finger så kunde jag inte spela :(
Efter golfen var jag på lite sämre humör bara för jag inte kunde svinga. Pappa och jag åkte till Täby centrum, först o främst var vi ju tvungna att ersätta Klaras miniräknare! sen behövde jag oxå en gradskiva. efter det gick vi till Ebgames och köpte det efterlängtade guitar hero! :D hela eftermiddagen satt jag bänkad framför tvspelet, tills Jossan ringer; Friskis&Svettis nu klockan fem! Ja, vad kul sa jag (åååå, jag orkar verkligen inte!)
Aja, jag kom dit och jag var väldigt trött så jag satt i stort sett bara bredvid, hela passet. Nu är jag hemma och det blir fin 3rätters middag ikväll. Mums!

Någon som vågar utmana mig på G H efter denna vecka? höhö..


Jag bara älskar Gant's Spring & Summer 08 Collection

448692-2

Match mot Uppsala

Johanna var tvungen att dra mig upp ur sängen vid halv 12, men jag ville verkligen ligga under detdär varma och mysiga täcket.
Samling i tibble vid 1 och matchen startade kvart i två, det började med 10-0 till Uppsala sen tog vi igen lite men nådde inte så man kan säga att vi förlorade den första halvleken. andra halvlek gick bättre o den vann vi med, 10-8. Men i slutändan vann Uppsala med ca. 40-20
Nu är jag trött och har väldigt ont i mitt finger och vet inte riktigt vad jag ska hitta på ikväll, kanske ta det lugnt och kolla på melodifestivalen.. eller nej det suger!

Tjolahopp! Puss&Kram


Jag sitter här i venten.. lalaa

Aj aj aj aj aaaaaaaj.. vad jag har ont i mitt finger. stukade nämligen det för andra gången idag där vi mötte p93.

Denna dag har varit helt jävla knas, först en sak jag inte orkar berätta om massa gummibollar som försvann i skolan, sen något jävla rykte om att jag var med barn, vad tänker folk med? Vi hade golf på idrotten, Jag och Erik körde ihop. 26 slag fick vi sammanlagt och tog oss en 4:e plats. Sedan åkte jag till täby centrum för jag skulle på träning strax i tibble, jag o mina käraste vänninor slog oss ner i massagestolarna och fastnade där. Oj! träningen börjar, vi skyndade oss dit och hann. Träningen idag var väldigt rolig för som sagt vi mötte P93, Vi körde as bra. Förutom att mitt finger dog.
Vet inte riktigt hur och avrför men jag åkte med min bror o far till barkarby för att köpa dator. Skit tråkigt.
Men nu är kvällen räddad tackvare bästa vännen johanna :D ! Får se vad som händer senare..

Trevlig helg! Pusssssar!!!

Sitter i skolan..

Sitter i datasalen och försöker leta fakta om akvedukter, nämligen det jag fördjupar mig i på vår SO. (för er som inte vet så är det något romar shieat)
Klara sitter vid datorn intill mig och petar upp en finne på kinden. Det blöder!
Som tur är så är hon inte sur och gnällig över den borttappade miniräknaren!  Så alla vet så är Klara Bristedt en pluggis*
Nej nu moste jag bannemej sätta igång för det är bara en kvart kvar av lektionen!

Hejdå :) ha en fortsatt trevlig skoldag alla glada människor! Puss


Välkommen till min nya blogg!

Hejsan alla glada människor!

Skoldagen idag var helt vanlig, jag hade engelska prov och det var väldigt enkelt som tur var, för jag var väldigt trött och inte alls tagad. Fast jag har gjort lite mindre goda gärningar idag oxå, först råkade jag pajja en dator i skolan, tappade bort klaras miniräknare ( Jag LOVAR du ska få en ny ) och sen glömde jag mina 20 kronor i matsalen som jag tänkte köpa mig en bulle för i oasen. Var riktigt nära på att missa bussen till träningen men jag sprang allt vad jag hade och hann till nästa hollplats. Träningen idag var rolig men jag spela som en jävla stjärtgosse..
När jag kom hem så tog jag en semla från i tisdags som låg i kylen och mådde genast mycket bättre!

Hoppas nästa dag blir bättre :) Puss och Kram, skummbanan

RSS 2.0