vascript" src="http://C:\Users\rubejka\Contacts\Pictures\n650902754_1108701_6764.jpg

de två skinande dagarna

Jag lovade att berätta om gårdagen men eftersom den var så pass lång och händelserik så fattar jag dethela kort.
Vi gick upp runt 12, tänkte att det var vid middag som vi skulle upp till stallet och jobba, och så sant var det.. Skåningarna här använder ju ordet middag för lunch! Vi fick be pappa skutsa upp oss direkt och vi hann dit. Vi började med att lasta några nybetäckta ston in i lastbilen och körde upp dem till hallandsåsen där de skulle få gå på grönbete. Vi kom tillbaka och våran nästa uppgift var att beta en stor häst som var skadad och sedan sulle vi pyssla om och leka med fölen. Mysigt!
När vi kom hem så åt vi lite och gick sedan ner för att göra ett andraförsök med gummibåten. Vi kom jätte långt ut! där ute märkte vi att det började pysa så vi paddlade det fortaste vi kunde mot land och när vi var inne igen så var i stort sätt all luft ute. Så vi åkte ut igen fast utan luft.
Vi duschade och gjorde oss fräscha sedan åkte vi in till Båstad och käkade pizza på Peppes.
Senare på kvällen så gick jag och Johanna ner på stranden för att se på solnedgången. Men när vi kom ner dit var nästan hela solen redan borta. När vi va på väg att promenera tillbaka såg vi att det rykta lite längre bort. Innan vi kom fram dit så kommer Filp, Gustav och Knut och börjar kasta nypon mot röken. Då hör man någon ropa "Men ger er era jävla omogna idioter!". Man hörde direkt att det var Josefin. Så vi gick dit  och hittade även Lovisa,Erik och Edvin. Vi slog oss ner och sedan sitter vi där och grillar med dom hela kvällen.
Idag så har vi sovit ända till halv 1 när vi hade tänkt oss att gå upp vid 9 eller 10.  vi la oss för att sola i ca 1 timme, det blev varmt så vi gick ner och badade. Där fann vi Jsefin och Lovisa. Vi badade inte så länge efterssom det var kallt och när vi kommit tillbaka hem så bestämde vi oss för att göra lunch. Men vi skulle ju slå stort så menyn blev; Pasta med stekt paprika, apelsin och äpple, och fattiga ridare. Efterssom vi inte hade alla ingredienser så cyklade vi ill smmar affären och köpte det mesta. När vi precis ska sätta oss och äta så kommer Josefin och vill att  vi ska sälja glass med henne på stranden. Men när vi ska göra det så säger dom att vi inte ska göra det förrens i morgon. Istället så går vi ner till stranden och badar. I stället bryter ett manet-krig ut. Vi slutar när allt gått lite för långt, med en skadad. När vi kommer tillbaka så hoppar vi in i duschen och sedan åker vi till djur affären men dörren är låst. Från ingenstan dyker en liten tant upp och låser pp, tur för oss!  vi köper det vi ska ha och åker till mat affären. När vi kommit hem så börjar vi med maten. Sen åker vi till torekov och äter glass. Vi sätter oss ute vid piren och tittar på solnedgången. Harry börjar klättra på alla stenar och får för sig att hoppa i vattnet och simma ut till några stenar 8 meter ut. Alla står och skrattar och när det är dags att simma tillbaka hoppar han ut en meter med bakbenen ut och frambenen fram. Största magplasket!!! Vi kommer hem och tänder genast en brasa,  Här ska det grillas chamallows!

Kommentarer
Postat av: Lena

Torekov är mysigaste stället i hela Skåne tror jag, jag älskar det. Äta glass i hamnen är underbart =)

Ha en fortsatt trevlig sommar!

2008-07-03 @ 11:44:32
URL: http://lenizkleniz.blogg.se/
Postat av: En hemlig beundrare.

Peppes bodega är underbart. Jag älskar dig.

2008-07-04 @ 20:55:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0